View Full Version : френска любов
6okolad4e
04-26-2008, 21:22
Hm zdrasti znam 4e za dosta mom4eta e trudno da ni napravqt edna hubava frenska taka4e 6i dam nqkolko saveta koito pone na men dosta mi dopadat... ama sq da ne re6ite 4e vsi4ko e v tazi posledovatelnost .. ne tova sa prosto razli4ni ne6ta i takaa:
1.Trqbva da znaete 4e ako kleknete ili sednete i zabu4ete glavata tam dolo izob6tu nikaf efekt nqma ... trqbva malko entusiazam da se vijda
2.osven osnovnoto(lizeneto) qko e da opipvate dupeto bedrata da celuvate nacsqkade momi4eto...da pkazvate 4e q jelaete
3.badete nejni no sa6tevremenno i malko grubi za6toto vav vsqko momi4e se krie lo6o momi4e, a pri tezi koito sa sramejlivi im e mnogo hubavo mom4eto da gi kara da se 4uvstvat taka... po mrasni6ki
4.v samoto lizene ideqta ne e da se oligavi vsi4ko...moje da se sasredoto4ite na klitora a po kasno i da vkarate nqkoe drugo prast4e, a moje i ezi4e vav vaginata
5.i nai vajnoto e da napravite ne6to ot sebe si ne6to razli4no i da q nakarate da se 4uvstva napalno udobno ot tova koeto pravite
USPEH!!!
:)
P.S. kazvaite i vie idei
Кристална.Фея
04-26-2008, 21:27
И не забравяйте анусчето :-)
6okolad4e
04-26-2008, 21:28
em da az ne go kazah .. prosto az ne si padam po tva..
Ах, че гнусно!!
skatemore
04-26-2008, 21:30
Ах, че гнусно!!
ти си луД
Hm zdrasti znam 4e za dosta mom4eta e trudno da ni napravqt edna hubava frenska taka4e 6i dam nqkolko saveta koito pone na men dosta mi dopadat... ama sq da ne re6ite 4e vsi4ko e v tazi posledovatelnost .. ne tova sa prosto razli4ni ne6ta i takaa:
1.Trqbva da znaete 4e ako kleknete ili sednete i zabu4ete glavata tam dolo izob6tu nikaf efekt nqma ... trqbva malko entusiazam da se vijda
2.osven osnovnoto(lijeneto) qko e da opipvate dupeto bedrata da celuvate nacsqkade momi4eto...da pkazvate 4e q jelaete
3.badete nejni no sa6tevremenno i malko grubi za6toto vav vsqko momi4e se krie lo6o momi4e, a pri tezi koito sa sramejlivi im e mnogo hubavo mom4eto da gi kara da se 4uvstvat taka... po mrasni6ki
4.v samoto lijene ideqta ne e da se oligavi vsi4ko...moje da se sasredoto4ite na klitora a po kasno i da vkarate nqkoe drugo prast4e, a moje i ezi4e vav vaginata
5.i nai vajnoto e da napravite ne6to ot sebe si ne6to razli4no i da q nakarate da se 4uvstva napalno udobno ot tova koeto pravite
USPEH!!!
P.S. kazvaite i vie idei
ot tova koeto napisa tuk sum se pridurjal kum vsi4ko ot tova i vinagi e bila dovolna :)
Ах, че гнусно!!
ти си луД
Луд,но без лайна в устата :)
skatemore
04-26-2008, 21:35
Ах, че гнусно!!
ти си луД
добре извинявам се
ПРОСТ КАТО АПТЕКАР
6okolad4e
04-26-2008, 21:37
Ах, че гнусно!!
ти си луД
добре извинявам се
ПРОСТ КАТО АПТЕКАР
:D :D \:D/
Ах, че гнусно!!
ти си луД
добре извинявам се
ПРОСТ КАТО АПТЕКАР
:D :D \:D/
Простият си ти.Аптекарите имат висше образование,магистърска степен.
6okolad4e
04-26-2008, 21:41
ai sq ako 6i se narejdate ai da ne e tuka..za drugo e taq tema :)
Ануса па кво общо има с клитора и вагината ... той си е няква оделна фабрика за кофти шоколад ... там не пипам опасно е :grin:
Само че се пише лизане,а не лижене :-o
и аз не си падам по идеята с "анусчето" :)
2.osven osnovnoto(lizeneto) qko e da opipvate dupeto bedrata da celuvate nacsqkade momi4eto...da pkazvate 4e q jelaete
4.v samoto lizene ideqta ne e da se oligavi vsi4ko...moje da se sasredoto4ite na klitora a po kasno i da vkarate nqkoe drugo prast4e, a moje i ezi4e vav vaginata
USPEH!!!
P.S. kazvaite i vie idei
Нещо друго освен общоприетите истини ? Може би не.
Това всеки го знае. Ак0 искаш да блеснеш с нещо, дай поне оригинално да е. Според мен тая тема е за ключ :?
VerryBerry
05-16-2008, 06:32
и аз не си падам по идеята с "анусчето" :)
+1