View Full Version : има ли вероятност преди това да съм свършил в нея ...
Добър ден на всички,
с приятелката ми правихме секс преди 2 часа някъде с презерватив.... обаче след 30 мин от половия акт аз го свалих тъй като много изсъхна и реших без него ... правихме го някъде без презерватив 2-3 мин и аз го извадих .... все още твърд ... започнах да масторбирам, но той спадна ... продължих и свърших. Въпроса ми е има ли вероятност преди това да съм свършил в нея .... и може ли от тази някаква си там течност която изпуска пениса преди свършването да се забременее ?
Трябва ли да пие Ескапеле? (до сега не е пила)
Благодаря ви
7 точка от правилата
moderated by Coki
Вероятността е около 0,11111111 % :) Не е нужно да си вреди на организма с хапче. Повечето хора процедират по същия начин- вадят го преди края. Пък и ако беше свършил..мисля,че щеше да усетиш.. :)
amatorium
04-24-2008, 11:21
Nqma da pie, nqma strashno. :-)
i ti kakvo iska6 da mi kaje6 4e ne razli4ava6 koga si poly4il orgazum i koga ne li :D
Вероятността е около 0,11111111 % :) Не е нужно да си вреди на организма с хапче. Повечето хора процедират по същия начин- вадят го преди края. Пък и ако беше свършил..мисля,че щеше да усетиш.. :)
Така "процедираме" с приятеля ми от 3 години(преди да свърши го вади и свършва отвън) и до сега да чукам на дърво не съм забременяла
По същата логика съм станал и аз .... шанса е 0.11111 .... и затова реших да и дам хапче, та да се успокоя. Мерси на всички :)
В следващия 1 месец ше постя, скасих си 10 год от живота :D :D .
Моя съвет... стойте си на чикийка и тва е или пък само свирка
По същата логика съм станал и аз .... шанса е 0.11111 .... и затова реших да и дам хапче, та да се успокоя. Мерси на всички :)
В следващия 1 месец ше постя, скасих си 10 год от живота :D :D .
Моя съвет... стойте си на чикийка и тва е или пък само свирка
Нямало е нужда да и даваш хапче...не си ли чел колко е вредно това хапче за нея !.....Мисли малко !
Slun4evko
04-25-2008, 12:43
Защо вие момчетата си мислите,че това са бонбони ? Спешното хапче буквално натравя организма с хормони,обърква го за месеци наред. А като знам,че има момичето,които заради невнимание го пият по няколко пъти годишно и лошо ми става....... Веднъж наскоро и аз се притеснявах от подобен гаф и се чудех дали да взема Ескапел,но приятелят ми твърдо отсече,че не ми позволява да си тровя тялото с това!
Шанса е 1%, но друг път не правете така, че да няма излишни притеснения!
Добър ден на всички,
с приятелката ми правихме секс преди 2 часа някъде с презерватив.... обаче след 30 мин от половия акт аз го свалих тъй като много изсъхна и реших без него ... правихме го някъде без презерватив 2-3 мин и аз го извадих .... все още твърд ... започнах да масторбирам, но той спадна ... продължих и свърших. Въпроса ми е има ли вероятност преди това да съм свършил в нея .... и може ли от тази някаква си там течност която изпуска пениса преди свършването да се забременее ?
Трябва ли да пие Ескапеле? (до сега не е пила)
Благодаря ви
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ami mislq za predsemennata technost veroqtnostta e mnogo minimalna, no q ima...no i bez tova trudno se zabremenqva....a bi trqbvalo priqtelkata ti da e usetila ako si svyrshil....ne mislq 4e e nujno da pie hap4e ako se priqtesnqvate mnogo da otide na ginekolog ili da si napravi test 10-14 dni sled poloviq akt..uspeh ;)
malkata_shmatka
04-26-2008, 11:37
zavisi ot godinite. ti na kolko si? ako si pod 19 ima suvsem malka vuzmoznost. :-) :-) :-) uspeh
CVETELLINA
04-26-2008, 11:48
Няма как да забременее,ако не си свършил в нея,дори и да сте правили секс без презерватив.
BEzsmisleno si i dal hap4e....hora ne razbrahte li 4e tova e prekaleno vredno , za da go piete ei taka ve mama mu stara.........ta ti dori ne si svarshval v neq........tq shte useti............prosto nqmam dumi....ti vaobshte znae6 li kak se zabremenqva ?