PDA

View Full Version : Какво непонасяте,ненавиждате и мразите в противоположния пол

ivcho123
04-22-2008, 16:38
Какво непонасяте,ненавиждате и мразите в противоположния пол
1.Много мразя да носят зимни шапки
2.Да имат косми под пъпа или изобщо да имат косми по корема че скоро се натъкнах на такива
3.Да носят косата си на плитки или ва панделка ли как се нарича
4.Да ходи с някой :D

SugarFan
04-22-2008, 17:19
Хах... мразя момичетата да ме лъжат, което обаче е невъзможно. Мразя това че повечето нямат смелост да кажат някой неща в очите. Да са космати,годзили и мамути :lol: Мразя да ми излизат с номера "ами точно сега нз какво искам" , "заслужаваш нещо по-добро от мен" бля бля бля и най-мразя кучките на 13 години които са без сърца :-x :-x :-x

DevilWish
04-22-2008, 17:32
Emi ni6to ne mrazya . . . stiga da spazva li4na higiena . . . vse pak 4oveka ne se izbira po vyn6en vid ,a harakter.

ubuntu
04-22-2008, 18:07
МРазя метълския стил на обличане
мразя нечистоплътните жени... да има и такива
и НАЙ-МНОГО МРАЗЯ когато попитам нещо .. и вместо да казва не знам ... е тва ме побърква ... общо взето когато някоя жена ми каже не знам ми идва да и бия 2 шамара!

SilverAngel
04-22-2008, 18:10
Хигиената ... общо взето това е, трябва да се поддържа човека :)

hottie
04-22-2008, 18:48
Мразя да си бръсне космите на краката, на гърдите и интимните части да са абсолютно голи :shock: Това ми е страшно отблъскващо и би ме изстудило моментално.

sandrin
04-22-2008, 19:06
МРазя метълския стил на обличане
мразя нечистоплътните жени... да има и такива
и НАЙ-МНОГО МРАЗЯ когато попитам нещо .. и вместо да казва не знам ... е тва ме побърква ... общо взето когато някоя жена ми каже не знам ми идва да и бия 2 шамара!

+ 1 а колкото до шамарите само така се добива трейнинг :razz: :razz: :razz:

Virtuallll
04-22-2008, 19:07
В момичетата мразя факта, че в 90% от случаите не са сигурни за нищо /попринцип момичетата, но не вскички са такива все пак :) / :D и някоя като каже "незнам", "зависи", "ще видиме" , "ще си помисля" или нещо такова все 1 ми е казала "НЕ!!" но по по мек начин УЖ :D Нехаресвам момичетата, които не спазват лична хигиена, НО НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКО НЕНАВИЖДАМ ДА МЕ ЛЪЖЕ ИЛИ ДА КРИЕ ОТ МЕН /приятелката ми/ !!!! :x

sandrin
04-22-2008, 19:13
В момичетата мразя факта, че в 90% от случаите не са сигурни за нищо /попринцип момичетата, но не вскички са такива все пак :) / :D и някоя като каже "незнам", "зависи", "ще видиме" , "ще си помисля" или нещо такова все 1 ми е казала "НЕ!!" но по по мек начин УЖ :D Нехаресвам момичетата, които не спазват лична хигиена, НО НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКО НЕНАВИЖДАМ ДА МЕ ЛЪЖЕ ИЛИ ДА КРИЕ ОТ МЕН /приятелката ми/ !!!! :x
Че тогава що я държиш бе бий и 2 шамара как вика ubuntu и да мисли що си го направил :lol: :lol:

hottie
04-22-2008, 19:16
и аз съм попадала на такива мъже..
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Искаш ли да ядем сладолед?
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Какво ще правиш довечера?
-Не знам...

:booooomb: :booooomb: :booooomb:

lyloster
04-22-2008, 19:21
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Не знам...

