Влез

View Full Version : Котка

bixxxel
04-25-2008, 13:22
Здравейте.
значи проблема ми е, че искам котка. много. тя е роденя и хапва котешка храна. обаче все още суче. та въпроса ми е ако я вземя и и даам мляко /не от котка/ и и правя попара и разни такива по леки и снабдени с мляко храни дали ще оживее. смисъл да не вземе да пукне на втория ден СПЕШНО Е!!!! айде мерси много дано ме разбирате и отговорите пак мерси и чакам

Scouse
04-25-2008, 14:42
:lol: :lol: прави и попара с мляко и бисквитки и нема да умре belive me :razz: ... как котка ши умре от мляко

splendour
04-25-2008, 15:42
iz4akai malko da spre da sy4i

BeB0_UlTrA_KiSs
04-25-2008, 16:02
Изчакай още седмица. Ако е наистина спешно давай и мляко. :)

Duvessa
04-25-2008, 16:26
Изчакай още, няма смисъл да тормозиш животното, малко е още. А и се надявам , че искаш домашен любимец, за който да се грижиш и обичаш, а не играчка, на която да се радваш...

Sarabi
04-25-2008, 16:41
Ами ако няма от какво да суче взимай котаранчето ВЕДНАГА ! Ако майка му си е при него... защо не вземеш и майката и когато малкото позакрепне я пусни да си ходи, ако не си си я заобичал. А ако нямаш възможност да я вземеш и нея вземи котенцето, защото ако го оставиш на улицата (защото предполагам, че от там искаш да го вземеш) може да му се случи нещо, което хич не е хубаво.
На котенцето нищо няма да му стане от млякото, и аз преди много много години си взех така едно новородено без майка и го захраних с най - нормално мляко от магазина. А когато започне да любопитства какво има за ядене из къщата вече може да започнеш да го пробваш и с някакви други работи + котешката храна, която се продава в по - хубавите зоомагазини за точно такива новородени.

А, да, разбира се. Ако имаш възможност да прибереш котенцето с майка му, но нямаш възможност да я задържиш, можеш да пуснеш обява за нея ей в тоя сайт http://bezdom.info/ , където има голяма вероятност наистина добри и съвестни хора да поискат да я вземат и да се погрижат за нея.

TheNewReligion
04-25-2008, 19:39
Ami az ti preporu4vam da ne otdelq6 muni4eto ot maika si o6te dokato e cokal4e , za6toto malko trudno im ponasq poparkata . Prosto go ostavi da pootrasne malko i togava go vzemi vku6ti .

skatemore
04-26-2008, 07:18
:lol: :lol: прави и попара с мляко и бисквитки и нема да умре belive me :razz: ... как котка ши умре от мляко

ти еба майката проста а ако е развалено млекото

MiSs_DioR_CheRiE
04-26-2008, 14:45
Prodavat specialni biberoni tochno za takiva koteta , kakto i specialen raztvor , koito napodobqva mlqkoto ot maikata ... taka che uspeh :)

SunShinePearl
04-27-2008, 14:02
mi slu4valo mi se e kotkata mi da ne iska da hrani malkite kupuvam prqsno mlqko i edna sprincivka malka po 3 sprincovki mlqko i slagam v ustata na 2 ili 3 4asa zavisi ot koteto

Scouse
05-04-2008, 09:17

ти еба майката проста а ако е развалено млекото

аве проклета фригидна миcирка като е развалено млекото ши духаш супата ве
P.S извинете за грубите думи ама като се науча да псувам ше го еба в петнистия комплексар тоя :-x

AnChItOoOo
05-04-2008, 10:01
И аз преди имах 4 котенца но вече нямам и сега пак ше си взимам,но чакам да спрът да бозаят.Според мен изчакай и ти за да си сигурна че ще оживеят :)