View Full Version : SOS
Koravosurdecniq
04-26-2008, 05:06
Zapoznah se s edno momi4e predi polovin godina hodihme tri meseca super mn se obi4ahme, oba4e trypakata se zagybi, posled trygnah s neq za6toto razbrah kolko me obi4a(za6to skusah s neq) trugnahme no poradi li4ni pri4ni se razbrahme da ostanem priqteli.Predi nqkolko dena razbrah 4e sa q iznasilisi idva 6e mi da se grumna mn e gadno,, pomognete daite i deq kakfa iznenada da i napravq 4e da se poopravi mlakok .Blagodarq za komentarite :).NE vi go pojelaam :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ou7taControL
04-26-2008, 05:14
това е много гадно :( просто бъди до нея, нека тя знае че има на кой да разчита, да ти споделя, за да и олекне поне малко... занеси и цветя.. това е много труден момент за нея, на мен не ми се е случвало за щастие и на никой не го пожелавам, но от познати знам че е много гадно, и на нея сега и е адски трудно, просто бъди до нея :(
alex_devv
04-26-2008, 05:54
ТИ, присъствието ти, топлотата ти, бъди мил с нея, глези я, влез и в положението и бъди постоянно до нея!
нищо друго няма да помогне така, както това.
Ou7taControL
04-26-2008, 05:56
ТИ, присъствието ти, топлотата ти, бъди мил с нея, глези я, влез и в положението и бъди постоянно до нея!
нищо друго няма да помогне така, както това. да, най точно казано
+1
az znam kolko boli da si sam v tozi moment,za tova prosto i pokaji 4e si tam-do neq i 4e moje da raz4ita na teb! :(
Mislq 4e tvoita podkrepa 6te i e dostata4na...
prettyIdeath
04-26-2008, 07:52
+1
skatemore
04-26-2008, 08:24
предложи и да я ебеш
sexa_na_kompleksa
04-26-2008, 08:27
Подаръците няма да я зарадват толкова, колкото да бъдеш до нея и да я подкрепяш. Заведи я на някое място, на което до сега не е ходила, ако сте от по-голям град или направо отидете в някой друг град за ден-два. Новото място ще я откъсне от неприятната случка.
FiRe_LaDy
04-26-2008, 08:47
Бъди до нея и й покажи,че може да разчита на теб.Подкрепяй я и й помагай колкото можеш.Това наистина е гадно.Дано да се оправи бързо :(
Бъди до нея и я подкрепяй, нека знае, че има на кого да разчита в такъв момент... нито цветята, нито подаръците ще я зарадват толкова, колкото това че си до нея :)
bebe_s_bazuka
04-26-2008, 10:24
+1
Ami..tova e ne6to ujasno....zna4i...tova ne6to i e povliqlo i na psihikata 100 % .....a ako iskash da i pomogne6 trqbva da si do neq...da q podkrepq6...da q za6titava6...za6toto sam po4ti ubedena 4e za vsi4ko v momenta e mn 4uvstvitelna.....no v absoliutno nikakyv sluchai nedei da pribqgvash i da predlagash seks v takyv moment!!! Prosto badi do neq i badi mil s neq !!! Uspeh i dano da se opravi....i pazi boje vs da ne im se sluchva podobno ne6to :(
Mementomori
04-26-2008, 13:24
Не смятам,че трябва да й правиш изненада или нещо подобно,защото сега не й е до това.Бъди до нея като приятел,разсейвай я,за да не мисли за случилото се,накарай я да се почувства така,както винаги го е правела,подсъзнателно й докажи,че станалото не я променя и тя си е същият добър и сладък човек!Не говори с нея за изнасилването,освен ако тя не отвори въпроса и не иска да сподели нещо.Дръж се с нея както обикновено,за да не се чувства още по-неловко!Успех!