+1
ужас е просто... ти се опитваш да завържеш разговор, пък като ти кажат "еми нищо..." или пък "еми не знам... сигурно" не два шамара ти идва да забиеш, а да го нариташ човека едно хубаво... :o

charlotte
04-22-2008, 19:45
Аз съм явно тогава една от малкото жени,знаещи какво искат...Но пък си намерих майстора с момче,което не знае какво иска...

NH3
04-22-2008, 19:46
най мразя като говоря с някоя девойка да ме гледа тъпо и да вика само да не може би и незнам подовявам направо също мразя прекаленото самочуствие

MiSs_DioR_CheRiE
04-22-2008, 19:48
Mrazq muje bez mnenie ... ili puk to4no obratno , prekaleno samovliubeni , vse edno sa neshto poveche ot teb :-x i estestveno mrazq nechistoplutni hora ujass :shock:

AceXe
04-22-2008, 19:55
Темата е изключително глупава. Колкото има трески за дялане в противоположния пол, толкова трески има в моя пол. Никой не е перфектен и затова трябва да се нагаждаме един с друг. Аз не обичам, като започнат да се събират на групички да интриганстват, но са такива. В тяхната природа е. Затова пък ние сме страшно гадни, когато повечето мъже са готови да поставят футбола + бирата над половинката си... Не всички са такива, но не са и малко. Така че който не ти харесва, не ти харесва, но това не значи да обобщаваш и едва ли не всички момичета да излизат такива...

bibo
04-22-2008, 20:06
В момичетата мразя:
1.Лиготията

2.Наивността

3.Прекаленото труфене с грим

4.Комплексите при най-малките дефекти

5.Това че винаги не ги интересува къде са,а какво има един къде си*

6.Не разбират от коли,спорт и компютри,ама грам

7.Сменят си цвета на косата всеки месец*

8.Постоянно искат от гаджетата си да им доказват че ги обичат,дори и да знаят че това е така

9.Желанието винаги да са център на внимание

10.Компетентни по всички въпроси освен тези от т.6

11.Когато се скараме и тя вижда че съм прав и почва да реве

12.Мрънкането

И още 10000 неща,ама все пак на мога без нея :oops: :oops:

П.С. Отбелязаните със звездички са в по-редки случаи...

AceXe
04-22-2008, 20:11
В момичетата мразя:
1.Лиготията

2.Наивността

.................................................. .........................................
.....................................
.....................

А ти като толкова кусури им намираш що не тръгнеш с мъже, а ???

bibo
04-22-2008, 20:15
В момичетата мразя:
1.Лиготията

2.Наивността

.................................................. .........................................
.....................

Щото любовта е да обичаш някой въпреки всичките му кусури,ама к'во ли да ви ги обяснявам аз тея неща...Вие ако досега не сте ги разбрали...Значи и скоро няма да ги разбрете,да не кажа никога...

lwsu
04-22-2008, 22:09

а ти вече почваш да дразниш, нали не ти харесваше темата - махай се 8)

.. на мене не ми харесва в противоположния пол следното:

- когато жената очаква да я разбереш, без да ти даде възможност;
- когато се опитва да води в една връзка, без да се стреми към градивност, а само към надмощие - безмислено е, но ако тръгнеш да опонираш, тя още по усърдно се опитва, а ако отстъпиш се връщаме на безградивността и става егати и омагьосания кръг, така че апел - моля ви се, като отстоявате нещо айде поне да знаем с каква цел е.. ;)

може да има и още, ама не съм пил чак толкова кафе че да се сетя :)

random_guy1
04-22-2008, 23:58
Чак за мразене и ненавиждане, по-скоро се чудя,

1) Защо нежният пол е така безумно обсебен от модата и прави такива щуротии (и понякога откровени глупости) само за да е в крак с нея;
2) Защо жените никога не са директни и не казват истината в очите. Когато едно момиче няма ама никакво желание да си говори с теб, не те понася, не иска да те вижда, защо просто не ти го каже, а стои и увърта - ами сега съм заета, ами може би друг път, оо - ама аз се успах и затова не дойдох, оо - не сега, имам много работа и прочее. Не че вече не дешифрирам всичките 10 на 18-та степен начини едно момиче да има предвид "НЕ", но все пак :D

