View Full Version : Mомичето от Шумен...Не преувеличават ли според вас?
Преди малко гледах клипа със "изнасиленото" момиче от Шумен...Стори ми се малко тъпо търсенето на такава евтина сензация,при положение че момичето има 18 год. Все пак тя не е виновна,че са я заснели и разпратили на 100 човека,а в последствие се е стигнало до телевизията и всички са я видяли..Според вас правилно ли постъпиха НОВА ТВ,че излъчиха този материал и опропастиха живота на момичето за 2-3 години напред .. Вярно,че не показаха лицето и обаче съм сигурен че в Шумен е публична тайна коя е тя..За мен всеки е свободен да прави какво иска след 18 годишна възраст(в рамките на закона де)...
ПЪК и всички знаем че днес не само 18годишните имат сексуални контакти,а възрастовата граница е слязла много по-надолу...
DeXtRoFeR
04-23-2008, 09:18
Не съм го гледал това, дори за първи път го чувам това нещо (може би поради причина, че толкова и гледам ТВ де)
Относно темата ти- тя може да има 18 години, но както казваш тя не е доброволно отишла да се предлага на 100 човека, а е била насилена... т.е. това не е евтина сензация, а е просто един съвременен проблем, който всячески трябва да се показва на ''белия'' свят.
За това, че ще и се опропасти живота за 2-3 години напред(както казваш ти)- той вече е опропастен независимо от това дали са я дали по ТВ-то или не.
от една страна е така,но ти би ли дал да те снимат с телефон (изключвам ако има6 приятелка) ...
http://www.vbox7.com/play:727eacb2
Eто клипа,за който не го е гледал още...
Не съм го гледал това, дори за първи път го чувам това нещо (може би поради причина, че толкова и гледам ТВ де)
Относно темата ти- тя може да има 18 години, но както казваш тя не е доброволно отишла да се предлага на 100 човека, а е била насилена... т.е. това не е евтина сензация, а е просто един съвременен проблем, който всячески трябва да се показва на ''белия'' свят.
За това, че ще и се опропасти живота за 2-3 години напред(както казваш ти)- той вече е опропастен независимо от това дали са я дали по ТВ-то или не.
Предпочиташ само ти и малка група от хора да знаят за това (ако ти се случи на тебе) или цяла България?
Такива неща не е редно да се пускат по телевизията без разрешение от жертвата.
В клипа споменават видеоматериал за подобно нещо в Русе. Аз сум от там и не съм чувал за това. Има ли го някаде из интернет да го видя и аз? :)
Momi4eto vaob6te ne li4i 4e e nasilvano...tova si e neina rabota a plus tva si ima 18 neka si prai kvo 6te :?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=167132