Влез

View Full Version : Мисля че съм влюбен

koko378
04-27-2008, 18:50
Ok predi dva meseca se zapoznah po skaip s edno momi4e ot burgas. Neprekasnato 4atehme i bqhme kato ku4e i kotka. Za si4ko se karahme i za si4ko ne bqhme na edno mnenie. Neprekasnato 4atehme i se zaqjdahme edin s drug. Edna no6t tei sa skarahme 4e tq me blokna. Sled polovin mesec se zapoznah otnovo po s kaip s edna neina fr. I tq govorila s neq i tq me deblokira.. I ot togas ni6to ne e sa6toto. Razbirame se idealno i vsi4ko e ok. 4atim neprekasnato seki kogato e pred kompa. Ostavame do 4 5 prez no6tta. I si4ko e ok spodelqme si mnogo ne6ta... DO tuk ok... Stanahme si nai dobrite priqteli... OK, OK... No tq neprekasnato mi lipsva po4ti vinagi imam nujda da govorq i da spodelqm s neq... sega tq zamina za 3 dni na selo i Prosto adski mi lipsva... NZ neprekasnato mislq za neq neprekasnato se varti iz glavata mi... Ne me ostaq na spokoistvie... izhabihme tolkoz mn vau4eri ma pak ne mi stiga... Boq se 4e sam vliuben :( i to v ne podhodq6tiq 4ovek ;(... Tq e ot burgas a az ot Varna ne vazmojno e da se vijdame ;(.... A skaip ne me zadovolqva ve4e izkam da q vidq na jivo prostooo nz.... Mn zapo4nah da se izma4vam po neq mn mi lipsva tozi 4ovek.... na 14 sam
a sa6to imam i gaje s koeto sme zaedno ot na4aloto na 2008-ma prosto nz ... Kam gajeto si izpitvam samo privli4ane kefi am kato tqlo, no kam neq izpitvam ne6to mnogo po silno napraooo...ne mi dava mira ve4e zapo4vah da odbqgvam averkata i neprekasnato me pita za6to ;(....

[/b]

Nassgerrack
04-27-2008, 18:52
Първият съм който погледна темата ти и първият който ще ти кажа ,че не я е прочел цялата.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

tuzaro
04-27-2008, 19:00
срам ме е, че съм втория който не я е прочел 8-)

suantito
04-27-2008, 19:02
Като я прочета по после мога да ви напряа резюме0

SiNiStEr
04-27-2008, 19:06
Прочетох цялата тема и съм на мнение,че трябва да признаеш вс на това момиче.И какво като сте от различни градове,това няма никакво значение.Има ли желание има и начин.Стига тя да иска да има нещо между вас.

love_veselka
04-27-2008, 19:09
Първият съм който погледна темата ти и първият който ще ти кажа ,че не я е прочел цялата.

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

Ако беше на кирилица можеше да я прочета.

Научете се да пишете не кирилица бе БЪЛГАРИ !

koko378
04-27-2008, 19:11
Прочетох цялата тема и съм на мнение,че трябва да признаеш вс на това момиче.И какво като сте от различни градове,това няма никакво значение.Има ли желание има и начин.Стига тя да иска да има нещо между вас.
Чоек тя сащо изка но просто не е вазможно... КАк ще се срещаме? Та трябва сяка седмица да патувам, а наще едва ли ще ме пуснат, а ако го правя без да знаят ше закаснявам много или нз просто няма начин тва е невазможна лубов :( мн гадно просто :(:(

vesito13
04-27-2008, 19:13
опппппппппс ти си влюбен (поне според мен де) , ами от любовта няма спасение :) а иначе и на мен много ми липсва един приятел(запознахме се в един чат) , с който си споделяхме всичко , той ми е само приятел нищо повече , но все пак ми липсват разговорите с него , сега се чуваме за малко по телефона , но аз искам да бъде като преди (тогава говорехме по цяла нощ) , не сме си говорили така wече около месец и това ще продалжи още 2 месеца , а на мен той ми липсва адски многооооо :cry: :cry: :cry:

