View Full Version : Аз се питам едно
Много хора са ви го задавали/сигурна съм/,защо махате,който подпис подхванете а не тея дето са наистина големи и разширяват страниците?
А?
Няма да отговорите нали?
Все ми е едно пак ще си го сложа.
Просто си нямат друга работа.
За мен това е обяснението.
psychopath
05-06-2008, 23:20
слагайте си по-малки картинки...
мен винаги повече са ме кефели малките картинки :)
bqx gledal 1 userka s 15 mneniq podpisa i be6e kato za 50 000 :D
Гледай модовете да не ти го сложат......
перманент банн-а на ползването на услогата "signature" де..
DjBaloon
05-07-2008, 06:35
Пределно е ясно че дадени потребители се следят под лупа,а други минават през прусото и никой не им обръща внимание,така е и с триенето на мненията :) (by форумен заядливец :razz: )
Аз мога да ви кажа какво ще отговори мод или админ в тази тема:
"Имаме над 50 000 потребителя, не може да се следят всички" ;)
Ruthless
05-07-2008, 07:01
Има тема "Модераторска помощ", пишете за кого става въпрос и съответно администраторите оправят проблема. Не може да се следят толкова много потребители. И е хубаво да проявявате търпение, така както ние проявяваме, защото повторните нарушение водят до наказания.
Seducti0n
05-07-2008, 07:57
Има тема "Модераторска помощ", пишете за кого става въпрос и съответно администраторите оправят проблема. Не може да се следят толкова много потребители. И е хубаво да проявявате търпение, така както ние проявяваме, защото повторните нарушение водят до наказания.
Напълно съм съгласна с мнението ти.
:)
Много хора са ви го задавали/сигурна съм/,защо махате,който подпис подхванете а не тея дето са наистина големи и разширяват страниците?
А?
Няма да отговорите нали?
Съветвам те да не тръгваш по пътя 'на пук ще правя каквото си искам'. Бързо мога да те откажа от него.
Пиши ЛС на coki с линк към тази тема и го помоли, ако има време да обърне внимание на въпроса ти и да ти отговори. Бъди кратка, ясна и конткретна в питането си, дай линк към тази тема.
Няма какво да се коментира повече.