View Full Version : Секс с девственик?
magneziq
04-23-2008, 09:14
Здравейте!
Ходя с едно момче което адски много обичам и ценя и усещам че скоро му идва времето и на секса(Аз не сам девствена).Има един проблем -той е девствен и няма никакав опит в секса,а и аз винаги сам го правила с опитни момчета -Може ли някой да ми каже как да се даржа с него когато му дойде времето понеже не искам да вземе да се панира и всичко да се прецака или да кажа или направя нещо нередно,а и искам да може да се наслади на момента. Един вид въпроса ми е какво да правя и какво не?
Благодаря ви предварително.
DeXtRoFeR
04-23-2008, 09:25
Просто остави обстоятелствата да ви водят ;)
Не знам на колко години е това момче ( но и на колкото да е ) той има голямо желание да прави вече секс и както казваш че е собичате- съвсем, но явно просто чака момента в който ти ще бъдеш готова за това, или по точно ще му покажеш, че го желаеш.
Повярвай ми, момчето може да е девствено, но нищо не му пречи да се представи на ниво, е ако няма някакви причини де -малък пенис, опасения, че ще разтръбиш на всички(ако не се представи както трябва), че в леглото не става за нищо- това са все проблеми при едно девствено момче.Така, че покажиму колко наистина държиш на него и го накараи да се отпусне, пък да става вече каквото ще става.
50% oт момчетата се провалят така да се кажа първия път..
Важното е да го куражиш и да се държиш все едно нищо не е станало,иначе ако почнеш да му се подиграваш и да разказваш на приятелките си (което не вярвам да направиш) рискуваш вече никога да не правип секс с нехо защото само като те види ще си спомня "онази" нощ... :-o
unauthorized
04-23-2008, 09:30
Като ти имаш повече опит - това е идеално...Ако сама не го смяташ това за недостатък (аз лично не вярвам да е), няма за какв ода се притесняваш - нито как да се държиш, нито какво да правиш - това, че ти ще го научиш си идва с отговорността на 1рвото момиче, но тази отговорност не е толкова сексуална,отколкото ментална...За това просто му покажи "неагресивно"* (*в смисал, не да прекалиш, че да го отчаяш) кое как се прави и го води...:)
magneziq
04-23-2008, 10:15
ем той на мен ми има огромно доверие и не веднаж ми е казвал че само на мен от всичките му приятели и близки ми има доверие понеже ме познава мн добре и знае че не сам от хората които ще се подиграват или ще почнат да разгласяват как се е изложил например такаче не смятам че това ще е проблем -а отностно това яе мога да му покажа това ,онува оки няма проблем ма ме е страх случайно да не прекаля и той да се отчая и сдуха.
в доста ло6а ситуация си :(
soulja_girl4e
04-23-2008, 10:41
mi predrazpoloji go e s edna svirka, ddz, ne sym mn opitna, ama sym 4uvala, 4e stava po-dobre, nz 8-) uspeh vse pak... pi6i kvo e stanalo posle i kak e minalo ;)
ООо трябва много да внимаваш че като се къса мъжкия химен е нещо страшно :grin:
Абе просто го направете .. кво да се обърка .... довери му се .. кажи му той да движи нещата за да ти е весело 8)
Пробвай отначало с един лек фистинг за да го предразположиш. ако не ти залепи един шамар значи тръгва на добре.
Slun4evko
04-23-2008, 12:23
Стига сте й се гаврили на момичето, то иска съвети,а не да ви чете простотиите. :o
Мила,ти не се притеснявай чак толкова,не показвай че си притеснена дори,защото момчето може да се спече само от това.Бъди самоуверена,поеми нещата в свои ръце/и преносно,и буквално може/. Целувайте се известно време,по-някоето време легнете на леглото,гушни го и продължавай да го целуваш,гали го навсякъде по тялото,бавно,една по една сваляй дрехите му,предполагам и той ще се включи в свалянето на твоите. Щом имаш опит предполагам знаеш как искаш да протече любовната игра-направи го по твой вкус,ако момчето е сравнително неуверено. Като дойде момента да "му отнемеш девствеността" :) ,увериш ли се,че е достатъчно твърд просто го накарай да легне по гръб,сложи му презерватива и директно го възседни. Ако искате не го правете изведнъж,ние с приятелят ми минахме през доста продължително опознаване на телата ни и месеци на орална любов докато решихме,че се чувстваме готови и искаме да правим секс,още повече че и на двама ни беше за пръв път. Но вече имахме доста познания един за друг,на кого какво му допада и първият път не стана,защото аз малко се стреснах когато той се опита да проникне/бях се навела с гръб към него/ и определено не се чувствах готова,а и той не беше сигурен дали е. но 3 дни по-късно просто стана без всякакви предисловия,разгорещихме се и го направихме.Важното е да го искате и да сте спокойни,всичко останало ще ви дойде отвътре. Дано стане хубаво при вас,успех!
DevilWish
04-23-2008, 13:38
oF az kato probvah s devstvenik . . . eeeeee po0e4e ne 6ta 4estno . .. mn. zor vidyah samo az se my4ih i pak ne be6e hubavo daje . . . :# ama 6tom vie se obi4ate smyatam ,4e iska6 na nego da mu e dobre . . . po4ni s oralna lubov i sled tova bydi ti otgore ili pone v na4aloto ,bydi strastna taka 4e da se nasladi na vseki mig i da ne syjalyava ,4e e s teb . . . a sled tova moje i toy da mine malko otgore ,vse pak tryabva da se nau4i . . . a ako svyr6i byrzo ,ne mu pozvolyavay da se sduha. . . .prosto o6te malko laski i go napravete za 2ri pyt i nyama da ima problem :) ako iskate razbirase de :)
Деликатно е ми се струва. Според мен наблегни на самият акт, а не на думите и на прекаления романтизъм.
МОмчета поправете ме ако не съм права.
Деликатно е ми се струва. Според мен наблегни на самият акт, а не на думите и на прекаления романтизъм.
МОмчета поправете ме ако не съм права.
Ти никога не грешиш ...
amatorium
04-23-2008, 15:00
Ami pomagai mu i go vodi. Nqma ot kakvo da se sramuva. Daje bi trqbvalo da se radva, che shte mu pokajesh kakvo ti haresva. S edin kurshum 2 zaeka. 8)
deathproof
04-23-2008, 16:17
Да, наистина трябва да си мила и малко по- внимателно, но не бива да му отнемаш и неговите функции. Трябва да го накараш да се почувства като мъж, да вижда, че на теб ти е добре. Мъжкото самочувствие е много лабилна работа и трябва да се подхранва, ако искаш следващия път да не е съвсем сдухан и изнервен. :-D
alex_devv
04-23-2008, 19:34
прай си квот искаш...
като по опитна може да го понаучиш на това онова 8)
Virtuallll
04-23-2008, 19:37
Той ще се наслади ти не му бери грижа :D
be vsi4ko si idva ot samosebesi zashto vsi4ki jeni iskat da pravqt neshto po scenarii :-o