PDA

View Full Version : Не,не.. ОТКАЧАМ!!

sladkъ_mackъ
04-26-2008, 21:26
значи незнам как да си формулирам темата и ще гледам да съм макс. кратка,като разкажа най-"прясната" тъпотия от страна на наште.. Така за малко инфо имам странни,старомодни родители,които не ме разбират не се и опитват,не ме подкрепят,не ме оценяват ии просто ме ЗАДУШАВАТ!!Значи проблемите са много,но тази вечер баща ми реши да ходи на църква(заради празника) и тъй като мама не й се ходи а брат ми е малък(3) той реши да земе мене и ме пита "ше дойдеш ли" и аз без да се замисля "да",защото не съм свикнала да се противопоставям на тях и да им отказвам.Но след малко реших,че цял ден съм била навън и не ми се излиза в 12 вечерта,пък и ако почувствам нужда да ида на църква не енужно да е Великден за да го направя(ходила съм просто така).. и викам на тати "мии нещо не ми се ходи.." и той някво троснато-"ми ок и сам ще си ида,но не постъпваш правилно,това е като предателство,да не си ме помолила за нищо вече..." :shock: :shock: аз седа и немоа да зацепа ебати не съм длъжна да ходя,ваще ако ви накарат за нещо такова и не ви се ходи не е ли нормално да кажат "ок" и тфа е :shock: и после преди да излезе ми забрани утре да излизам(имах планове с гаджето да ходим някъде..) ,а те наще са решили точно утре да ходим семейно в планината и после при едни роднини.. е аз казах,че ше ида с тях до въпросните роднини,но после искам да си излизам сама,все пак защо трябва да съм цял ден с тях.. не съм на 5 :? И баща ми вика ,че трябва да не загърбвам семейството заради гаджето(което не е така) никога не си излизам просто ей така,винаги първо гледам нещо да помогна на мама и когато нямам работа излизам..достатъчно се задържам вкъщи,има някои връстнички,които дом незнаят,скитам до 11/12 навънка и тн..Е това,че искам да изляза без да съм с тях в този ден,стана голяям проблем и почнаха да ми говорят буквално се едно съм си провалила живота,а аз просто искам да съм с гаджето :? И баща ми пак почна "ти ако си решила да си проваляш живота аз няма да го понеса,няма да те оставя така да си правиш кфот ти е кеф.." можели от нищо да прави война??? Говорят ми всеки път се едно съм пропаднала тотално,се едно стоя бременна пред тях,се едно съм напуснала училище.. На 15 съм,не очаквам някаква свободия,да ме пускат по цели нощи,но не съм вече момиченцето малко,дето да стои до полата на мама,а те не мгат да го разберат,не ми дават и шанс да им обясня някои неща :? Дайте ми някакъв съвет как да се държа с тях,как да постъпвам в такива ситуации,да им се връзвам ли ,или да се права че ги слушам и разбирам и да си права каквото искам(не в лошия смисъл) ?? 10x predvaritelno :)

BaBy_bS
04-26-2008, 22:11
един добър и мирен разговор помага :)

mulgore
04-26-2008, 23:23
Помоли бащата да поговорите.
Кажи му,че си на 15.Искаш свобода.
Все пак имаш своите приятели,гаджета,интереси, анимания.
Искаш да имаш свободно време,което да прекарваш със тези хора.
Обясни му,че родителите ти не са замествани с приятели,а просто искаш да си с тях.

Успех! :)

comics
04-26-2008, 23:54
не ми се чете толкова много, съжалявам!

