View Full Version : Защо се държи така :(
PiNk_GiRl
04-25-2008, 11:26
Zdraveite.Problema e 4e moito slance 6te zaminava za cqlata vakanciq pri baba si i dqdo si v edin grad daleko ot na6iq i na mene mi e stra6no gadno..Otna4alo daje se stapisah kato mi go kaza..iska6e mi se da se bazika..Sega ne moga da spq i postoqnno mislq kak 6te izkaram bez nego tolkova mn vreme za6toto sam star6no privarzana kam nego ,a toi mi vika 4e sam bila mn raglezena,4e mnogo sam se filmirala i 4e horata sa se radelqli za po 6 meseca i pak sa se obi4ali a az sam pravela problem za 1 sedmica..Ot edna strana e taka,no ot druga poneje nqma da sme na daskalo i na mene 6te mi e o6te po zle poneje bez nego vsi4ko mi e sivo,ni6tu ne e sa6toto,star6no mnogo go obi4am..a to ise darji vse edno ne mu puka 4e tolkova vreme nqma da e s mene..Oshte po zle e 4e i na6te nqma da gi ima v BG i 6te sam samo s baba mi..6te otka4a totalno..Mene me e strah..az napalno mu vqrvam ama vse pak si e moi i si go obi4kam i ne iskam druga da priparva do nego,a tam znam li..Moje bi si vtalpqvam samo lo6i i bezmisleni ne6ta,no prosto tova za mene e mnogo vreme.Daje ima i malka veroqtnost da go nqma na rojdenniq mi den pri koeto 6tqh da pripadna..Za men toi e 6atstieto a na rojdenniq mi den ako toi ne s men nqma da e rojden den a vse edno pogrebenie..Kato mu go kazah i toi mi vika za kvo sam ti be i nqkvi takiva i 4ak posle vika 4e 6tql da se varne za rojdenniq mi den,no zashto se darji taka kato4eli mu e vse edno za vsi4ko :( :?
MiMcHeToOo
04-25-2008, 11:33
Вижда колко си привързана към него и почва да те тъпче...
LipSoFAnAnGel
04-25-2008, 11:34
По това , което прочетох си мисля че на момчето му е все едно за теб, някакси че чувствата ви не са еднакви, че ти си привързана до болка към него, а той към теб не....Това е се пак само 1 седмица не се тревожи толкова...Това за рождения ден е гадно нали все пак сте заедно и следователно, че искаш да прекараш рождения си ден с най-близките ти хора...Това време ще е чудесно всеки да мисли над връзката и да разбере какво значи другия за него :)
Neon Black
04-25-2008, 11:36
Тия двете по-горе могат да се разстрелят.
Естествено, че се дразни, задето му говориш глупости. Ебати, 1 седмица е това..
PiNk_GiRl
04-25-2008, 11:37
Nie sme bili razdeleni i znaem kakvo e da sme edin bez drug..mnogo silipsvame..no toi mi kaza na skoro 4e 6te hodi za6toto iska da raznoobrazi ne6tata i prosto ne iska da si umraznem poneje sme zaedno ve4e ot 1 godina(utre stava 1 godina).Kazval mi e i mi e dokazval kolko mnogo me obi4a,no kato go popitam za kvo se drani samo s mene i iska dami pravi gadno i toi kazva da ima raznoobrazie..Znam 4e sega 1 sedmica ne e bolka za umirane ,no az prosto ne moga da di6am bez nego :(
Nassgerrack
04-25-2008, 11:38
toi mi vika 4e sam bila mn raglezena,4e mnogo sam se filmirala
Не е лъгал човека явно. Ае стига си се правила на разстроена, удари 2 бири ,спи по 14 часа и докато погледнеш през прозореца - станало юли!
Лапешки кингюрлюци....
