View Full Version : BRONZOVO MLQKO ZA TQLO..ILI NESHTY OT SORTA???
Ch0c0la73
04-22-2008, 15:01
vijdala sam momi4eta po diskoteki celite mn qko bronzovi .. lashtqt celite takiva..pove4eto pati s nqkvi otblqsaci podobno na nqkav borkat..mn me kefi za morety na diskoteka..nqmam si napredstava s kvo se hlepat kajete mi ako znaete..ili ako ste izpolzvali takova..i ne vi prikazvam za nqkakvi kremove za tqlo za ten .. deto stavash na oranjdevi petna..govorq za neshtoto opisano po gore..ako nqkoi se seshta za kvo stava duma pishete .. :)
LuCiFersAngeL
04-22-2008, 15:35
Единственото нещо, което евентуално би ти послужило и за което се сещам в момента е лосиона на Dove - Silk Glow. Има много фини частички, нещо като ситен брокат и прави кожата мека и лъскава. Няма функциите на автобронзант, но доколкото разбирам и ти не търсиш този ефекта. Това се сещам, пробвай ако искаш и дано да съм била полезна! :-D
Mademoiselle
04-23-2008, 04:56
az polzvam na Джонсън i e hubavo,samo 4e tena e malko kam jalto bronzovo,na nivea za dobri,sa6to taka na lirene.Na avon e bokluk
Тия по морето просто имат естествен тен и примерно отгоре слагат някакво олио или по-мазен крем. С автобронзант няма да постигнеш този ефект. По-добре хвани естествен тен и си купи някакво олио за тяло. 100% ще се получи яко :)
Ch0c0la73
04-23-2008, 12:42
Тия по морето просто имат естествен тен и примерно отгоре слагат някакво олио или по-мазен крем. С автобронзант няма да постигнеш този ефект. По-добре хвани естествен тен и си купи някакво олио за тяло. 100% ще се получи яко :) abe vijdala sam takiva i det ne sa na moretuu beee smisal zima prolet a u..ddz az mislq 4e ima takoa specialno ne e ot tena ..ama se pak zatva si pitam dee
Еми те ходят на солариум. :D
ResPekT333
04-23-2008, 13:04
Еми те ходят на солариум. :D
+1