Влез

View Full Version : Кофти течение след първия път ?

CoB
04-23-2008, 21:32
Хммм... преди две седмици някъде го направихме с приятеля ми, на мен ми беше първи път. След това му се наложи да замине за друг град и от тогава не сме имали полови контакти. Кофтито е, че от тогава имам някакво бяло течение... нямам сърбеж или нещо такова... само течението... което не е с някаква гадна миризма, нормална телесна, но се чудя... да не е имал някоя венерическа от някоя бивша :o . Използвахме презерватив... а и съм питала за някакви такива болести и е отричал да има. А и нямам сърбеж или дразнене... дали е някаква гадост или е нормално след първия път да имам някакво течение ?
А ако преди е имал венерическа и я е излекувал... има ли възможност да я предаде... защото знам, че гъбичките са упорити гадини и трудно си отиват... ?

hottie
04-23-2008, 21:36
Хммм... преди две седмици някъде го направихме с приятеля ми, на мен ми беше първи път. След това му се наложи да замине за друг град и от тогава не сме имали полови контакти. Кофтито е, че от тогава имам някакво бяло течение... нямам сърбеж или нещо такова... само течението... което не е с някаква гадна миризма, нормална телесна, но се чудя... да не е имал някоя венерическа от някоя бивша :o . Използвахме презерватив... а и съм питала за някакви такива болести и е отричал да има. А и нямам сърбеж или дразнене... дали е някаква гадост или е нормално след първия път да имам някакво течение ?
А ако преди е имал венерическа и я е излекувал... има ли възможност да я предаде... защото знам, че гъбичките са упорити гадини и трудно си отиват... ?

Това течение не е нормално. Отиди на гинеколог. Не можем да гадаем откъде произлиза течението, но не е нормално.

Yaro
04-23-2008, 22:44
Според мен - засечка в събитията. В смисъл - не е от него. От к'вото и да е бил болен с презерватив, шанса да те зарази е почти нулев.

По някога се случва точно след първия полов контакт да се наруши т.нар. "фауна" в организма и някои микроорганизми да взимат превес и съответно да има такъв ефект.

Гъбичките нямат такъв тип симптоми. Поне най-разпространените (Кандида). А и гъбичките се лекуват трудно, но сигурно.

Не се плаши, просто ИДИ НЕ ГИНЕКОЛОГ!

benitka
04-24-2008, 05:59
Според мен дори и да ползваш презерватив има начин, с който ти можеш да лепнеш гъбички. Гъбичките много лесно идват ама трудно си тръгват. Ако момчето предварително те е пипал отдолу, ако той е бил с мръсни ръце, ако той ти е пъхал пръсчета за да те разшири отдолу - съвсем нормално е да запозчне да ти тече това течение. Трябва много да внимаваш защото лесно можеш да се замърсиш. Когато тази бяла течност не мирише това е долу горе добре, но ако придаде миризма задължително при гинеколога :)