View Full Version : Веднъж се случи,не искам пак :(
ShadowzZz
04-23-2008, 20:37
Искам съвет.. Веднъж вече ми се е случвало приятелят ми да ме зареже заради друга.. тогава подозирах,че може да се случи нещо такова,но му имах прекалено голямо доверие.. и накрая той ме предаде.. И сега,две години след това имам чувството,че пак може да се случи.. но този път прекалено много обичам сегашния си приятел,за да го позволя.. Има една,която много му се натиска.. говорих с нея.. казах и какво-що,ама тя не се спря.. и не е някоя грозна пък.. и забелязвам,че приятелят ми я заглежда от време на време.. И сега не знам как да направя така,че да го задържа при себе си.. Малко тъпа работата,ама тая няма да се спре... пък мен ме е страх вече да имам такова доверие на момче,че нищо да не направя по въпроса и да стоя и да гледам и да знам,че ще остане до мен.. Предложете нещо.. ако на някой му се е случвало нещо такова.. да сподели малко опит..
Ако тръгне по нея, значи не те обича достатъчно, кеото значи че не те е заслужавал... :(
rusoto_baby_f
04-23-2008, 21:28
Не допускай да си на второ място.....
Отиваш при нея и .....и казваш директно, че ако не го остави намира, ще има последствия....
После говориш с приятеля си....Казваш му, че ти струваш много повече от нея....и че ако си прави планове да те зареже заради тая, значи не те заслужава и че само си си губила времето с него....
PP....Ако те обича и държи на теб, няма да те зареже :)
alex_devv
04-23-2008, 21:52
бе то при положение, че и приятеля и отговаря на закачките на другото момиче, тя кво да и казва на нея...
може би и той си има вина до някаква степен. ако той и каже остави ме на мира, имам си приятелка и я обичам, неща да се занимавам с тебе... ще му доиде края.
MiMcHeToOo
04-23-2008, 22:23
говори с момчето СИ :)
Точно така. Тва е супер гнусна история... Не знам как го търпиш. Айде добре ако тя му се натискаше и той и теглеше майните сичко ОК. Обаче след като той я заглежда ... :?
Отиваш при нея и .....и казваш директно, че ако не го остави намира, ще има последствия....
После говориш с приятеля си....Казваш му, че ти струваш много повече от нея....и че ако си прави планове да те зареже заради тая, значи не те заслужава и че само си си губила времето с него....
PP....Ако те обича и държи на теб, няма да те зареже :) :? не съм съгласна ... какви последствия ще я набие ли? като малките деца ще говорят,ще се заплашват и ще се излагат само!За какво да му се обяснява,няма смисъл "струвам повече от нея"ами то хубаво ама от къде си сигурна може да е по-забавна,по-красива и прочие (не се обиждай ShadowzZz говоря примерно) с нея нищо не предприемаи не падай до такова ниво! просто кажи на приятеля си че не искаш да го делиш с други и ако има някакво намерение към другото момиче по-добре да ти каже,но не го казвай все едно заповядваш или нещо такова говори спокойно и му кажи как се чустваш... но не се истъквай че ти си по велика от другата дори и да е така (това отблъсква повечето момчета) ... мога да ти пожелая само късмет и направи това което ти искаш !!! :-$
ShadowzZz
04-24-2008, 12:18
Благодаря ви за съветите,ама.. днес той скъса с мен...
November
04-24-2008, 19:21
Знаеш ли...сигурно боли много, но като се замислиш, той не те е заслужавал.
Може да си го обичала много, но след като те е оставил заради една пачавра, то неговите чувства към теб не са били много искрени.Предполагам, че скоро ще разбере, че е сгрешил и ще поиска да се върне при теб, но решението, което ще вземеш по-нататък си е изцяло твое....
Не тъжи...
Pliok0019
04-24-2008, 19:33
Наистина много съжалявам, но съм абсолютно сигурна, че човкът, който трябва да съжалява е бившият ти. Не се оставяй на мъката - всичко е преходно. Животът е за смелите и понякога се случват и лоши неща, който трябва да преодолеем като изпитание на духа. Прекрасно разбирам какво ти е, но и това ще мине! Ако имаш желание да поговориш с някой - винаги можеш да ми напишеш едно ЛС.
soulja_girl4e
04-24-2008, 20:22
i kvo ti kaza - zaradi taq li e ili ima ne6to drugo...?
Nassgerrack
04-24-2008, 21:41
Ало, Бареков! Имаме новина!
ForgottenHopes
04-24-2008, 21:52
Използвай малко физическа сила върху двамата. С говорене нищо не става...
