Влез

View Full Version : Имайте едно наум

kalioo
04-25-2008, 06:44
Хах имайте едно на ум,когато пишете тук или където и да било :).Опитах се да потърся едно момиче ама тя ме направи на 2 стотинки,заради това което съм писал тук,попадайки случайно ... Дано чете и тази тема: Дано един ден разбереш какво е да обичаш.В този форум никога не съм писал със сърцето си.То обича.

maaster
04-25-2008, 08:12
Доста неприятно ... и аз затова винаги мисля преди да пиша тук .

suitable
04-25-2008, 08:19
Винаги си мисля, какво пиша, но не как ще го приемат хората, а дали го пиша правилно .. :} пиша го така, че ако някой не го хареса, значи не харесва начина ми на изразяване и така нататък ..

prettyIdeath
04-25-2008, 08:29
Е па то зависи и от случая за кво пишеш...

TheNewReligion
04-25-2008, 09:16
Hah... tuk nikoi ne me poznava za da me pravi na 2 stotinki , taka 4e ... :o

Blab
04-25-2008, 09:57
Hah... tuk nikoi ne me poznava za da me pravi na 2 stotinki , taka 4e ... :o
т'ва е до едно време :D
Идва момент, в който береш срам. Кеф, неописуем. 8-)

VerryBerry
04-25-2008, 10:04
Че какво толкова си написал???Ако си поствал някакви глупусти-нормално е да си сърбаш попарата..ама ако не-да не ти пука.. :)

Nassgerrack
04-25-2008, 10:05
Хах имайте едно на ум,когато пишете тук или където и да било :).Опитах се да потърся едно момиче ама тя ме направи на 2 стотинки,заради това което съм писал тук,попадайки случайно ... Дано чете и тази тема: Дано един ден разбереш какво е да обичаш.В този форум никога не съм писал със сърцето си.То обича.

Кво да ти кажа брат - все едно с топла бира да те цакат. Поне си сложи скайп или ICQ в подписа ,че да получаваш лични коментари относно простотиите си.

suitable
04-25-2008, 10:07
Дали това, което си преживял не означава, че си двуличник ? Може би се представяш за един пред "онова момиче" и друг, какъвто може би наистина си - тук ..

kefish_meee
04-25-2008, 10:19
Е аз навсякъде съм с този ник и повечето приятели влизат във форума, ама не ми пука... все пак казвам нещата такива каквито са! :)

mese4ka
04-25-2008, 10:45
Винаги си мисля, какво пиша, но не как ще го приемат хората, а дали го пиша правилно .. :} пиша го така, че ако някой не го хареса, значи не харесва начина ми на изразяване и така нататък .. +1 аз съм това не само което изглеждам ами и което мисля!Винаги пиша това което мисля и ако някой не харесва мисленето ми съжалявам много ама всеки с характера си все пак ... ::: :smt003

LipSoFAnAnGel
04-25-2008, 10:47
и мен прителите ме знаят как се пиша , но това няма никакво значение.. не искам да се крия и никой познат да не го чете щом съм го написаала във форума значи е обществена тайна ;)

KonniE
04-25-2008, 11:06
Абе принципно тук никой не ме познава...пък и да ме познаваше нямам проблем защото никога не казвам/пиша това което не мисля. :P

fuck_me_pls
04-25-2008, 14:13
Абе принципно тук никой не ме познава...пък и да ме познаваше нямам проблем защото никога не казвам/пиша това което не мисля. :P

+1

kalioo
04-25-2008, 14:28
E писал съм...Оплаквал съм се тук докато сме били заедно какво ми е тежало,кое в нея не ми е харесвало...И сами можете да потърсите мненията ми.Думите й бяха,че било тъпо да пиша тук писмото,което тя ми е писала,на някви глупаци,които не можели никога да си представят двете гледни точки.Съвестта ми е чиста,защото знам,че винаги съм я обичал,макар и нещата между нас да е трябвало така да се случат

sexa_na_kompleksa
04-25-2008, 14:32
]и мен прителите ме знаят как се пиша , но това няма никакво значение.. не искам да се крия и никой познат да не го чете щом съм го написаала във форума значи е обществена тайна ;)

+1

kalioo, смятам, че това момиче малко преиграва. Просто си бил объркан и си искал да чуеш мнение по даден въпрос. Аз лично не виждам нищо лошо в това.

Obsession
04-25-2008, 14:34
Казвам това, което мисля. Въздържам се от прекалено лични коментари и така се предпазвам от евентуална конспирация ;) Нямам проблем с лицемерието и, ако някой познат ме чете не бих имала нищо против.

suitable
04-25-2008, 14:35
Абе дори и тези, които ме познаят имат нещо против - не ме интересува ! :}