SiNiStEr
04-27-2008, 19:15
Чоек тя сащо изка но просто не е вазможно... КАк ще се срещаме? Та трябва сяка седмица да патувам, а наще едва ли ще ме пуснат, а ако го правя без да знаят ше закаснявам много или нз просто няма начин тва е невазможна лубов :( мн гадно просто :(:(

Ми кажи на ваще,би трябвало да те разберат,все пак и те са били млади.

iiirish
04-27-2008, 19:25
щом чувстваш, че има привличане към това момиче значи е така, но се постарай да отделиш зависимоста си към нейтото разбиране от самата нея. тоест прецени сам какво точно харесваш в момичето - начина по който говорите и се изслушвате, или нея самата и като визия и като характер. от там насетне мисли как да постъпиш. но моето лично мнение е, че варна-бургас не е особено близо и подходящо за подобни отношения растояние

izka
04-27-2008, 19:32
tova, 4e e nev1zmojno da ste zaedno te kara o6te pove4e da iska6 da si s neq. v momenta i az sm v s16tata situaciq tu si mislq, 4e s1m vlubena, tu si kazvam, 4e tova ne e lubov, a prosto za6toto ne moga da go imam i go iskam pove4e i si v1obrazqvam, 4e s1m vlubena, ako go spe4elq znam, 4e 6te mi omr1zne i prosto nqma smis1l ama...kato ne moga da se otkaja...

koko378
04-27-2008, 19:32

da kaja na na6te 4e imam 4e haresvam nqkoi??? po dobre da se gramna... az sam na 14 i se sramuvam da talk s na6te na tazi tema...

koko378
04-27-2008, 19:33
tova, 4e e nev1zmojno da ste zaedno te kara o6te pove4e da iska6 da si s neq. v momenta i az sm v s16tata situaciq tu si mislq, 4e s1m vlubena, tu si kazvam, 4e tova ne e lubov, a prosto za6toto ne moga da go imam i go iskam pove4e i si v1obrazqvam, 4e s1m vlubena, ako go spe4elq znam, 4e 6te mi omr1zne i prosto nqma smis1l ama...kato ne moga da se otkaja...

4oek namiram se v napalno absolutno sa6toto polojenie sqka6 mi pro4ete mislite basi...

Miss_Perfekt
04-27-2008, 19:36
Оф мразя теми на латиница ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА несмятам да си затормозявам мозака :x

izka
04-27-2008, 19:37
emi i az s1m na 14,razbirame se :oops: haha

SiNiStEr
04-27-2008, 19:38

da kaja na na6te 4e imam 4e haresvam nqkoi??? po dobre da se gramna... az sam na 14 i se sramuvam da talk s na6te na tazi tema...

Ми ако искаш да си с нея приодулей срама...няма как.

gPa3HuTeJl
04-27-2008, 19:39
Мисля т'ва... мисля онова.... мисля трето...мисля четв1рто... в любовта няма вариант - мисля, че с1м влюбен.... Има 2 варианта...
1 вариант - Влюбен с1м..
2 вариант - Не с1м влюбен...
Точка по в1проса... ;)

suantito
О неразумни юроде що се срамиш да пишеш на кирилица !!!

koko378
Оф мразя теми на латиница ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА несмятам да си затормозявам мозака :x

ne mi akzvai 4e vinagi v skaip pi6e6 na angl maarzi me taz kirilica ujasno mn me drazni wee

gPa3HuTeJl
04-27-2008, 19:41
Ти б1лгарин ли си или к'во си? Като не ти харесва кирилицата смени си гражданството бе, бунак.. :?

