Влез

View Full Version : Рожденият й ден...

CucAgMuH
04-21-2008, 02:30
Dneska cyal den bivshata ima rojden den... :)

Chakay che to stana slojno... Shte si instaliram Vista i shte pisha na bylgarski...

Та така де... а, да за рожденният ден. Налага се да подхванем малко по-отдалеч 8) Мадър-а(mother, майка ми, бел.ред.) малко се поразболя от някаква си смъртоносна болест :) Нещо не се лекувала, ала бала. Невърмайнд(nevermind, няма значение, бел.ред.). Наложи се известно време(около два месеца, може и малко повече да е било) да се поразтиквам по болниците с нея, подкрепа, нали знаете как е :) Пък и да дам малко почивка на фадъра(father, бащата ;) ) че беше луднал вече от тези истории и даваше откат психически.

Та излипсвах аз за толкова време(+ лекции, изпити - кофти тръпка). Аз не давам отчет на никой къде съм и какво правя, камо ли пък ако не знам колко време ще ми отнеме. Та и на мацката не обясних... Като се поосвободих малко и теглих един телефон(тя ми беше звъняляла доста пъти, но все в неподходящо време... а после или бях скапан да й се обадя или по лекции/изпити. А като и звънна заминават 2 часа...) Уговорихме се, видяхме се - у тях. Всичко много добре, обаче след 7-8 часа ми вънят по телефона едни познати. Кротко и спокойно ми обеснъават че мацката се била понаебала малко с някакъв друг пич, те току що му сритали потомството и трябва да ги черпя :shock: Попреглътнах на сухо няколко пъти, питах я дали има нещо да ми казва. Отначало отричаше. После си призна. :? Уатевър. Почна да реве, алата балата - на нея не й било лесно, мислела че съм я забравил и нямало да се върна, тя затова... Аз си напрах хибернация на лаптопа и спокойно, с грациозна походка без да кажа и дума повече след като си призна, се отеглих във собствената си кочина.

Още не съм и казал защо ме нямаше толкова време. Макар че ме пита мацката(вече беше късно за разговори...). Сега, доста време по-късно нейните приятелки продължават да ме занимават с глупостите си(тя искала да се съберем, тинтири минтири, плачела, не излизала... женски лигавщини). И днес цял ден има рожден ден... а а пък имам подарък :D Всъщност го приготвям от доста време. До момента са точно 13094 жерава(оригами :oops: ) Всеки с някакво любовно послание написано върху него. Когато не сме били заедно(например онези два месеца) съм си правел жеравчета. Всъщност накрая всичко се изврати... правя едно за около минута и взех че наблегнах на бройката... Та въпросът, заради който написах всичко това е:

ДА СИ ПОЛУЧИ ЛИ ПОДАРЪКА ИЛИ НЕ?

Не искам обаче после да ми звъни, да ме търси, нито да си въобразява че може да има нещо между нас. Нито приятелките й(тях - на сапун! всеки ден ме занимават...). Просто ми е жал за жеравчетата. И ми заемат сериозно място в апартамента...

П.П. Деинсталирам Виста...(бай бай бългериън кийборд) :lol:

П.П.П. Ако има нещо което не разбирате - питайте, преди да давате умни коментари :P

П.П.П.П. Благодарим че си загубихте времето да четете :)

7 точка от правилата
moderated by Coki

50cent
04-21-2008, 02:46
супер де тва е добре

Thuglife
04-21-2008, 03:10
Здравей :) Ами аз на твое място бих и подарил тези оригами и както ти си решил да й кажеш ,че неможе да има нищо между вас :) по този начин ще види какъв мъж е изгубила . Но трябва да се вслушаш в сърцето си ..

eLeinS
04-21-2008, 05:12
Беше ми супер забавно докъто прочетох историйката :-D А отнсно въпроса ти..ми подари и ги,че то това си е труд!А пък и ще е удобен случай да и кажеш веднъж завинаги,че нищо не искаш да има между вас..Съжалявам..ама момичетата сме големи к*рви.. :smt102

sladku_bebzi
04-21-2008, 05:53
Ам ако й ги дадеш без нищо да й кажеш, тя ще си помисли, че искаш да се съберете.. А ако й ги дадеш и й обясниш кво става, сиг ще заминат на боклука.

partychild
04-21-2008, 05:59
"Dneska cyal den bivshata ima rojden den... " :lol: :lol: :lol: cql li den ima rojden den.... izvinqvai ama...... prosto :lol:

kocko
04-21-2008, 06:10
тая тема ми напълни ду6и4ката :grin:

MiMcHeToOo
04-21-2008, 07:25
"Dneska cyal den bivshata ima rojden den... " :lol: :lol: :lol: cql li den ima rojden den.... izvinqvai ama...... prosto :lol:

:lol:

zaetasum
04-21-2008, 08:17
:-D mn qko no spored men tr da si napravi6 smetkata o6te predi da ti izneveri da si i obqsni6 4e si prosto zaet s vajni ne6ta i 4e nqma da ima6 mn vreme za neq i primerno 6te napravi6 vs vuzmojno kogato si svoboden da si iskarate priqtno!no minalo svur6eno...vsi4ko ve4e e aideee oti6lo 8) ama tva podura4e mn bi iskefilo vsqko momi4ence(4e i mom4ence 8-) ) opredeleno spored men ne tr da i gi podarqva6 za6toto 6te q boli pove4e ogato si poly4i tva xyby podaru4e!i 6te iska da ste zaedno otnovo...6te napira i 6te napira :o ama nema :D pone taka kaza ti-4e neiska6 otnovo da se subirate...taka 4e suveta mi e:ne q tormozi pove4e kato pravi6 tozi mil jest to4no na rojdeniq i den...po dobre gi zapazi za nqkoq po vqrna bulka ;)

