Влез

View Full Version : Защо не мога да свърша по време на секс?

Sunny_stz
04-26-2008, 23:14
Nemoga da svur6vam kogato pravim sex s priqtelq si,a samo kogato me lije..Moje bi za6toto to4no togava mi napipva to4kite i mi e po-priqtno,pri sexa su6to mi haresva ,no ne dostigam do extaz...Kak mislite?

т.7
krem4et0

comics
04-26-2008, 23:56
мисля, че е крайно време да се научиш да пишеш. Освен това ... толкова подобни теми има, че чак ме боли главата като ги виждам всеки ден.
Днешното поколение е много неграмотно и мързеливо.

ubuntu
04-26-2008, 23:56
Или приятеля ти свършва мн бързо или ти си много притеснена ! :-o 8)

comics
04-26-2008, 23:58
ubuntu, клипчето е супер ;)

Sunny_stz
04-27-2008, 12:00
мисля, че е крайно време да се научиш да пишеш. Освен това ... толкова подобни теми има, че чак ме боли главата като ги виждам всеки ден.

Kakvo zna4i da se nau4a da pi6a?Kude sum pisala gre6no??I spri da sudi6 nqkogo bez da poznava6!Moga da ti kaja 4e si pi6a mnogo gramotno!I vse pak ne polu4ih otogvor na vuprosa si ,koito zadadoh...Na kolko godini si 4e da me sudi6???,,Sega6noto pokolenie'',mai i ti si ot nego...

IvOnDa
04-27-2008, 12:05
ами аз мисля че трябва да поговориш с него и да му кажеш какво ти харесва и как искаш да го правите!той ако те обича истински ще направи всичко възможно за да те накара да свършиш!по време на секс можеш да се стимулираш сама или да кажеш на твоя човек той да го прави....

x3eme
04-27-2008, 12:12
Nemoga da svur6vam kogato pravim sex s priqtelq si,a samo kogato me lije..Moje bi za6toto to4no togava mi napipva to4kite i mi e po-priqtno,pri sexa su6to mi haresva ,no ne dostigam do extaz...Kak mislite?

po princip pri momi4etata ima dva vida orgazum
1-vaginalen
2-klitorialen
ti qvno izpitva6 vtoriq vid orgazum (kogato te lije) i za tova moje bi ne stiga6 do orgazum v sexa

IvOnDa
04-27-2008, 12:14
а мен като ме лиже моят приятел изпитвам и вагинален и клиторен едновременно :razz:

aniezina
04-27-2008, 13:26

Kakvo zna4i da se nau4a da pi6a?Kude sum pisala gre6no??I spri da sudi6 nqkogo bez da poznava6!Moga da ti kaja 4e si pi6a mnogo gramotno!I vse pak ne polu4ih otogvor na vuprosa si ,koito zadadoh...Na kolko godini si 4e da me sudi6???,,Sega6noto pokolenie'',mai i ti si ot nego... можеш да пишеш много грамотно, но това, че не пишеш с български букви а с чужди и просто спазваш българската граматика обезличава грамотността ти. Да си призна с досада прочетох мненията ти, когато срещна подобно написани неща даже не си правя труда да се дзверя и да ес мъча да чета, може да е написано много умно но както казах, тези букви го обезличават.
Освен истъкнатите от x3eme (въпреки, че и неговото мнение прочетох с досада) има и още нещо-можеби просто половите ти органи не са достатъчно развити за да получиш вагинален оргазъм. Все пак това (според съвременнниет учени) вагиналния оргазъм представлява конвулсивно свиване и разпускане на мускулите на матката и вагината, значи трябва да са добре развити, нали? Айде сега си смени езика на клавиатурата и отговори на мнението ми(като осещам че отговора ти няма да е от най-лубезните :razz: )

