View Full Version : Колко време ви е нужно . . . момичета?
billycohen
04-27-2008, 11:33
Колко време ви е нужно за да стигнете до Оргазъм? :oops:
Момичета на 16 17 са ми казвали че за по малко от 30-45 мин не могат да достигнат оргазъм. Питам защото още не съм правил сех.
А като го правят някой за 10-15 мин същинска част това означава ли че и момичето може да свърши?
Просто знам че на момичето и трябва повечко време но след като момчето свърши продалжавате ли по някакъв начин за да стигне до края и мацката?
gPa3HuTeJl
04-27-2008, 11:34
Зависи от партьора..
TheBlackStranger
04-27-2008, 11:42
Зависи от партьора.....И колко е възбудено момичето
UnderMySkin
04-27-2008, 11:43
Трябват ми от 1 до 3 мин да превключа на вълна секс... След това всичко зависи от партниора.. Мога и за 5 мин да свърша ама предпочитам по дългите лудувания:)
zavisi ot tvurde mn ne6ta za da e istina :)
Sunny_stz
04-27-2008, 12:11
Колко време ви е нужно за да стигнете до Оргазъм? :oops:
Момичета на 16 17 са ми казвали че за по малко от 30-45 мин не могат да достигнат оргазъм. Питам защото още не съм правил сех.
А като го правят някой за 10-15 мин същинска част това означава ли че и момичето може да свърши?
Просто знам че на момичето и трябва повечко време но след като момчето свърши продалжавате ли по някакъв начин за да стигне до края и мацката?
Razli4no e pri vsqko momi4e,zavisi ot partniora da ,ako gi use6ta kade nai-mnogo im haresva e vuzmojno momi4eto burzo da svur6i.Ot sex momi4eto su6to moje da svur6i,no e veroqtno mom4eto da svur6i purvi i sled tova da produlji da i pravi oralna lubov. :)
Много е различно всеки път. Случвало ми се е още от първото проникване в мен( бях невероятно възбудена, а не е имало и любовна игра) и ми се е случвало за 5 минути, 10...15... 20 максимум. Но често получавам по 2-3 в раммките на 15-20 минути :)
И най-вече дали се е отпуснала или се притеснява... :)
И най-вече дали се е отпуснала или се притеснява... :)
Dam tfa sa trite nai vajni neshta :)
Много е различно всеки път. Случвало ми се е още от първото проникване в мен( бях невероятно възбудена, а не е имало и любовна игра) и ми се е случвало за 5 минути, 10...15... 20 максимум. Но често получавам по 2-3 в раммките на 15-20 минути :)
kade si ti be momi4e :D
Wicked_Kid
04-27-2008, 15:17
Еми може и за 5 минути, може и за 40 8-)
billycohen
04-27-2008, 15:49
благодаря :wink:
явно всичко е в съзнанието на жената. Може би и заради това казват " жената трябва да ти пусне и да ти има доверие".
Да ви кажа колкото и да се интересувам все има въпроси на които отговора ще се открия едва след като свърша работата. А до тогава само мога да чакам :(