Miss_Perfekt
04-27-2008, 19:44

ne mi akzvai 4e vinagi v skaip pi6e6 na angl maarzi me taz kirilica ujasno mn me drazni wee
И мене ме мързи да чета такива теми и то поне да ги пишеше правилно

koko378
04-27-2008, 19:51

Омфг Доволни ли сте ся вее :@:@:@:@:@ баси как мразя тез шибани буквичкииии :@:@:@:@

evil_angel69
04-27-2008, 20:06
спрете да се карате кой как пише...тука става въпрос за нещо,надявам се,сериозно :\ наистина,както някой беше споменал по-нагоре,трябва да си решиш какво толкова силно те привлича в това момиче.но забрави на този етап да говориш с ваште,повярвай...ще ти се изсмеят в лицето и ще кажат,че това са поредните детински истории,минаващи с времето...тъжно,но факт :( а за аверката ти препоръчвам да я зарежеш,но обезателно и дай обяснение по какви причини го правиш!! иначе е твърде коравосърдечно.дори и да не изпитваш силни чувства,по-добре и се извини...айде надявам се да съм помогнала и ни дръж в течение ;)

cinderella_gugutka
04-27-2008, 20:09
ами...купи си 1 мотор с който да ходиш при нея...и така ще се виждате по 4есто...щом я оби4аш направи вси4ко възможно да си с нея :)

Miss_Perfekt
04-27-2008, 20:13

Омфг Доволни ли сте ся вее :@:@:@:@:@ баси как мразя тез шибани буквичкииии :@:@:@:@
И мен ме мързи но се налага а и е много затормозяващо да четеш теми на латиница

IdiOtKa
04-27-2008, 20:44
оо спокойно ..не се притеснявай тва е нормално за 14 годишно момченце ...една моя фр е във всъщата трагикомична ситуация, въпреки че е на 18 .... така че за теб е нормално ... ако това се повтори когато станеш на 18-19 ..можеш да се замислиш сериозно .. !

koko378
04-27-2008, 20:59
оо спокойно ..не се притеснявай тва е нормално за 14 годишно момченце ...една моя фр е във всъщата трагикомична ситуация, въпреки че е на 18 .... така че за теб е нормално ... ако това се повтори когато станеш на 18-19 ..можеш да се замислиш сериозно .. !

daaa kakto kaza edno momi4e po gore taka biha napravili i roditelite mi kakto ti kaza

koko378
04-27-2008, 21:03
спрете да се карате кой как пише...тука става въпрос за нещо,надявам се,сериозно :\ наистина,както някой беше споменал по-нагоре,трябва да си решиш какво толкова силно те привлича в това момиче.но забрави на този етап да говориш с ваште,повярвай...ще ти се изсмеят в лицето и ще кажат,че това са поредните детински истории,минаващи с времето...тъжно,но факт :( а за аверката ти препоръчвам да я зарежеш,но обезателно и дай обяснение по какви причини го правиш!! иначе е твърде коравосърдечно.дори и да не изпитваш силни чувства,по-добре и се извини...айде надявам се да съм помогнала и ни дръж в течение ;)
mn mer zna4i ne izkam da zareja averakata si za6ot tq ne moje daje da di6a bez menee... Kak li ne i go namekvah 4e ne q haresvam 4e edi si ko nooo....sq sam pri baba si i dqdo si i taaz mi sa prai ooff mn mi lipsva6 nz si kfo po gsm samo mi zvanii dosajda mii prowsto ne izkam da q naranq... za6ot kakto kazva mn me obi4ala pak aaz ne izpitvam ni6to osven privli4ane...izob6to ne moje da sa sravnqva s 4ustvata mi kam burgazliikata...

koko378
04-27-2008, 21:04
сру за латиницата паак ;(*

piff4ence
04-27-2008, 21:11
da be,fluben,ta ti ne si q vijdal na jivo ,moje da ne e takava ,za kakvato se predstavq!!!pak moje i da gre6a...nz :grin: :grin:

koko378
04-27-2008, 22:21
da be,fluben,ta ti ne si q vijdal na jivo ,moje da ne e takava ,za kakvato se predstavq!!!pak moje i da gre6a...nz :grin: :grin:
mi to ne mi trqq da q vida najivo smsial tq ima qko tqlo ama to ne e tva koeto me ebe smisal i to ma interva amaa...ne 4ak tolkoz

