View Full Version : може ли (момичета) ....
PerfectByNature
04-25-2008, 22:28
след секс вместо да се миете или къпете цялата възможно ли е да се "почистите" със мокри кърпички и ако да-какви...антибактериални,за тяло...питам поневе не съм много сиг дали може а нямам възможността да се мия всеки път плс и без ебавки ...
bibiqna_fut
04-25-2008, 22:35
абее дали може нз ама зн 4е е супер глупаво :D по-Убаво от банята Нема :wink: мацка.. изкъпи си се
SMoKe_BoY
04-25-2008, 22:37
Е тай каза че няма възможност пък като я сарби катеричката като не трябва кво да направи :) но както каза освен душ или мокри карпи (обилно) друго не ми идва на акала.
teen-age-R
04-26-2008, 00:41
бебешки кърпички. те стават за всичко: да си махнеш грима, за тялото, за ръцете, за интимните части.
всичко може, само желание да има !
Mademoiselle
04-26-2008, 04:38
ne vijdam pri4ina da go pravq,ako imam vazmojnost za edin hubav du6.Zvu4i ne4istoplatno
Разбира се, че като нямаш възможност да се измиеш просто ползваш интимни кърпички! спор няма.
И другите да не ми се правят на много чистоплътни, защото като правиш секс на открито място, например, или кенеф на заведение душ няма :lol:
На времето като не живеехме заедно с приятелят ми и ходих у тях и като бяха там техните разбира се, че не вървеше да си взема душ просто ей така.
Разбира се, че като нямаш възможност да се измиеш просто ползваш интимни кърпички! спор няма.
И другите да не ми се правят на много чистоплътни, защото като правиш секс на открито място, например, или кенеф на заведение душ няма :lol:
На времето като не живеехме заедно с приятелят ми и ходих у тях и като бяха там техните разбира се, че не вървеше да си взема душ просто ей така.
nai nakraq edno umno mnenie...i otkroveno!!! Pozlva6 intimni kurpi4ki ili bebe6ki!
maybelline
04-26-2008, 08:05
Аз използвам интимни кърпички. Продават се по аптеките, по магазините. Използвала съм 2 вида засега - Pearly и Feminine. Препоръчвам ти Pearly - по-добри са. Идеални са ако нямаш възможност да се миеш преди и след секс, а също и от момчето могат да се използват. Само не ги пази прекалено дълго след като отвориш пакетчето веднъж (затварянето обикновено пропуска въздух). Гледай да ги употребиш до 1 месец иначе се изсушават, а Feminine като че ли дори ферментират и започват да миришат гадно (ето защо не ти ги препоръчвам).
PerfectByNature
04-26-2008, 08:24
mersi :-)
Wicked_Kid
04-26-2008, 10:17
Ползвай интимни кърпички, те са за това все пак.Ама наистина по-хубаво от душ няма ;)
intimni karpi4ki...estestveno ako imash vazmojnost banq.. :)
cinderella_gugutka
04-26-2008, 13:37
абе кърпи4ките не могат да заместят бяната :P
deathproof
04-26-2008, 13:39
Ами нищо няма да ти стане ако не се изкъпеш точно на момента след! Какво толкова като се прибереш във вас ще си вземеш душ. Ако се чувстваш некомфортно ползвай кърпички или просто се поизплакни на мивката.
princesa_viki
04-26-2008, 13:48
nai nakraq edno umno mnenie...i otkroveno!!! Pozlva6 intimni kurpi4ki ili bebe6ki!
+1
krem4et0
04-26-2008, 14:43
след секс вместо да се миете или къпете цялата възможно ли е да се "почистите" със мокри кърпички и ако да-какви...антибактериални,за тяло...питам поневе не съм много сиг дали може а нямам възможността да се мия всеки път плс и без ебавки ...
Аз след секс не се мия, дори и да е свършил по тялото ми!
Наречет ме мизерница, но обичам да ухая на мъжа си. Трия спермта с кърпички или салфетки, поизмивм малко мястото и толкова..........не мисля, че пенисът му мърси моето влагалище!
teen-age-R
04-27-2008, 22:19
Наречет ме мизерница, но обичам да ухая на мъжа си. Трия спермта с кърпички или салфетки, поизмивм малко мястото и толкова..........не мисля, че пенисът му мърси моето влагалище!
ne znam kak da te nareka... to tvoito kloni kum nqkvo psihi4esko otklonenie... kato hvane6 q bradavici, q te4enie da ne pita6 ot kude e!
Аз ползвам на Agiva. Не са скъпи и са доста разпространени. И не приемам мнения от сорта, че абсолютно всеки път сте се миели. В други теми се разправя за секс на нестандартни места по разни поляни, плажове, заведения, или покриви на блокове и после ще ми говорите че се къпете веднага! Как става номера?
kateto_sladkata
04-28-2008, 07:06
абее дали може нз ама зн 4е е супер глупаво :D по-Убаво от банята Нема :wink: мацка.. изкъпи си се
+1
elitututu
04-28-2008, 07:25
+1
Ами и аз съм така !Е.. винаги си измивам интимните части де, защото свършва в мен и ми е неприятно. Но като цяло душа не е задължителен! Какво му е мръсното на това? От кога секса е мръсен?
Доста момиченца преувеличават тук :)
И какво... ако правят секс на купон после следва репликата " мило върни ме вкъщи да се изкъпя" :lol:
krem4et0
04-28-2008, 10:17
Ами и аз съм така !Е.. винаги си измивам интимните части де, защото свършва в мен и ми е неприятно. Но като цяло душа не е задължителен! Какво му е мръсното на това? От кога секса е мръсен?
Доста момиченца преувеличават тук :)
И какво... ако правят секс на купон после следва репликата " мило върни ме вкъщи да се изкъпя" :lol:
И аз много се дразня така. Особено на тези, които правят секс и по някое време решат малко френска да вкарат-айде търчи се мий до банята, че отвора на влагалището ти е докосвал моя пенис и не мога да те близна така. Или.уф, че гадно-той е влизал в мен и трябва да си опитам така соковете.
да, след като свършва в тебе е нормално да се измиеш, ама като 90% от актовете ни свършват с гълтане?
А дали ще си докарам нещо или не си е моя работа. 1 вода(особено свищовска) не може да ми помогне и по-скоро ще ми навреди. Правя секс само с 1 момче, което е достатъчно чисто.
Напълно съм съгласна с теб.Е ако не свършва в теб не е нужно много ясно да се миеш, ама ако е вътре и после тече и е кофти :D
Секса не е мръсен :)
iLoveChocolate
04-28-2008, 12:52
аз имам интимни кърпички на Орифлейм,
ползвам ги когато патувам и ходя до тоалетна,
но и в твоя случай ще ти трябват такива.
за тези кърпички лошо мнение не съм чула до сега,
според мен са доста качествени.