VinDiesel
04-25-2008, 11:53
Споко зависи и колко е голям но по това негово държание се подразбира че държи на тебе бъди спокойна :) ако спреш да му говориш колко държиш на него той ще почне да ти ги говори тия неща :)
mElityyy
04-25-2008, 13:31
:-o и аз имах подобни проблеми в първите 4 месеца от връзката ми с А и може би и затова се разделихме.. при което след една седмица се събрахме защото осъзнал че неможе без мен.. и.. просто.. 2 месеца след като се събрахме аз започнах да се държа така.. а той.. като мен в началото.. и двамата осъзнахме че е проблем.. и че любовта се гради от двама.. и просто.. се постарах всичко да е както преди за д аможе всичко да е наред.. и до сега всичко е песен.. незнам по твоя случай мисля че.. трябва повече да говорите..да сте си близки.. какво е това негово отношение.. и ти мила за какво се унижаваш!? нима един мъж го заслужава..и виж.. не се панирай за тая една седмица.. ако те обича няма да направи някоя глупост.. просто му се довери.. ако ли не.. не прощавай изневяра!!! и го зарежи.. :o :-o
fuck_me_pls
04-25-2008, 13:35
еми нормално е да му е се тая се пак една седмица не е толкова много.Тъкмо да си починете малко един от друг :)
suitable
04-25-2008, 13:41
Още когато се зачетох из редовете, които си написала разбрах за какво става въпрос .. уф, хайде няма да се споменавам аз как реагирах преди, но мисля, че ти прекалено много се привързваш към него .. няма нищо лошо, но това те прави слаба и неустойчива .. съветът ми е да не се улисваш толкова много по него .. това никак не означава, че ще го обичаш по-малко .. просто направи така, че да не те боли толкова много, ако утре реши да те зареже .. не намирам нищо странно в неговото поведение, но намирам в твоето .. не че съм някакъв, който ви преценя .. просто изказвам мнението си и се опитвам да ти помогна - надявам се да го правя ..
cinderella_gugutka
04-26-2008, 08:42
абее,за 1 седмица не е голям проблем но ако толкова мн ти липсва-хващаш реиса и отиваш пти него :-P
Morskoto_oko
04-26-2008, 10:34
Ако нещата отиват до "искам да се разнообразя малко", значи работата е проблем. Или му тежи това, че си толкова привързана към него, или направо вече наистина не му пука. И на теб да не ти пука. \:D/ Има много риба в морето. Ти го обичаш, но ако той не те обича - не си заслужава. Трудно ще ти е ако се разделите, но не позволявай да бъдеш унижена. Говори с него на четири очи. Без да му казваш какво чувстваш към него. Просто го питай и го остави да говори. Ако има нещо гнило във вашата връзка, добре е ти да разбереш колкото може по- бързо, за да можеш да реагираш на време.
prettyIdeath
04-26-2008, 10:45
Не прочетах докрая ама това ми стига и ще ти кажа че си някфо лигаве което наистина се филмира! Това е една седмица бе да му се невиди. Ще се чувате... имате телефони надявам се .. + тва ако има лаптоп или там дет ще ходи има комп. зали в селото можете да си лафите в скайп, айсикю и т.н.
Тъкмо ще можеш да преговориш уроците и ще се видиш с приятелки.. Пф..
Не се привързвай толкова. Ще има случаи и да сте по задълго разделени.
Аз пък моя като го няма хващам някфа хубава книга и незабелязвам кога минава времето. Само като се обади ми става кофти щот не мога го видя ама не е болка за умиране.
Мен знаеш ли кое ме притеснява наи-много? Това, че иска да разнообрази - че го смята за разнообразие.
Все пак сте заедно само от година и ако вече мисли за разнообразие какво ще е догодина?
Ние с моя сме заедно от доста повече време от вас и е факт, че не можем един без друг. Ако някой отива накъде и другия барабар с него :D не си омръзваме. Просто е така. Обичаме са сме заедно, да си помагаме, да се забавляваме.
Вярно е , че една седмица нищо не е , но неговата реакция не ми се струва много добра....
Black_Element
04-26-2008, 12:02
Може и да греша,но за мен на това момче май май нещо не му пука за теб.........
miss_ludataa
04-26-2008, 12:11
MI MOje da mu e omruznalo ot teb ddz...pogovori s nego puk i vs tiq ,4e 6te otka4i6 i t.n naistina e prekaleno to 1 strana ;) kusmet4e ;)
na edno mom4e kolko to mu hodi6 po zadnika toi tolkova pove4e ti pliue v liceto.....