marina star
04-23-2008, 03:56
1da sa bezotgovorni
2neorganizirani
3razhvarlqni

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-23-2008, 05:56
Прочетох всички постове, мислейки какво да напиша по темата, но единствено стигнах до извода, че каквито и недостатъци да има някой, със сигурност не всички ги имат. Това, че някой се държи надуто, че е разхвърлян, че мисли само как да нае*е някоя, това, че много момичета следват толкова педантично модата, че се лигавят, че не разбират от спорт/техника (що за причина да не харесваш жените?!), съвсем не значи, че всички са еднакви!
Може би наистина най ми е неприятно, когато някои момчета започнат единствено за секс да говорят, сякаш е най-великото нещо на света, не смятам и че е удачно всякакви да ти подсвиркват на улицата, за да се правят на интересни... Така че на темата, че момичетата са обичали да са център на внимание, мога да поспоря доста дали не става дума за момчетата.

dark0s
04-23-2008, 06:45
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Не знам...

+1
ужас е просто... ти се опитваш да завържеш разговор, пък като ти кажат "еми нищо..." или пък "еми не знам... сигурно" не два шамара ти идва да забиеш, а да го нариташ човека едно хубаво... :o

ами представи си писнало му е да те гледа и се опитва по - дискретно да те разкара 8)

AceXe
04-23-2008, 06:49
В момичетата мразя:
1.Лиготията

2.Наивността

.....................

Щото любовта е да обичаш някой въпреки всичките му кусури,ама к'во ли да ви ги обяснявам аз тея неща...Вие ако досега не сте ги разбрали...Значи и скоро няма да ги разбрете,да не кажа никога...

Хах, това го казах повече на бъзик, но както и да е...
Хайде сега да не ме учиш какво е любовта и какво не е, защото явно не ме познаваш достатъчно, за да даваш такива оценки. :)

hottie
04-23-2008, 07:06
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Не знам...

+1

ами представи си писнало му е да те гледа и се опитва по - дискретно да те разкара 8)

Ами успя :lol:
ама това не беше дори среща с подтекст. Просто беше едно момче в компанията.Някой го беше довел.

princesa_viki
04-23-2008, 07:09
Не мога да кажа,че мразя нещо определено в другия пол,защото все пак човек си е строго индивидуален.Има неща,които например ме дразнят в едно момче,други неща в друго и така :)

schranz
04-23-2008, 07:17
Много мразя мъже,кото си бръснат краката ... :-x

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-23-2008, 08:23
Защо, след като обичаш някого с кусурите му, ги изброяваш? Нима това ще докаже колко много в действителност обичаш някого? Или можеш да използваш факта, че този някой ще се почувства виновен заради това, че е толкова несъвършен, а пък ти на всичкото отгоре "си се минал" да го обичаш, затова ще прави какво ли не да се реваншира...
Моля никой да не се обижда, казвам хипотетичен вариант за причината да се изброяват недостатъците на любимите хора, след като и без да си ги натяквате ги обичате...

deathproof
04-23-2008, 16:42
Хора всякакви. И не че нещо ама всеки си търси човек според вкуса. Така, че момчета, ако все попадате на глезени, интересуващи се само от парцалки момичета, то сами сте си виновни. Аз пък не мога да кажа нищо лошо за мъжете като цяло. Повечето ми познати са от мъжки пол и мога да кажа, че се чувствам супер сред тях и предпочитам компания на момчета.

