Влез

View Full Version : Mомичето от Шумен...Не преувеличават ли според вас?

bibo
04-23-2008, 09:10
Преди малко гледах клипа със "изнасиленото" момиче от Шумен...Стори ми се малко тъпо търсенето на такава евтина сензация,при положение че момичето има 18 год. Все пак тя не е виновна,че са я заснели и разпратили на 100 човека,а в последствие се е стигнало до телевизията и всички са я видяли..Според вас правилно ли постъпиха НОВА ТВ,че излъчиха този материал и опропастиха живота на момичето за 2-3 години напред .. Вярно,че не показаха лицето и обаче съм сигурен че в Шумен е публична тайна коя е тя..За мен всеки е свободен да прави какво иска след 18 годишна възраст(в рамките на закона де)...

ПЪК и всички знаем че днес не само 18годишните имат сексуални контакти,а възрастовата граница е слязла много по-надолу...

DeXtRoFeR
04-23-2008, 09:18
Не съм го гледал това, дори за първи път го чувам това нещо (може би поради причина, че толкова и гледам ТВ де)
Относно темата ти- тя може да има 18 години, но както казваш тя не е доброволно отишла да се предлага на 100 човека, а е била насилена... т.е. това не е евтина сензация, а е просто един съвременен проблем, който всячески трябва да се показва на ''белия'' свят.
За това, че ще и се опропасти живота за 2-3 години напред(както казваш ти)- той вече е опропастен независимо от това дали са я дали по ТВ-то или не.

BaBy_bS
04-23-2008, 09:19
от една страна е така,но ти би ли дал да те снимат с телефон (изключвам ако има6 приятелка) ...

bibo
04-23-2008, 09:22
http://www.vbox7.com/play:727eacb2

Eто клипа,за който не го е гледал още...

str1990
04-23-2008, 09:24
Не съм го гледал това, дори за първи път го чувам това нещо (може би поради причина, че толкова и гледам ТВ де)
Относно темата ти- тя може да има 18 години, но както казваш тя не е доброволно отишла да се предлага на 100 човека, а е била насилена... т.е. това не е евтина сензация, а е просто един съвременен проблем, който всячески трябва да се показва на ''белия'' свят.
За това, че ще и се опропасти живота за 2-3 години напред(както казваш ти)- той вече е опропастен независимо от това дали са я дали по ТВ-то или не.

Предпочиташ само ти и малка група от хора да знаят за това (ако ти се случи на тебе) или цяла България?
Такива неща не е редно да се пускат по телевизията без разрешение от жертвата.

В клипа споменават видеоматериал за подобно нещо в Русе. Аз сум от там и не съм чувал за това. Има ли го някаде из интернет да го видя и аз? :)

mon4eto
04-23-2008, 09:30
Momi4eto vaob6te ne li4i 4e e nasilvano...tova si e neina rabota a plus tva si ima 18 neka si prai kvo 6te :?

Coki
04-23-2008, 09:32
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=167132