Miss_Perfekt
04-26-2008, 12:53
еми нормално е да му е се тая се пак една седмица не е толкова много.Тъкмо да си починете малко един от друг :)
Точно!Ако постоянно сте заедно бързо ще си омръзнете
simpson_girl
04-26-2008, 12:55
Още когато се зачетох из редовете, които си написала разбрах за какво става въпрос .. уф, хайде няма да се споменавам аз как реагирах преди, но мисля, че ти прекалено много се привързваш към него .. няма нищо лошо, но това те прави слаба и неустойчива .. съветът ми е да не се улисваш толкова много по него .. това никак не означава, че ще го обичаш по-малко .. просто направи така, че да не те боли толкова много, ако утре реши да те зареже .. не намирам нищо странно в неговото поведение, но намирам в твоето .. не че съм някакъв, който ви преценя .. просто изказвам мнението си и се опитвам да ти помогна - надявам се да го правя ..
+1 pravilno
Vsi4ki mom4eta se darjat taka v takava situaciq....razbira se ako darji na teb ako te obicha i na nego mi e kofti i nepriqtno 4e nqma da e do teb...no prosto ne go pokazva.....malko stranno 4e kazva 4e si bila razglezena....no naistina..kato se privyrje6 kam edin chovek i kato sviknesh da si s nego chesto i izvednyj ti go otnemat..dori 2-3 dni ti se struvat mnogo......i ako izpitva ne6to istinsko kam teb....toi nqma da pozvoli nikoq da pripari do nego..nadqvam se vsi4ko da e nared...uspeh
Miss_Perfekt
04-26-2008, 13:08
na edno mom4e kolko to mu hodi6 po zadnika toi tolkova pove4e ti pliue v liceto.....
+1 Колкото повече му плюеш в лицето толкова повече ще ти върви по задника
vilinanova
04-26-2008, 13:58
Първо се извинявам, че прочетох само 1 коментар! :oops: Исках само да те попитам на колко години си, защото колкотоси по-малка толкова по се привързваш към дадения чожек, че не можеш без него!Мисля,че една седмица все пак не чак кой знае колко време и докато се усети6 тои 6те се е прибрал!НЕ се паникйосвай и си живей живота! :) :-P
PiNk_GiRl
04-27-2008, 09:33
az znam 4e prekaleno mnogo sam si pozvolila da se privarja kam nego i vsi4ko koeto kaza e vqrno..no ve4e e storeno :( opitvam se ponqkoga da se pravq 4e ne mi puka i ako se skarame da 4akam 1-vo toi da mi se obadi,no nemoga..prosto po toq na4in pavq gadno na sebe si..predi ne mi puka6e osobenno,no sega e nqkak razli4no..i az ne moga da go opi6a no izovednaj si ramenihme rolite :?
P.S.:vilinanova na 16 bez sedmica sam :}
[/i]
fuck_me_pls
04-27-2008, 10:49
az znam 4e prekaleno mnogo sam si pozvolila da se privarja kam nego i vsi4ko koeto kaza e vqrno..no ve4e e storeno :( opitvam se ponqkoga da se pravq 4e ne mi puka i ako se skarame da 4akam 1-vo toi da mi se obadi,no nemoga..prosto po toq na4in pavq gadno na sebe si..predi ne mi puka6e osobenno,no sega e nqkak razli4no..i az ne moga da go opi6a no izovednaj si ramenihme rolite :?
P.S.:vilinanova na 16 bez sedmica sam :}
[/i]
нз дали е така ...но според мене на момчето не му пука толкова много за тебе.. :?
Да бе, в следващият пост сигурно ще пише, че са емоционални мазохисти?!? Пробвай пак... като имаш повече опит!
gPa3HuTeJl
04-27-2008, 11:10
Е на мен т'ва ми се случва в момента с 2 подрастващи пикли... толкова ги плюя... к'во ли не ги права... и те непрек1снато ми тичат по г1за!! Е нема от1рване !!
fuck_me_pls
04-27-2008, 11:13
или пък вече си му омръзнала..!! :)
Е на мен т'ва ми се случва в момента с 2 подрастващи пикли... толкова ги плюя... к'во ли не ги права... и те непрек1снато ми тичат по г1за!! Е нема от1рване !!