MiSs_DioR_CheRiE
04-27-2008, 07:31
I az sum v podobna situaciq .. nashte pravqt ot muhata slon .. opitah se da govorq s tqh normalno , no s tqh prosto jiveem na razlichni planeti , vse edno im govorq na kitaiski i te nikoga nqma da me razberat ... Prosto ne znam i na tebe kak da ti pomogna :(

blueberry_14
04-27-2008, 09:02
ами опитай се да поговориш с тях и да видиш какво ще стане, ако нещата не се оправят май наистина ще е по-добре за теб да се правиш, че ги слушаш.....просто нз какво да ти кажа-мойте родители почти всяка събота и неделя ми я организират да ходя някъде, но като им казах, че неможе така и имам нужда от малко повече свобода започнаха да се съобразяват...надявам се като им кажеш как се чувстваш да те разберат :-) айде успех

kuklichka_bg
04-27-2008, 10:56
az pak s nashte nikade ne hodq xaxa ;] pf i vaobshte ne govorq s tqh nz ko da ti kaja prestani da im se vrazvash be da nqma da te komandurat do 20 godishna apfff

SunShinePearl
04-27-2008, 13:28
mi i moite roditeli sa sa6tite nikoga ne gledat polojitelnoto vse po4vat kvi hora imalo ot edno lakirvane po4vat da go zadalbavat ti sega se lakirva6 utre grimirva6 ne se znae dokade 6te q dokara6 i az mn se draznq ama sry i az ne sam otkrila metod za razbirane za tqh si ostavam malkoto im momi4ence :x kogato sednem da govorim te mi se smeqt i mi vikat ti ni6to nz 6te si govorim sled godini nz ama qvno si mslqt 4e ni6to ne razbiram za6to si mislqt 4e te vse sa pravi nz :-x

sladkъ_mackъ
04-27-2008, 13:49
oh qvno ne sam samo az taka :) tfa pone me pouspokoqva :grin: e az ne iskam da gi luja opitvam se ne6tata da sa normalni m/u nas i da e dobre i za tqh i za men noo kato ne stava nqmam izbor 6e si gledam kefa pa da si mislqt kakvoto iskat za men :( pisna mi ve4e

amarok
04-27-2008, 21:56
Егати романа прочетох го до половина и ми писна а уш пише че ще е кратак :D

noseed
04-29-2008, 06:33
Оти си дръж на думата винаги и недей се отмята.

sexy_sladuranka___
04-29-2008, 07:01
Помоли бащата да поговорите.
Кажи му,че си на 15.Искаш свобода.
Все пак имаш своите приятели,гаджета,интереси, анимания.
Искаш да имаш свободно време,което да прекарваш със тези хора.
Обясни му,че родителите ти не са замествани с приятели,а просто искаш да си с тях.

Успех! :)
И аз мисля така . С караници няма да стигнете до никъде . Просто седнете и поговорете . Замисли се дали не си направила нещо за да ти няма доверие :) Успех

zlatnata`ribka
04-29-2008, 17:05
абе момиче я не се оплакваи...ти не си виждала гадни родители аз ще правя 17,а всеки път искат да знаят къде и с кого съм и до 10 тр да съм се върнала най-мн 11..кво ли не пробвах ..говорихме и тн не та не и не съм някаква курва..уча си даже съм отличничка ама ще го преживея още 2 год и се махам от тях ...гадното само е че такива момичета после стават курвички,защото са били мн ограничавани ...ама то от мен си зависи така че не им пбръ6тай внимание,защото винаги има мн мн мн по зле от теб хора

enola
04-29-2008, 17:11
Разбирам,че не ти е приятно,но понякога трябва да правиш компросмиси,да им се подмазваш.Дори да не ти се ходи на църква,на баща ти би му било приятно да бъдеш с него.Понякога се налага да правиш това което не ти се иска,но такъв е живота .. :?

sladkъ_mackъ
04-29-2008, 17:32
абе момиче я не се оплакваи...ти не си виждала гадни родители аз ще правя 17,а всеки път искат да знаят къде и с кого съм и до 10 тр да съм се върнала най-мн 11..кво ли не пробвах ..говорихме и тн не та не и не съм някаква курва..уча си даже съм отличничка ама ще го преживея още 2 год и се махам от тях ...гадното само е че такива момичета после стават курвички,защото са били мн ограничавани ...ама то от мен си зависи така че не им пбръ6тай внимание,защото винаги има мн мн мн по зле от теб хора Да права си не се оплаквам толкова,осъзнах и своите грешки,отчасти си е в мен вината,че загубих доверието им,но и те не са цвете.. но аз не знам какво е твоето положение,нито ти моето,такаче да не говорим кой е по-зле.А че винаги има по-зле-напълно си права :)

marin_86
04-29-2008, 20:08
Обясни му нещата, както ги обясни на нас, надявам се да се получи.

bRoKeN_InSiDe
04-29-2008, 20:29
Kaжи им това, което написа в темата!Може и да има ефект!