Manenkoto
04-27-2008, 22:41

+1

Ms.Lonely
04-28-2008, 00:27
Аз също не я прочетох , но мисля , че ако сте от един град може да се получи нещо , ако имате сходни чувства . Но ако не сте - от сега ти казвам , че дори приятелството ви може да прекъсне , какво да говорим за любов . И аз миналото лято се бях запознала с едно момче от Асеновград . Просто беше като ангел ! Не преувеличавам ! Беше много сладък човек и снимките му бяха хубави , но нали знаеш , че никога не се знае кой стои от другата страна . С това момче си говорехме много и дори , когато заминах на море си чатихме . Тогава ми беше много скучно , а той ме развеселяваше и всичко беше прекрасно , но един ден просто му писах и той се държеше много студено с мен , а аз се опитвах да си говорим , а той просто ми отговаряше с "Не " и "Да" . Така беше няколко дена и аз му казах ,че го обичам , но той се засмя и ми каза , че съм глупачка . Какъв рев беше , не е истина . Блокирах го и в продължение на два дена ревях като луда , защото той ми каза това . Та мисълта ми е , че ако не сте от един град до едно време ще ви е хубаво , а после просто ще си омръзнете и да не се учудваш ако нещо подобно ти се случи . Но ако сте от един град - действай , ако мислиш , че и тя има симпатии. :)

ANTIHUMAN
04-30-2008, 08:23

Не ,не прави същата грешка като мен! Аз направих същата грешка като теб.Казах ,че я харесвам (по ирония на съдбата моето момиче също беше от Бургас).Признах й и сега не е същото ,а бяхме много добри приятели!

П.П. Извинявай братле ,но я ЗАБРАВИ!!! Ако й кажеш ,че я харесваш ще загубиш едно много ценно приятелство за теб!Направих същата грешка НЕ я повтаряй и ТИ!

BlueFace
04-30-2008, 08:33
Ok predi dva meseca se zapoznah po skaip s edno momi4e ot burgas. Neprekasnato 4atehme i bqhme kato ku4e i kotka. Za si4ko se karahme i za si4ko ne bqhme na edno mnenie. Neprekasnato 4atehme i se zaqjdahme edin s drug. Edna no6t tei sa skarahme 4e tq me blokna. Sled polovin mesec se zapoznah otnovo po s kaip s edna neina fr. I tq govorila s neq i tq me deblokira.. I ot togas ni6to ne e sa6toto. Razbirame se idealno i vsi4ko e ok. 4atim neprekasnato seki kogato e pred kompa. Ostavame do 4 5 prez no6tta. I si4ko e ok spodelqme si mnogo ne6ta... DO tuk ok... Stanahme si nai dobrite priqteli... OK, OK... No tq neprekasnato mi lipsva po4ti vinagi imam nujda da govorq i da spodelqm s neq... sega tq zamina za 3 dni na selo i Prosto adski mi lipsva... NZ neprekasnato mislq za neq neprekasnato se varti iz glavata mi... Ne me ostaq na spokoistvie... izhabihme tolkoz mn vau4eri ma pak ne mi stiga... Boq se 4e sam vliuben :( i to v ne podhodq6tiq 4ovek ;(... Tq e ot burgas a az ot Varna ne vazmojno e da se vijdame ;(.... A skaip ne me zadovolqva ve4e izkam da q vidq na jivo prostooo nz.... Mn zapo4nah da se izma4vam po neq mn mi lipsva tozi 4ovek.... na 14 sam
a sa6to imam i gaje s koeto sme zaedno ot na4aloto na 2008-ma prosto nz ... Kam gajeto si izpitvam samo privli4ane kefi am kato tqlo, no kam neq izpitvam ne6to mnogo po silno napraooo...ne mi dava mira ve4e zapo4vah da odbqgvam averkata i neprekasnato me pita za6to ;(....
Kaжи каде учи и на колко е.Може пък и да я познавам :)
П.П. И аз съм от Бургас