Е, те защото си въобразяват, че си "лошо момче" и само се правиш на недостъпен...
PiNk_GiRl
04-27-2008, 19:12
Mi spored men ne e taka.Toi mnogo pati mi e kazval 4e ako ima ne6tu..ako 4uvstvata mu se promenqt i ako ne iska da e s mene 6tql da mi kaje,za6toto ne e ot horata koito kriqt takiva ne6ta,a prosto si kazva vsi4ko neavisimo dali e lo6o ili ne..Poneje ve4e zamina i dnes govorihme po telefona i se daje6e milo..Predi sled takiva situacii toi mi e kaval 4e mu e bilo gadno no prosto ne e ot toq tip,koito go pokazva..
Stra6no sam vlubena v toq 4ovek :? :-) Nadqvam se sled 9 dena da se varne i vsi4ko da OK 8)
mElityyy
04-29-2008, 04:21
PiNk_GiRl Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 10:12 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Mi spored men ne e taka.Toi mnogo pati mi e kazval 4e ako ima ne6tu..ako 4uvstvata mu se promenqt i ako ne iska da e s mene 6tql da mi kaje,za6toto ne e ot horata koito kriqt takiva ne6ta,a prosto si kazva vsi4ko neavisimo dali e lo6o ili ne..Poneje ve4e zamina i dnes govorihme po telefona i se daje6e milo..Predi sled takiva situacii toi mi e kaval 4e mu e bilo gadno no prosto ne e ot toq tip,koito go pokazva..
Stra6no sam vlubena v toq 4ovek Nadqvam se sled 9 dena da se varne i vsi4ko da OK
.... ми тогава за какво се оплакваш 'защо се държи така:(' като си го знаеш къ'в е за какво въобще ти е да пускаш тема.. нз.. :o
fuck_me_pls
04-29-2008, 08:08
Stra6no sam vlubena v toq 4ovek :? :-) Nadqvam se sled 9 dena da se varne i vsi4ko da OK 8)
ее спох тогава то 9 дена няма да ги осетиш :D
Violenza
04-29-2008, 10:46
Ти си ненормална. 8-)
1 седмица как ше издържиш леле... чак ми стана жал.
Баси, как мразя лигави истории... така се престаравате..
Al3ksandra
04-29-2008, 11:02
Ами щом си го знаеш какъв е не се притеснявай, това че си се привързала е нормално.. последния път когато бях така привързана... ми се случи случка... :D Така че любовта ще се показва и доказва когато трябва.. и за мен така.. поне в връзката която се опитвам да започна наново и на чисто.. да се надяваме да успея :) аз ще бъда човека които е силния а не слабия :) писна ми бе хора :) няма да съм тая дето само отстъпва и прави компромиси, сега малко ще е и на моето :) хахаха....
П.С.
Сори че се отклоних от темата... :D
miloto_girl_4e
04-29-2008, 11:15
Това е една седмица, наистина е много дразнещо като някой почне да се филмира и да преживява няколко дена така драматично..
Момчето явно не е така чувствително като теб .. Нормално е, че няма да страда за 1 седмица..
Да, не е приятно, особено, когато сте ваканция и имате повече време заедно, но не е и болка за умиране :!:
bloodfrozen
04-29-2008, 12:18
Драматизираш излишно..
Остави го да диша това момче, имам чувството, че го задушаваш..
А не мога да си представя каква ще е реакцията ти, ако на тоя момък му се наложи да отсъства за по-голям период от време..
E, голяма работа... Поне ще си починете един от друг и когато се видите наново ще имате какво да си разказвате и общо взето ще ви е по-интересно или ддзн ся... По-леко само с твоята привързаност, че ще вземе да му писне да го дебнеш 24ч на ден... Както се казва внимавай "да не го задушиш"... :P