Влез

View Full Version : помогнете в отслабването ми..:(

ninka_baby
04-24-2008, 12:41
Значи у нас имам колело такова фитнес уред.Преди тренирах,но съм несериозна и го зарязах. Та сега мисля да започна пак да тренирам (без да спирам около 30-40 мин. издържам) и вече от 2 седмици не ям сладко и хляб,ям салати и пилешко. Дали според вас ще мога по този начин (като съм супер сериозна) да сваля около 5 кг. и да стегна корема (като правя коремни преси) и всичко това за около 2 месеца и половина/3 :S ,защото след толкова време съм на море и не искам да изглеждам толкова зле. Ако можете да ми препоръчате нещо и от вас ще съм ви благодарна.
П.П. 173см/60кг. съм..където и да съм гледала пише,че съм в нормите,обаче аз не се чувствам така.искам поне 55-56 да стана.. :(
Благодаря!

kocko
04-24-2008, 12:59
АМИ ВЗЕМИ СИ Л КАРНИТИН И СИ ТРЕНИРАИ И ДА ТИ КАЖА СЛЕД КАТО ОСЛАБНЕ6 НЕПО4ВАИ ДА ЯДЕ6 6ТОТО КАТО ПО4НЕ6 НЕЗАВИСИМО КОЛКО ВРЕМЕ 6ТЕ СЕДИ6 БЕЗ ДА ЯДЕ6 ДОРИ 1 МЕСЕЦ ДА 4АКА6 И ПАК ДА ПО4НЕ6 ДА ЯДЕ6 6ТЕ СИ СТАНЕ6 ПАК ПЪЛНА

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-24-2008, 13:22
Moge bi ne e vagno kakvo, a v kakvo kolichestvo qdesh.. Pii poveche technosti, ako useshtash, che shte prekalish s hranata.. I si sportuvai, te kilogramite shte se stopqt sami kato doide lqtoto, spok.

EnriqueIglesias
04-24-2008, 13:28
ninka_baby,normalno e da swalish do lqtoto i poweche ot teq kilogrami stiga naistina da se lishawash ot tezi hrani, koito izbroi gore;)ne bi bilo losho i da ne qdesh pone 3 chasa predi lqgane, uwerqwam te samo pochni i wsichko shte staneosobeno kogato idaw lqto toplo wreme mazninite se izgarqt po-lesno ot kolkoto si mislish, znam ,che motiwaciqta e nai-wajnata 1 put trugnesh li nqma spirane,;)a otnostno toq kocko ne mu obrushtai wnimanie za nego wsichko e kreatin i lcarnetin;)

fakiu
04-24-2008, 13:40
s linii sh otslabnish ... s linii taman i da iskash da qdesh nqq da moish :razz: :razz: :razz: :oops: :oops: :oops: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Carmen_Kass
04-24-2008, 15:16
ninka_baby,normalno e da swalish do lqtoto i poweche ot teq kilogrami stiga naistina da se lishawash ot tezi hrani, koito izbroi gore;)ne bi bilo losho i da ne qdesh pone 3 chasa predi lqgane, uwerqwam te samo pochni i wsichko shte staneosobeno kogato idaw lqto toplo wreme mazninite se izgarqt po-lesno ot kolkoto si mislish, znam ,che motiwaciqta e nai-wajnata 1 put trugnesh li nqma spirane,;)a otnostno toq kocko ne mu obrushtai wnimanie za nego wsichko e kreatin i lcarnetin;)

Много точно го каза!
+1

GbSy
04-24-2008, 18:02
Според мен, ако си сериозна можеш да отслабнеш. Не се води по някакви формули, индекси за теглото и тем подобни глупости. Имай предвид, че все пак всеки човек е различен и нещата при всеки са твърде индивидуални, за да се поставят в разни формули. Важното при диетата е не да се лишаваш от това, което обичаш, ами да не прекаляваш и да го изразходваш със спорт. Примерно аз нямам воля за спорт, но пък съм се замислила да правя упражнения вкъщи и да танцувам, пак вкъщи. Няма значение къде и какво правиш, важното е да ти е забавно и да имаш стимул. А относно храната - не яж сол, тя задържа вода в организма, не яж боклуци, чипс, пуканки и такива неща. Яж плодове и зеленчуци, пий по два литра вода на ден, излизай на чист въздух и спортувай. Успех!

kuklichka_bg
04-24-2008, 18:57
az 4ak avgust sam na lager ima vreme (: to sq seki po4va s dietite i taka tatatak no sega ima mn mn pove4e plodove ot kolkoto prez zimata osobeno lqtoto (: pak i lqtoto se qde mn po malko ot zimata i pove4e se izliza i pove4e dvijeniq :) i basein super napro (:

BraVo_GirL
04-25-2008, 12:42
Ми най-добре се съветвай с диетолог,за тва са сложени тия хора там.Но ако не ти се занимава и искаш сама....аз лично не съм била никога на диета.моя съученичка отслабна страшно много за 2-3 месеца,стопи се и стана една такава слабичка и нисичка... каза,че е яла само готвено,никви боклуци от магазина(пакетирани и т.н.),плодове,вода,без никакъв хляб,без газирано(надува корема),без кафе,без цигари.... и така сиг нз.Не разбирам мн от тия работи

moni_fashion_shopping
04-26-2008, 13:56
sportuvaiiiiiiiiiiii :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)