Pebles
04-23-2008, 20:18
:) ..Drazni me fakta,che vinagi mrunkat otnostno JENSKOTO TUTKANE..predi izlizane ili vuobshte,kato ni e nujno vreme da se ponaglasim - taka da se kaje...a inache pak meunkat ako ne sme hubavi i poddurjani (e ne na nas..ma na Frs,primerno)...sled kato iskat PODDURJANI MOMICHETA...nqma nujda ot vechnoto mrunkane otnostno 4akaneto-shte po4akat.... vse pak - BURZATA RABOTAE SRAM ZA MAISTORA... po-krotko momcheta... 8)

FunnYboY
04-24-2008, 05:18
Мразя да чувам как била изморена и не й е до секс, като знам че ще я подлудя :grin:

Също така и честото главоболие :x

amatorium
04-24-2008, 10:10
Tupi, nechistoplutni i nechovechni. :-)

random_guy1
04-24-2008, 22:11
:) ..Drazni me fakta,che vinagi mrunkat otnostno JENSKOTO TUTKANE..predi izlizane ili vuobshte,kato ni e nujno vreme da se ponaglasim - taka da se kaje...a inache pak meunkat ako ne sme hubavi i poddurjani (e ne na nas..ma na Frs,primerno)...sled kato iskat PODDURJANI MOMICHETA...nqma nujda ot vechnoto mrunkane otnostno 4akaneto-shte po4akat.... vse pak - BURZATA RABOTAE SRAM ZA MAISTORA... po-krotko momcheta... 8)

Има нещо вярно, т.е. права си. Но може би зависи и от жената. Повечето жени наистина се туткат - или поне външно изглежда, че си губят времето. Напр:

Обличане, обличане, обличане, обличане
Сресване, гримиране
Поглед в огледалото (2 минути)
"Ни съ ъресвам така!"
Събличане, събличане, събличане
Претърсване на гардероба
Обличане, обличане, обличане, обличане
"Уф, и така не става!"
Събличане и обличане на първоначалните дрехи
Ресане (тя прическата се развалила вече от рокади)
"УФ, много зле изглеждам, ама айде"

А за мен е все прелестна.
Има и решение на проблема, ама само мъжете ще ме разберат :D

nether
04-24-2008, 23:07
Хохохоох, да почвам ли ?

Най-мразя да ми се надуват, да се мислят за много красиви и да се правят на интересни, просто ми идва да ги изскубя понякога. Не ми харесва, когато каже "незнам" на обикновен въпрос. Питаш я какво става, как я караш " НЕ ЗНАМ " АХХЕАХЕХАЕХХАХЕА. Много мразя, събрали сме се някой път класа на кафе, което рядко става специално класа да се саберем момчета и момичета... и 2-3 надути шматки да дойдат за 10 минути и после да отидат на друго кафе сами... ама това спада към надутите мисля. Лъжата мразим, изневярата, неискреноста. Всичките тези неща не ми харесват, само че трябва да се примиря поне с някои от тях, защото жена без нито 1 от тези "проблеми" не съществува, така че Гет юс ту ит. :-x

nikita29
04-24-2008, 23:51
Груби,арогантни и с лоши обноски мъже.Нечистоплътни и прекалено космати или напълно обръснати.Както лъжците и такива,с които не можеш две думи да размениш.Но както обичам да казвам-Мъжете са необходимо зло! :-D

korabokroshenec
04-25-2008, 06:23
мразя чалгарките и хаус кифли с шалвари и златни обувчици и очила до устата!

x3eme
04-26-2008, 16:12
az nai mnogo mrazq tova 4e vinagi se mislqt za pravi

random_guy1
04-26-2008, 22:57

По-точното е: жените не се интересуват от мнението на мъжете. Когато ни питат, искат просто да чуят своите думи, изречени с мъжки глас.

cinderella_gugutka
04-26-2008, 23:15
мразя когато някое мом4е ме харесва но е прекалено срамежлив и трябва аз да правя 1-та кра4ка :(
знам 4е това не се отнася за вси4ки мом4ета но по принцип ги мразя такива

x3eme
04-27-2008, 02:03

По-точното е: жените не се интересуват от мнението на мъжете. Когато ни питат, искат просто да чуят своите думи, изречени с мъжки глас.

xax mnogo si prav... e to ne 4e vsi4ki momi4eta sa takiva ama.....95% sa taka....ve4no sa pravi ve4no te sa nevinni,nikoga ne si priznavat 4e imat vina