CfEtii
04-30-2008, 08:41
Според мен и тя те харесва и се преструва(смисъл за мненията,всичко вече е както при единия,така и при другия)само и само да не се карате и да ти направи хубаво впечатление.Признай й всичко.

koko378
04-30-2008, 09:55

Не ,не прави същата грешка като мен! Аз направих същата грешка като теб.Казах ,че я харесвам (по ирония на съдбата моето момиче също беше от Бургас).Признах й и сега не е същото ,а бяхме много добри приятели!

П.П. Извинявай братле ,но я ЗАБРАВИ!!! Ако й кажеш ,че я харесваш ще загубиш едно много ценно приятелство за теб!Направих същата грешка НЕ я повтаряй и ТИ!
4oek i az si misleh 4e 6 stane tei 6ot i na men mi sa slu4va6e tei mn pyti....a kak sa kazva6e tvoeto momi4e???

koko378
04-30-2008, 09:56
Kaжи каде учи и на колко е.Може пък и да я познавам :)
П.П. И аз съм от Бургас

hah misli6 li 4e sam tolkoz tyyP ne izkam da q zagubq...tei 4e...

mese4ka
04-30-2008, 09:58
влюбен си да ...хората казват за любовта граници няма .... то хубаво че няма ама .... не съм толкова сигурна...граници може наистина да няма но пречки колкото щеш ... винаги е така "обичаме се но ..." това грозно "но" винаги си вре носа .... при теб пречката е че си на 14 ..другите ти казват да говориш с вашите но съм сигурна че никой родител няма да пусне 14-годишното си дета да се разхожда само по влакове или автобуси (не знам лично мнение )... освен вашите ако не се съгласят да се занимават с теб и да те водят поне веднаж седмично там (но се съмнявам че ще приемеш този вариант) късмет мога да ти пожелая само :)
п.п. и пиши на кирилица ... все пак си БЪЛГАРИН уважавай езика си !!!!

FreeSpirit
04-30-2008, 12:15

Ае как ще се срамуваш от ваще, нормално е да имаш симпатии към някого на тая въздраст ;)
А и още нещо, приснай пред гаджето си(или забрави скайп любовта си-едно от двете), не я измъчвай ;)

П.П. ПИШИ НА КИРИЛИЦА И КАКВО Е ТОВА da talk s na6te , ТИ БЪЛГАРЧЕ ЛИ СИ ИЛИ КАКВО???

ANTIHUMAN
04-30-2008, 12:39

4oek i az si misleh 4e 6 stane tei 6ot i na men mi sa slu4va6e tei mn pyti....a kak sa kazva6e tvoeto momi4e???

Соня! Еми щом ти се е случило много пъти ,пак ще се случи!Дори да станете най-много да се виждате 2 пъти в месеца!Това любов ли е?

пЛюш!нкаАа~
04-30-2008, 13:00
пф как така мислиш,че си влюбен :? или си - или не си :?

NightGuardian
04-30-2008, 13:04
Само по заглавието определям на колко години си. 8-)

koko378
04-30-2008, 15:38
влюбен си да ...хората казват за любовта граници няма .... то хубаво че няма ама .... не съм толкова сигурна...граници може наистина да няма но пречки колкото щеш ... винаги е така "обичаме се но ..." това грозно "но" винаги си вре носа .... при теб пречката е че си на 14 ..другите ти казват да говориш с вашите но съм сигурна че никой родител няма да пусне 14-годишното си дета да се разхожда само по влакове или автобуси (не знам лично мнение )... освен вашите ако не се съгласят да се занимават с теб и да те водят поне веднаж седмично там (но се съмнявам че ще приемеш този вариант) късмет мога да ти пожелая само :)
п.п. и пиши на кирилица ... все пак си БЪЛГАРИН уважавай езика си !!!!
чоек как нащ ше ми висят на главата гокат се срещам с нея (имам предвит предложението ти да ме водят) простоо...и как да им кажа мамо обичам еди си коя изкам да ме водити да са виждаме с нея и да са целуваме :? :? мммм нее.....

fuck_me_pls
04-30-2008, 15:40

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

Ако беше на кирилица можеше да я прочета.