MiMcHeToOo
04-21-2008, 08:31
:-D mn qko no spored men tr da si napravi6 smetkata o6te predi da ti izneveri da si i obqsni6 4e si prosto zaet s vajni ne6ta i 4e nqma da ima6 mn vreme za neq i primerno 6te napravi6 vs vuzmojno kogato si svoboden da si iskarate priqtno!no minalo svur6eno...vsi4ko ve4e e aideee oti6lo 8) ama tva podura4e mn bi iskefilo vsqko momi4ence(4e i mom4ence 8-) ) opredeleno spored men ne tr da i gi podarqva6 za6toto 6te q boli pove4e ogato si poly4i tva xyby podaru4e!i 6te iska da ste zaedno otnovo...6te napira i 6te napira :o ama nema :D pone taka kaza ti-4e neiska6 otnovo da se subirate...taka 4e suveta mi e:ne q tormozi pove4e kato pravi6 tozi mil jest to4no na rojdeniq i den...po dobre gi zapazi za nqkoq po vqrna bulka ;)

Тва е определено варянт ;) Всички ще са доволни - тя няма да те тормози, а след като ги подариш на някоя друга мома, която ше те обича много и няма да прави глупости, ще се чувстваш по-добре мисля ;Р

alex_devv
04-21-2008, 11:40
you are crazy 8)

kefish_meee
04-21-2008, 14:39
you are crazy 8)
+1

Felis_Dirus
04-21-2008, 15:00
Виждам, че си умно момче, затова ще отделя повечко време на този пост.

Първо, осъзнавам много добре, че съм никоя, за да те критикувам, но от моя гледна точка ти си допуснал няколко големи грешки, за да се стигне до тук. Знам също, че не питаш дали да й простиш, а дали да й подариш подаръка, но все пак ще засегна и другата тема. :)

Та.. грешка No 1 - въпреки че си бил толкова зает, имал си страшно много ангажименти, нищо не ти е пречело поне да загатнеш на приятелката си за ситуацията, в която си. Не може да не я търсиш, да не й вдигаш и само ти да си знаеш причините за това. Ние, жените, имаме лошия навик да си мислим най-отвратителното - не му пука за мен, с друга е, лъже ме, не ме обича, иска само да ме чука и т.н., и т.н. И въпреки това осъзнаваме, че това са само догадки и може просто да са плод на болната ни фантазия, затова не ни стиска да кажем "край", въпреки съмненията. Тук идва грешка No2 - като следствие от всичко това, ти си я накарал да се съмнява, да се чувства несигурна, уплашена, мда, адски уплашена и уязвима (а това за една жена е страшно!) и наречи го, ако искаш инстинкт за самосъхранение (няма да си далеч от истината), но ние автоматично и несъзнателно започваме да си търсим някого - този, който ще те замести временно, който ще ни даде мъничко спокойствие, ще ни накара да се усмихнем. Може да е просто приятел, не си мисли, че налитаме на всичко живо, за да го изчукаме, но явно при нея се е стигнало до секс. Грешка No3 - намесата на приятелите ти. Това е най-малоумното нещо от цялата история. Тези хора може да са всякакви, но нямат никакво, ама никакво право да се месят във вашите взаимоотношения! Това могат да го направят само тъпи интригантски путки под предлог "приятелите си помагат". Ами, всъщност не, честито, те са ти съсипали връзката. Хубаво, случило се е нещо, ако на момичето ти не му пукаше за теб, щеше да ти каже, щото нямаше да я ебе как ще реагираш. Схващаш ли накъде бия?
И последна грешка, грешка No4 - зарязал си я, а тя те обича.

Не мога да ти кажа какво да правиш, нямах право и да се меся, но исках да ги знаеш тези неща, без значение какво решение си взел.

А по темата - не й ги подарявай, ако не искаш да си повече с нея, ще я съсипеш. Нека си мисли, че не я обичаш и че никога не си изпитвал нещо сериозно към нея, така по-лесно ще те забрави. А иначе.. става страшно. Послушай ме, просто си ги прибери някъде или ги изхвърли.

sexkiss
04-21-2008, 16:23
По-добре не й ги подарявай- само ще рискуваш да циври още повече,а приятелките й да ти досаждат.Ако пък чак толкова ти е жал за жеравчетата, просто ги запази за някое друго момиче,което ще ги заслужава повече от нея.

CucAgMuH
04-22-2008, 01:34
Blagodarim za syvetite i priytnata vecher koyato mi uredihte :)

Posedyah si pred kaminata. Slushah si muzika. Pih si "Ballentines". Myatah si jeravcheta v ogynyat.

Pozdrav: "David Bowie - Bring Me The Disco King (Lohner Mix feat. Maynard James Keenan John Frusciante)" :-)

"We could dance, dance, dance through the fire
Dance, dance, dance through the fire"

PS. Zashto mi promenyate imeto na temata :( Znaete li kolko vreme si ya tyrsih... koe ne vi haresa...

Wrathchild
04-22-2008, 10:09
То оставаше да има рожден ден само половин ден, а не целия...