Mademoiselle
04-27-2008, 04:53
-selqnduri
-nepostoqnni
-izjivqva6ti se za playboy

1nnocenT
04-27-2008, 05:52
Много мразя мъже,кото си бръснат краката ... :-x
кфо лошо има да си бръснем краката :? :? :shock:
иначе по темата :
у жените мраза лицемерието , лъжите ,тези който нямат лична хигена , и ЕГОЦЕНТРИЗМА !

xercu
04-27-2008, 06:07
Много мразя женски , който се обиждат само и само за да им кажеш : "Не е така ... красива / слаба / умна / интересна си...". Другото, което адски мразя е мустаците >.< ... То туй момиче ли е щом си бръсне брадата по-често от мен !!!

prettyIdeath
04-27-2008, 06:07
Ами не понясам когато трябва да споделям дори какво мисля с него.
Мразя това че искат да те притежават. Че ти повтарят колко много те обичат... а след няколко дена го виждаш с друга /говоря по принцип/.
че не търсят грешката в тях , а винаги в момичето.. и т.н.

aceto
04-27-2008, 06:54
Защо не направихте тема какво обичате,харесвате,обожават е в противоположния пол :? ?

anonymous546178
04-27-2008, 09:26
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Не знам...

interesnoto e 4e az poniakoga se durja taka :D:D:D

anonymous546178
04-27-2008, 09:28
-selqnduri
-nepostoqnni
-izjivqva6ti se za playboy

to kvo ostana :D

random_guy1
04-27-2008, 21:12
Защо не направихте тема какво обичате,харесвате,обожават е в противоположния пол :? ?

Нали знаеш, най-лесно е да мразим :D

x3eme
04-27-2008, 21:28

Нали знаеш, най-лесно е да мразим :D

takava ni e prirodata :-D

sladk1KiFlA
06-01-2010, 21:50
мн неща не ми допадат

fear4o
06-02-2010, 08:06
доста новичка тема, само 2 годинки са минали от създаването й :-o
мразя постоянното им мислене/желание за секс! 8-)
мразя слабохарактерността на някои индивиди :booooomb:
мразя непостоянните момчета
абе и други неща мразя ама айде
За желанието за секс не можем да го преодолеем, точно както и вие не можете да не ходите по магазините!
Иначе мразя изкуствените момичета(момичета с 18 слоя грим и т.н.) !

YouDontKnowMe
06-02-2010, 08:39
Не харесвам простотията , високомерието и безотговорността у някои мъже.

YouDontKnowMe
06-02-2010, 08:44
За желанието за секс не можем да го преодолеем, точно както и вие не можете да не ходите по магазините!

Да бе^
Вчера приятелят ми беше очарован от моето пазаруване . Взех и него.
Трябваше да си взема обувки. Просто влязох в един магазин и си взех. Даже и една блуза си взех. Това траеше около 10 минутки.
Пазаруването ми е това ^
Страшно ми е неприятно да обикалям магазините по един час. За т'ва си ходя сама на пазар, поне време пестя.

fear4o
06-02-2010, 08:44
Тоест не харесваш средностатистическия българин :D :D !

YouDontKnowMe
06-02-2010, 08:49
Тоест не харесваш средностатистическия българин :D :D !
А, ето защо съм имама проблем с избора :D

skuck
06-02-2010, 09:12
Мразя тва, че владеят до съвършенство изкуството "Мрън"!

netmon
06-02-2010, 09:35
мразя егоизма на жените и тяхното непостоянно и променливо настроение :x

rebeccaa
06-02-2010, 09:39
Мразя когато момчетата, лъжат, хигиената ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, мразя металските работи, и това е общо взето.

fear4o
06-02-2010, 09:45
Мразя когато момчетата, лъжат, хигиената ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, мразя металските работи, и това е общо взето.
В кой смисъл метълските работи?
Метъл музиката? Мътъл облеклото? Дългите коси на метълите? Метълските атрибути(гривните с шипове, веригите, кубинките)?

rebeccaa
06-02-2010, 09:52
В кой смисъл метълските работи?
Метъл музиката? Мътъл облеклото? Дългите коси на метълите? Метълските атрибути(гривните с шипове, веригите, кубинките)?