POKEMONFOREVER
04-29-2008, 23:08
Вече сички почнахте да си хабите детството от много малки,поне от 16-17 години,а вие хубавите мигове по цял ден с гаджета,не казвам нищо лошо.

По темата - Еми ваще от една страна са прави,защото ти мислят доброто.
Слушай ги и те скоро сигурно сами ще те пускат да излизаш повече,защото ще ти имат доверие.

5StaR
05-04-2008, 13:51
Well ye its sad alright, but then again you know.. all parents worry about their children ,tho it seems that yours do "a little" more than usuall but then again different people - different point of views.. So maybe you should show them that you're a grown person and you know how to handle yourself and your life..

Нз закво го написах на английски ;)

i_hate_you_but_i_love_you
05-04-2008, 17:39
mi i moite roditeli sa sa6tite nikoga ne gledat polojitelnoto vse po4vat kvi hora imalo ot edno lakirvane po4vat da go zadalbavat ti sega se lakirva6 utre grimirva6 ne se znae dokade 6te q dokara6 i az mn se draznq ama sry i az ne sam otkrila metod za razbirane za tqh si ostavam malkoto im momi4ence :x kogato sednem da govorim te mi se smeqt i mi vikat ti ni6to nz 6te si govorim sled godini nz ama qvno si mslqt 4e ni6to ne razbiram za6to si mislqt 4e te vse sa pravi nz :-x
и моите като започна да се обличам и да се оправям да излизам и те се заяждат с мене и още малко ще ме изкарат курва защото ще излизам.. аз по принцип не споделям абсолютно нищо с тях и не помагам на майка в домакинската работа :-D те си нямат представа с кой се събирам, дали си имам гадже и какво правя като изляза.. не мисля че и трябва да ми се месят в живота въпреки че като ме разпитват аз никога не им отговарям и те пак ме разпитват :-x

s3x_0n_th3_b3aCh
05-11-2008, 18:25
Spokoino ! Ba6ta mi e su6tiqt osobeno za curkvata..a da me puska nqkude navun s gajeto mi sled 10 prosto ne moga i da si pomislq... Ne mi ,4e razgovor 6te pomogne,.....Prosto priemi fakta , 4e 6te b1de6 svobodna kato navur6i6 pulnoletie

MaLkaBira
05-12-2008, 16:51
Здравейте!
Първо искам да кажа,че никога не съм имала такъв проблем (на 18 съм)
но най-добрата ми приятелка го има все още (и тя е на 18)
още от 7-8 лас я задължаваше в 8 да си е вкъщи .. на нея й писна и оттиде да учи след 8 клас на 230 км от нашия град.Когато си идваше през лятните ваканций вечерния час й беше 8.Сега е 12 калс и часът й е 10.На мене ми се струва доста смешно.Тя е правила какви ли не опити да говори с него,дори пред мене.С плач ,с викане...и мирен и цивилизован разговор...но кфо да ви кажа просто такива хора немогат да се променят.А както едно момиче на задната страница каза,че повечето от ограничените момичета става курвички или нещо такова ..хмхм ВЯРНО. Братовчетка ми се омъжи на 17 поради тази причина - да се махне от техните.
А въпроса с църквата- постъпила си много долно! Щом веднъж си казала,че ще отидеш неможеш просто ей така да се отречеш - тъ това е грях бе момиче ,незнаеш ли ?!!?
Моя съвет към тебе е да се примириш със ситуацията.Остави живота да си тече и ще видиш,че наистина като порастнеш ще се смееш,че си искала да купонясваш на 15 с гаджето!
Успех!