Влез

View Full Version : Да продължа ли да се боря?

kekschence
04-22-2008, 11:57
Здравейте! Искам да се извиня много ако има такава тема. Ми аз сам на 14 и още сам нямала вразка.Е имала сам някакви хлапашки истории ма сериозна не.Ми случката е следната::: Като почнах да излизам по кафе а-у.Си харесах едно момче (едно от наи-яките в града)Всички момичета бяха "лапнали" по него.Аз от начало не го познавах лично.Той дори незнаеше че съществувам.Намереих начин и се запознах с него.Тои от начало не проевяваше никъкав интерес.И точно когато реших да зарежа всичко сварзано с него той взе да ми обръща внимание :grin: :grin: :grin: .Но се появи и второ момче той парви ме потарси и почна да ме зарибява харесвам го и него но по-малко.Сигурна съм че с него имам шанс но за другото момче (1-вото) не.Незнам дори да се надявам ли за него.

Какво да правя да продължа ли да се боря за първото момче?Или да зарежа всичко? :) :o

т.7
krem4et0

Ivalinka
04-22-2008, 12:00
имаше такава тема..иначе,който харесваш повече :)

kekschence
04-22-2008, 12:05
Много се извинявам че е имало такава тема :(

Magi4eska_Kiss
04-22-2008, 12:15
Много се извинявам че е имало такава тема :(
Няма нищо, както казаха преди мен, прецени кой повече харесваш и действай! Успех! :)

kocko
04-22-2008, 12:24
по хубаво хвани 2-то 6тото 6тото накрая може да остане6 без никой :)

soulja_girl4e
04-22-2008, 12:29
Ima dva varianta - ili hva6ta6 tretiq, ili stava6 lesbiika.

xercu
04-22-2008, 12:34
по хубаво хвани 2-то 6тото 6тото накрая може да остане6 без никой :)Послушай малкия ФЛУДЪР (flooder) ... 2рия ме кефи повече лично мене ... 8-)

Nassgerrack
04-22-2008, 12:37
Оффф с любов ше се занимаваш! Оставяй ги тези 2 момчета и отивай да си учиш уроците по родинознание.

life.hates.me
04-22-2008, 13:02
Първия щом целия град го харесва предполагам е някакъв курвар ( момче, което излиза и се зарибява с много момичета наведнъж ) .. Ще е с теб за кратко .. Лично мое мнение е това :) Втория е по - добрия избор :) СПОРЕД МЕН ! Айде успех и да разкажеш какво е станало .. след време .. :)

VerryBerry
04-22-2008, 15:42
Абе,щом първия е тооолкова популярен сред момичетата в града ти,не вярвам бъдещата ви връзка да просъществува дълго,тъй като ще се намери някоя нова девойка като теб..За второто момче нищо не мога да кажа,може той да е по-добрия вариянт,но сама си преценяваш само ти :)

zi
04-22-2008, 15:59
За да не се разочароваш по-нататък, по-добре хващай втория :). НО всъщност най-добре би било, ако си гледаш уроците:? , ама айде... 8-)

vesito13
04-22-2008, 16:46
Първия щом целия град го харесва предполагам е някакъв курвар ( момче, което излиза и се зарибява с много момичета наведнъж ) .. Ще е с теб за кратко .. Лично мое мнение е това :) Втория е по - добрия избор :) СПОРЕД МЕН ! Айде успех и да разкажеш какво е станало .. след време .. :) +1 :)

mhmhmhmhm
04-22-2008, 17:02
Абе,щом първия е тооолкова популярен сред момичетата в града ти,не вярвам бъдещата ви връзка да просъществува дълго,тъй като ще се намери някоя нова девойка като теб..За второто момче нищо не мога да кажа,може той да е по-добрия вариянт,но сама си преценяваш само ти :)
тва,че те го харесват не значи,че ще тръгне с тех О.о

TIMEX
04-22-2008, 17:31
За да не се разочароваш по-нататък, по-добре хващай втория :). НО всъщност най-добре би било, ако си гледаш уроците:? , ама айде... 8-)
+1