Всичко свързано с метъла.

gandalfepi4
06-02-2010, 09:55
има някои физически недостатъци които никой не харесва-мустаци и други космалатести образувания, целулит и прочее, но те са само дразнещи (добре де, понякога отвращаващи). това което наистина мразя и ненавиждам са путки които са тръгнали да правят рисков секс без да си имат и понятие от рисковете или да си познават собствената физика или (още повече го мразя) да са тръгнали да се ебът с някой който е явно малоумен тъпанар и после да им е тъжно и нещастно че той ги е преебал :?

мразя и тези които си мислят че като покажат цица момчетата са готови да се избият за тях въпеки че в лице мразят на мръсен кенеф а в мозък на гробище в полунощ :-x

мдаа, сякаш това ли ми е най-противното.

juveteam
06-02-2010, 11:42
Мразя да мерише гадно.
Мразя да имат косми където и да е.
Мразя да е някаква много глупава.
Мразя да е някаква много лигава.

awerw
06-02-2010, 12:52
МН мразя такиа дет ме дразнят а немога да ги ударя :-x

Grudi_SeXa
06-02-2010, 12:58
Аз нямам такива проблеми.

juveteam
06-02-2010, 13:04
А,защо неможеш да ги удариш??

mitaka93
06-02-2010, 13:27
Мразя да мерише гадно.
Мразя да имат косми където и да е.
Мразя да е някаква много глупава.
Мразя да е някаква много лигава.

babatigosho
06-02-2010, 14:44
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Не знам...

мани беги ... на такова само му даваш 1 пържола и го пускаш при лъва, природата ще си свърши работата нататък :x

EDIT: аз тегля с такова женско, но принципа е същия

BigFakeSmile
06-02-2010, 15:14
МЪЖЪТ не трябва:
- да закъснява
- да говори и да се оплаква колко време се оправяъ жените (трябва ни много време, приемете го)
- да мрънка, да се оплаква за глупости
- да не знае какво иска
- да пренебрегва момичето си заради неоснователни причини
- да е женствен
- да е неизбръснат (тук е въпрос на вкус)
- да не си подбира дрехите
- да е мърляч
- да не се съобразява какво говори за теб
- да се съгласява със всичко, казано от жената, без значение колко е глупаво

ЖЕНАТА от своя страна не трябва:
- да позволява да я командват
- да се опитва само тя да командва
- да се държи вулгарно или да е мъжкарана
- да не се поддържа в перфектна форма и всичко останало
- да се напива като за последно и да забравя какво е "да се държиш на положение"
- да спи с някой, само защото той иска, да не го разочарова

Bixel
06-02-2010, 15:16
курвенските номера

pebals
06-02-2010, 15:30
-Къде ти се ходи?
-Където кажеш..
-Както кажеш...
-За какво си мислиш?
-За нищо...
-Не знам...

определено е точно това..

FamauseBaby
06-02-2010, 17:10
мъжките н0мера .. :? .. всички м0мичета ги знаят .. 8)

Kallyn4eto
06-02-2010, 17:23
най-мразя като плюят по улицата :o

Cnvrs4
06-02-2010, 18:07
Мразя всичко освен,че е жена.

awerw
06-02-2010, 18:14
А,защо неможеш да ги удариш??
Щот са момичета :x

Hayashi
06-02-2010, 18:17
Тази тема първо не е за тук и второ е изключително глупава.
Как може да кажеш какво мразиш у другия пол, че то това си е строго индивидуално!

vaseto0o
06-02-2010, 18:19
Мразя всичко освен,че е жена.
всичко освен сливата и устата и гъза и циците ест :D

мразя кифли които се правят на важни

dAimIk0z
06-02-2010, 18:22
мразя лоша хигиена
мустаци
косми по ръцете
по краката и на другите места
да са си сложили толкова много грим,че като са усмихне да им са разрушат лицата
държанието на кифла
сигурно има и друхи неща,но сега не мога да се сетя

noproblembitch
06-02-2010, 18:31
мразя лоша хигиена
мустаци
косми по ръцете
държанието на кифла
+1 :?