Sunny_stz
04-27-2008, 13:30

Kakvo zna4i da se nau4a da pi6a?Kude sum pisala gre6no??I spri da sudi6 nqkogo bez da poznava6!Moga da ti kaja 4e si pi6a mnogo gramotno!I vse pak ne polu4ih otogvor na vuprosa si ,koito zadadoh...Na kolko godini si 4e da me sudi6???,,Sega6noto pokolenie'',mai i ti si ot nego... можеш да пишеш много грамотно, но това, че не пишеш с български букви а с чужди и просто спазваш българската граматика обезличава грамотността ти. Да си призна с досада прочетох мненията ти, когато срещна подобно написани неща даже не си правя труда да се дзверя и да ес мъча да чета, може да е написано много умно но както казах, тези букви го обезличават.
Освен истъкнатите от x3eme (въпреки, че и неговото мнение прочетох с досада) има и още нещо-можеби просто половите ти органи не са достатъчно развити за да получиш вагинален оргазъм. Все пак това (според съвременнниет учени) вагиналния оргазъм представлява конвулсивно свиване и разпускане на мускулите на матката и вагината, значи трябва да са добре развити, нали? Айде сега си смени езика на клавиатурата и отговори на мнението ми(като осещам че отговора ти няма да е от най-лубезните :razz: )

Sujalqvam,no nqmam foneti4na klavuatura i ako si pusna na bg,6te pi6a super bavno...predi ima6e ezik (tova predida pusne6 mnenie i si go naglasq6 na foneti4no),no sega nqma ,ne znam za6to go mahnaha...ta za tova pisha na kirilica,ina4e s udovolstvie bih pisala s bg bukvi!

_wait_and_bleed_
04-27-2008, 14:22

Sujalqvam,no nqmam foneti4na klavuatura i ako si pusna na bg,6te pi6a super bavno...predi ima6e ezik (tova predida pusne6 mnenie i si go naglasq6 na foneti4no),no sega nqma ,ne znam za6to go mahnaha...ta za tova pisha na kirilica,ina4e s udovolstvie bih pisala s bg bukvi!

Ти наистина не си много пъргава в главата! :lol: :lol: :lol: Даже бих казала куха като 100 хралупи!! :-x :-x

krem4et0
04-28-2008, 15:25
Инсталирай си фонетика.
По темата-не се тревожи. Нормално е да ти е по-трудно. Помагай си със свиване и отпускане на мускулите на вагината. А също и с пръстче по клитора.

DevilWish
04-28-2008, 15:29
Инсталирай си фонетика.
Oooo mnogo 6te sym blagodarna ako kajete i na men ot kade da ya svalya? :(

A ina4e po temata ,emi i na men mi e mnogo trudno tova ne6to . . . s vremeto 6te stane ,ama tryabva i partniora ti da se stremi da ti e hubavo ;)

Sunny_stz
04-28-2008, 15:51
_wait_and_bleed_ zatvarqi si ustata i govori po temata ,ako ima6 kompetentno mnenie razbira se!!! :-x

amatorium
04-28-2008, 16:18
V tvoq sluchai priatelq ti trqbva da se nauchi da pravi po-dobre sex. Mnogo dobre, che s lizaneto i s prustite e pich. Malko mu trqbva i s chlena si da uspee.

Sunny_stz
04-28-2008, 17:34
V tvoq sluchai priatelq ti trqbva da se nauchi da pravi po-dobre sex. Mnogo dobre, che s lizaneto i s prustite e pich. Malko mu trqbva i s chlena si da uspee.

I kak da se nau4i da go pravi po-dobre ?:)

koro
04-28-2008, 17:44
Сега някой ще кажат, че всичко е техника, техника ОК но до едно положение останалото е доста сериозна издражливост :))

Идеята е следната лашкаш като ненормален в продължение на час, и тя ти казва, че е на ръба и неможе да свърши, дори да продължи да те лашка още 5 часа по най бързия силен начин ( имам предвид бързо и с мощтни тласъци) ти няма да свършиш както каза някои в горния пост просто мусколите ти на вагината немогат да реагират.

Лечението е постоянно е да ги свиваш и отпускаш редовно да го правиш докато УРИНИРАШ е най ефикасно.

Но така или иначе ако усетиш че свършваш ааа неможеш и си седиш постоянно на ръба просто си поиграй с клитора докато приятеля ти се труди и муките свършват :) аааа на него ще му хареса да види че го правиш :)))

УСПЕХ

amatorium
04-29-2008, 10:53

I kak da se nau4i da go pravi po-dobre ?:)

Tiq raboti se useshtat ot vutre. Ne moga s 2 izrecheniq da ti obqsnq kak da go vkarva po efektivno. 8-)