View Full Version : Родителите ми ..
проблемна
04-24-2008, 16:36
Хора .. помагайте.На 15 години съм и днеска споделих с майка ми, че утре имам среща с едно момче.До сега не съм имала връзка.Тя това момче не го познава и е ужасно притеснена .. ту можел да бъде някои циганин, ту някой си наркоман .. не знам си какво .. баща ми щом разберел щял да й мели на главата и такива работи ..Много се страхува да не ми направи нешо .. пф.Знам че е нормално ама не издържам от както съм и казала се някакъв кусур му намира..не бил от хубаво училище следователно бил някакъв глупак! :-x А аз даже не съм тръгнала с него.., а просто кафе.Не знам какво ще се случи.Дайте съвети да я успокоя нещо .. кажете при вас така ли е било?Притесняват ли се и вашите родители толкова много?Та на мен вече ми е гузно да изляза с него..
sexy_programist_sf
04-24-2008, 16:58
не че имам много опит в това с излизането с гаджета.но съм чул,че не трябва всичко да се споделя с родителите..ти може би си направила грешка но спокойно кажи им,че едва ли ще излезне нещо сериозно от това и може би ще те оставят намира
Seducti0n
04-24-2008, 17:19
Много ми е интересно къде си тръгнала да успокояваш майка си, имайки се предвид, че ти самата се страхуваш от това, което ти предстои.... :-o
Когато майка ти тръгне с него,тогава я успокоявай.
JoeBanana
04-24-2008, 18:12
кажи й, че няма да правите секс на първата среща 8-) а, и че знаеш за болестите предавани по полов път 8-) разбира се, носи си и нож за всеки случай
Добре де ама това момче познаваш ли го по принцип или сте се запознали във виртуалното пространство. Защото ако е последното е нормално да се притеснява толкова и не те съветвам да ходиш на среща..
Pedigree
04-25-2008, 16:48
Еми, ти си на 15, не очаквай майка ти да се кефи, защото 15 годишната й щерка тръгнала по срещи. Естествено, че ще се притеснява да не попаднеш на лош човек, който може да те нарани. Да, от една страна ти е гадно, защото мислиш, че това е твоят живот, че тя не може да се бърка, но грешиш, майка ти е, има право да се притеснява. А ако ще става нещо по - сериозно, може да ги запознаеш. Щом е добър, едва ли ще има проблеми.
А пичът на колко е? :)
maybelline
04-26-2008, 08:10
Нашите не се притесняваха, защото първите си срещи просто не ги обсъждах с тях (бях на 14), а си излизах и готово. Нашите не ме питат къде и с кого, най-много от любопитство да питат с кого, но не и за да ми държат сметка и най-малкото - за да решат дали да ме пускат. Пускат ме навсякъде откакто станах на 9-10 години. После то от само себе си се разбра че ходя с някое момче и т.н. (като започна много да споделям ;) ). Иначе обикновено казвам че излизам (ако има някой вкъщи, което е рядкост), майка ми пита с кой (от любопитство) и аз казвам "С един приятел от айкидото" или "С едно момиче от съседния клас", нещо такова. Всичко, което ме попита по принцип е просто от интерес.
skatemore
04-26-2008, 08:12
Хора .. помагайте.На 15 години съм и днеска споделих с майка ми, че утре имам среща с едно момче.До сега не съм имала връзка.Тя това момче не го познава и е ужасно притеснена .. ту можел да бъде някои циганин, ту някой си наркоман .. не знам си какво .. баща ми щом разберел щял да й мели на главата и такива работи ..Много се страхува да не ми направи нешо .. пф.Знам че е нормално ама не издържам от както съм и казала се някакъв кусур му намира..не бил от хубаво училище следователно бил някакъв глупак! :-x А аз даже не съм тръгнала с него.., а просто кафе.Не знам какво ще се случи.Дайте съвети да я успокоя нещо .. кажете при вас така ли е било?Притесняват ли се и вашите родители толкова много?Та на мен вече ми е гузно да изляза с него..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
аз пък редовдно им казвам че съм на среща с момиче щот ми дават повече пари 8-)
sexa_na_kompleksa
04-26-2008, 08:50
Аз за това не казвам, че излизам с момчета ...