Опсс...
Не видях, че вече сте приключили.
Ако за по-нагоре си нямала причина, то сега определно имаш такава... ^^
Im2ortal
04-25-2008, 04:48
А заради нея ли те заряза или поради друга причина? :(
Горчкичката....Мисля, че трябва да я прибиеш тая овца, а този повече не му отдавай вниманието си, след такава постъпка не заслужава, дори да мислиш за него... :-$
В една секунда 1 мъж може да те обича..в друга да обича друга!Същност "обича" не е правилно.."харесва" е по правилно! Та...това неможеш да го предотвратиш..то се случва искаш или не... :x
Ами ти не можеш да направиш нищо... Всичко си зависи от него... Ако той предпочита нея пред теб, каквото и да правиш, няма да можеш да го задържиш... :-|
ShadowzZz
04-25-2008, 14:14
Ами то случката с тая просто беше като върха на сладоледа при нас.. понеже напоследък нещо не вървеше и само това трябваше.. причината,която той изтъкна беше,че му е омръзнало вече всичко /1 година бяхме заедно.../,също така,че не го прави заради някоя друга...просто му трябвала почивка... За момента наистина вярвам,че няма да й скочи на нея веднага... ама момче е все пак.. всичко може да се очаква.. пък и да отиде при нея няма и една седмица да се задържат,понеже то й личи каква е,пък и е лигла.. а той такива не понася.. но вече да се спасява .. той сам си избра.. въпреки,че знам,че след известно време пак ще иска да е с мен... Но тогава ще го мислим пак.. Благодаря за всички за подкрепата!
fuck_me_pls
04-25-2008, 14:22
говори с него..Питай го дали нещо в нея го кефи и т.н и ако каже не му казваш да отиде при нея и да и каже че няа шанс с него да й каже че си има гадже и да го остави на мира.Но ако нещо в нея му харесва нз..Опитай се ти да го задържиш или се разбери с оная
Obsession
04-25-2008, 14:44
Съжалявам, че е станало така :( Явно не е заслужавам чувствата и доверието ти. Cheer up, ще намериш някой, който ги заслужава (:
PP....Ако те обича и държи на теб, няма да те зареже :)
\
+1
Tarsil si e prichina da skasa s teb i taq se e poqvila i tva e bil udobniq moment tq e bila udobna,za da moje da prikluchite vie dvamata .... Ne te e Zaslujaval i ne te e Obichal dostatachno.... Ne si zaslujava da stradash za nego prosto prodalji napred....a i spored men toi shte se osaznae i sig pak shte te potarsi :P
zaetasum
04-25-2008, 15:54
sigyrna sum 4e ako durji na teb nqma da te zareje zaradi purvata sre6nata krasavica ;) :-)
nadqvam se da ne prejivqva6 razo4arovaniq i tozi put!dano da si otkrila to4niq 4ovek!
Al3ksandra
04-25-2008, 16:03
Съжалявам.. Жалко повечето момчета преди да се осъзнаят правят много грешки. После вече някога израстват... умствено и духовно... Ние страдаме повече защото сме повече израсли от тях.. :( е това не значи да им прощаваме абсолютно всичко... Всичко си има граници... А ти не се ядосвай, той един ден ще иска да е с теб, но тогава ще ее късно ...
:-)
Ами то случката с тая просто беше като върха на сладоледа при нас.. понеже напоследък нещо не вървеше и само това трябваше.. причината,която той изтъкна беше,че му е омръзнало вече всичко /1 година бяхме заедно.../,също така,че не го прави заради някоя друга...просто му трябвала почивка... За момента наистина вярвам,че няма да й скочи на нея веднага... ама момче е все пак.. всичко може да се очаква.. пък и да отиде при нея няма и една седмица да се задържат,понеже то й личи каква е,пък и е лигла.. а той такива не понася.. но вече да се спасява .. той сам си избра.. въпреки,че знам,че след известно време пак ще иска да е с мен... Но тогава ще го мислим пак.. Благодаря за всички за подкрепата!
Еф... Мноу гадно... Наистина съжалявам... Но ако пак поиска да е с теб, не му се връзвай... Няма право да те разиграва и да ходи с теб само когато има нужда или му отърва... Успех! Дано го забравиш бързо и помни, че такъв не заслужава нито да му мислиш, нито да го оплакваш, а единствено да му докажеш, че ти е безразличен... :)
cinderella_gugutka
04-25-2008, 21:39
ми...ако той иска да върви при друга за кфо ти е? 8)