PDA

View Full Version : харесвам момче, което харесва друга?

M!mZzZ
04-21-2008, 18:34
off hora 4uvstvams e sp neudobno 4e zadavam takuf vapros ama nqa kfo da se pravi nalaga se..na4i haresvam edno mom4e sp mnoo ..dotuk dobre..poprincip nqa nikuf problem da hodq i da mu go kaja..ama v toq slu4ai ima problem..ta toi do predi vreme mi be6e kazal 4e haresva edno momi4e,oba4e tq skoro tragna s edin drug i si nqam na ideq dali o6te q haresva..+ tfa predi hodehs nai dobriq mu fr,a sega s nego po nqkva pri4ina n mojem da se ponasqme i tova vse pak igrae nqkakva ideq..nali znaete 'priqtelite predi si4ko"..ako vijdah 4e nqam 6ans nqa6e da se habq ama mislq 4e ne e izgubena kauzata..i spored men edinstvenoto koeto moga da napravq v momenta e po nqkuf na4in da mu pokazavm 4e go haresvam..no da ne e natrap4ivo..offf ne znam daite nqkuf savet molq vii

7 точка от правилата
moderated by Coki

fuck_me_pls
04-21-2008, 18:37
Бе я отиди и направо си му кажи пък ако не стане..кво СМЪРТ!! шанс.. 8)

xercu
04-21-2008, 18:38
Now playing: Milko Kalaidjiev & Viktror Kalev - Luda Krava ... поздрав !!!

evelinka1122
04-21-2008, 18:40
а значи по принцип няма никакъв проблем да ходиш с него и да му го кажеш... ама в тоя случай има проблем :lol: добре де както и да в... виждам че наистина че си объркана... идеята ти е много добра, и аз съм на същото мнение... показвай му, намеквай му че го харесваш... това можеш да направиш... другото остави на него... :) Айде УСПЕХ

fuck_me_pls
04-21-2008, 18:43
:lol: не ми намирисва на хубаво тука!!! :lol: :D

xercu
04-21-2008, 18:44
:lol: не ми намирисва на хубаво тука!!! :lol: :D ... защо ли ? :-P

Sweet`dreams
04-21-2008, 18:45
:lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

Съжалявам, но дори не успях да прочета изцяло любовната ти история...че ти го харесваш, той харесва друга, другата трети....а третия нещо си... Я по-добре не се занимавай, много оплетена тая история...

eLeinS
04-21-2008, 18:45
Женооо..къде те намерих такавааа.. :grin: :grin: :grin: Ххаххаха :) яко и за темата,в която не виждам смисъл..съжалявам..По принцип нямаш проблем,ама сега имаш :shock: ми направи си го така,че да нямаш.. 8-)

MiMcHeToOo
04-21-2008, 19:09
Офф: Деба, тая шльокавица... :-x

Он: Малко тъпичко е, че си ходила преди с най-добрия му приятел, това ти отрязва шансовете доста яко. Показвай му го като толкоз го харесваш.

xercu
04-21-2008, 19:12
]
Женооо..къде те намерих такавааа.. :grin: :grin: :grin: Ххаххаха :) яко и за темата,в която не виждам смисъл..съжалявам..По принцип нямаш проблем,ама сега имаш :shock: ми направи си го така,че да нямаш.. 8-) То не че песента е много смислена 8-)

IrReplacaBle
04-21-2008, 19:18
when you are in love with someone,tell them.Don't wait.The time will never be just right. ;)

Някои момчета не разбират от намеци.

Im2ortal
04-22-2008, 04:18
Показвай му,че не ти е безразличен и ако той отвърне на твоите закачки-ми разкрий чуствата си :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-22-2008, 05:22
off hora 4uvstvams e sp neudobno 4e zadavam takuf vapros

А поне малко не се ли почувства неудобно, че не можеш да пишеш грамотно? :?
Защо си се държала като кучка с бившия си, че чак и приятелите му да те мразят? Не ги виня, ти сама си си казала - приятелите преди всичко! Освен това, щом веднъж не се е получило между теб и онзи бившия, мислиш ли, че най-добрият му приятел ще спре да те понася от въздуха? Аз не. Предлагам ти да се откажеш. На всичкото отгоре, ако подкараш компания приятели наред, да не казвам на какво ще заприличаш (ако те те изтърпят де, което в този случай май няма да стане).

alex_devv
04-22-2008, 05:47
:smt078

jjjjjj6363
04-22-2008, 07:39
vkarai 3 ti 4ovek kaji na nqkoi drug da mu kaje 4e go haresvash za tva se seshtam neznam

Armeika
04-22-2008, 07:49
Ти го харесваш?!..... АМА НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ПОНАСЯТЕ,А?... ПФФФ....