Косми по ръцете направо ме отвращават... Не съм фен и на бенките, но всеки ги има, включително и аз, така че относно това не се оплаквам.
Специално внимание обръщам на грима - ужасно е да имаш чувството, че ако целунеш дадено момиче, под добрия тен ще се появи "дупка" с нормален цвят и с формата на устните ти... :o

loko1
06-03-2010, 08:07
:D мразя да пърди :D

king95
06-03-2010, 08:10
мразя лоша хигиена
мустаци
косми по ръцете
държанието на кифла
+1 :?

Косми по ръцете направо ме отвращават... Не съм фен и на бенките, но всеки ги има, включително и аз, така че относно това не се оплаквам.
Специално внимание обръщам на грима - ужасно е да имаш чувството, че ако целунеш дадено момиче, под добрия тен ще се появи "дупка" с нормален цвят и с формата на устните ти... :o
+1

alonedark
06-03-2010, 11:17
Мразя например момчета от класа ми (6клас) , да се правят на много велики и знаещи.Всъщност те са някви тъпи недорасли момченца , които нямат нищо между краката , обаче се мислят едва ли не за някоя порно звезда...а пък и отгоре на всичкото , правят така както в втори клас---бият момичетата!!!--кажете тва не е ли тъпо и детинско и въобще не показва колко си мъж , а точно обратното!!!

KumchoValcho
06-03-2010, 11:34
Мразя например момчета от класа ми (6клас) , да се правят на много велики и знаещи.Всъщност те са някви тъпи недорасли момченца , които нямат нищо между краката , обаче се мислят едва ли не за някоя порно звезда...а пък и отгоре на всичкото , правят така както в втори клас---бият момичетата!!!--кажете тва не е ли тъпо и детинско и въобще не показва колко си мъж , а точно обратното!!!Божее, 6ти клас сте, какво очакваш, всички да сте начетени, умни и извисени Личности?
Тепърва се оформяте като характери, дръжание..хората се променят.

alonedark
06-03-2010, 11:38
Мразя например момчета от класа ми (6клас) , да се правят на много велики и знаещи.Всъщност те са някви тъпи недорасли момченца , които нямат нищо между краката , обаче се мислят едва ли не за някоя порно звезда...а пък и отгоре на всичкото , правят така както в втори клас---бият момичетата!!!--кажете тва не е ли тъпо и детинско и въобще не показва колко си мъж , а точно обратното!!!Божее, 6ти клас сте, какво очакваш, всички да сте начетени, умни и извисени Личности?
Тепърва се оформяте като характери, дръжание..хората се променят.

Съгласна съм , обаче на всичкото отгоре те се държат супер нагло и се мислят , че са някой 16 годишен батко , който може да се сваля с всички , а повече са ми до кръста!!!!

Unendlich
06-03-2010, 13:16
Винаги ми е било най-неприятно:
- превъзнесено мъжко поведение: да се прави на велик, уникален, супер красив и т.н. Всъщност няма никакво покритие, а се мисли за поредния плейбой, определено това е едно от нещата, които наистина ме дразнят.
- не ми харесва насилието като 'метод', който се използва
- грубо и аругантно държание

И вече неща, които доста момичета и жени не харесват:
- лоша лична хигиена
- и да е обрасъл като горила ;х

quexxe
06-03-2010, 16:41
Всеки си има слабости и силни страни - дали е хигиена, държание или каквото и да било.Да обичаш означава да знаеш недостатъците на партньора и да не се отвращаваш от него.Може пък и да ги премахне, знаеш ли? : ) С малко общо желание .. хи-хи

KumchoValcho
06-03-2010, 17:22
По темата
Ще приема всичко, освен ЛОША ХИГИЕНА и косми на неподходящи места.