Научете се да пишете не кирилица бе БЪЛГАРИ !

Това е причината да съм поредната,която не я прочела :D пиши я пак :D

fuck_the_usser
04-30-2008, 17:44
priznai vsi4ko na momi4eto 8) toka e nai dobre ... i skusi s dugoto :D :grin:

fuck_me_pls
04-30-2008, 18:01
Аз пък мисля че не знаеш че дори си инлове :-P

alex_devv
04-30-2008, 18:44

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

но не последния :D

Iv4eTy
04-30-2008, 20:32
Браво че си Inlove, ама само до там просто като видях тая латиница и... не ми се четеше.... :-x

koko378
04-30-2008, 22:36
Браво че си Inlove, ама само до там просто като видях тая латиница и... не ми се четеше.... :-x
mii kat ne znaiti latinicata varete kopaite domaati na selo |( om fg

hahavteen
05-01-2008, 00:53
Бла бла глупости :?
Айде стига измишльотини. Не си влюбен успокой се. Приятно ти е да говорите и до там. Аз мисля че не можеш да се влюбиш или да обичаш човек с който не се виждаш(камо ли пък ако изобщо не сте се виждали) защото ти фактически не познаваш този човек. Не знаеш как реагира в различни ситуации,не знаеш как се държи когато е в кофти настроение,... Хората в повечето случаи са съвсем различни в реалния си живот така че по-добре се кротни и просто се радвай че има човек с който можете да си бъбрите за всичко. Каква е тая любов по скайп,какви са тия хормони не знам вече... :-o

LovePoisoned
05-01-2008, 06:55
Мисля, че си тъп.

Ivalinka
05-01-2008, 12:11
не смятам,че това е невъзможна любов...Бургас и Варна не са като Бургас и София :)

koko378
05-01-2008, 19:43
не смятам,че това е невъзможна любов...Бургас и Варна не са като Бургас и София :)
imah nujda ot tova to4no sega mn mer

koko378
05-01-2008, 19:44
pf koi be6e ideota koito mi smeni zaglavieto basi typoto det zvu4i vluben :@ kak sa smena tva zaglavie :@:@:@:@

ANTIHUMAN
05-02-2008, 06:40
pf koi be6e ideota koito mi smeni zaglavieto basi typoto det zvu4i vluben :@ kak sa smena tva zaglavie :@:@:@:@

Мисля ,че не е хубаво да обиждаш модераторите на сайта!!!

EMOgirl92
05-02-2008, 06:52
hmmmmmm................pogovori s tova momi4e nai dobre
i da ti kaja varna i burgas ne sa koi znae kolko dale4e hvani vlaka i idi da se vidite
i az bqh taka s edno mom4e ot burgas pak be6e no puk az jiveq v pld nevuzmojny be6e da se vidim no puk vie ne ste koi znae kolko dale4e edin ot dryg.....
ta nakraq tfa mom4e si naprai dryg skype i ne sme pisali pove4e......
ta da se vurna na temata..................sled katy si misli6 4e si vluben razkrii i 4yvstvata si....6te ti olekne......predpolagam 4e i tq izpitfa ne6ty kum teb....
kolkoto do sega6nata ti priqtelka......hm......kaji i kak stoqt ne6tata ......moje bi puk 6te te razbere :) .......
Yspeh 8) :)

jugulator
05-02-2008, 16:59
ako go spe4elq znam, 4e 6te mi omr1zne..
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: