View Full Version : Бързо,оригинално и вкусно ?!??!
Здравейте.Искам да ви помоля да ми дадете някоя интересна идея или насока .Та приятеля ми отдавна ми намеква че иска мм така да каже , иска да му сготвя нещо набързичко за изненада , като идва понякога до нас.Чудя се какво да направя за ядене което да става бързо , но в същото време и да е оригинално , мн банално е според мен да правя разни сандвичи и тем подобни .Ако някой има идея може да драсне някой и друг ред . :) :) :)
suantito
04-27-2008, 19:27
Бягай до магазина за сметана и ягоди то другото е ясно...
мусака, не става много бързо ама е много хубаво 8-)
babykiller_
04-27-2008, 19:29
направи му циганска баница :D :D "базик.. можеш да му направиш спагетки..аз на мойто мило съм му ги обещала от 2 години :D :D можеш също картофки и кюфтенца хъх 8-) или мусака :D идват ми мн идей..
последния път когато приятелят ми идва да вечеря у нас имах същата дилема. просто стана така, че останах нея вечер сама, а не ми се стоеше така и му предложих да дойде да вечеряме. в същия момент - тотална паника - какво да сготвя като имаше само супа :shock: и изведъж ми цъкна лампичката :oops: - СПАГЕТИ БОЛОНЕЗЕ НА МАГИ :D отне ми не повече от 20 мин, а цялата дандания не ти струва повече от 3-4 лв. със пакета спагети и каймата :-D бързичко става и е оригинално :-D
п.п. между другото той беше очарован от идеята :-)
SiNiStEr
04-27-2008, 19:29
спагети
suantito
04-27-2008, 19:31
Аз ако съм ще се зарадвам на една шкембе чорба 8-)
тука гледам момичетата добри кулинарки няма ли някоя да ме нахрани и мене, обещавам да слушам 8-)
Нещо което обичам да готвя, мисля, че ще му хареса. Пилешко филе нарязано на жулиени, овъргаляно в смес от яйца + сусам( може и маково семе ) запържено, сервирано над парче маруля, и отстрани някаква салатка. Примерно салатка от маруля, праз, краставица, и домат с малко оцет и олио, може и настъргано сирене отгоре. Имам и други неща който мога да ти кажа, просто въображение да имаш, всичко ще си дойде на място ... От колко време чакам аз на някоя мома да сготвя нещо за една романтична вечеря, ама няма такива :)
gPa3HuTeJl
04-27-2008, 19:55
Това точно ми е неус1ществената мечта.. всеки п1т се гласа да го опитам да го направим с приятелката ми... но всеки п1т не стигаме до там... а напра'о от вратата за краката... 8)
Това точно ми е неус1ществената мечта.. всеки п1т се гласа да го опитам да го направим с приятелката ми... но всеки п1т не стигаме до там... а напра'о от вратата за краката... 8)аз си мислех че си момиче... 8-)
gPa3HuTeJl
04-27-2008, 19:58
Ако бях нямаше да е gPa3HuTeJl, ами щеше да е gPa3HuTeJlka..
Логика.. ;)
cinderella_gugutka
04-27-2008, 19:59
най добре разбери какво оби4а и му сготви това-дори да е трудно заслужава си ако го оби4аш :-P
Ако бях нямаше да е gPa3HuTeJl, ами щеше да е gPa3HuTeJlka..
Логика.. ;) нали знаеш че съм проз :oops:
Пилешката каварма става много лесно. Трябва ти пиле, всякакви видове зеленчуци. Слагаш ги в гюведжета ( ама първо пилето и зеленчуците минават през тигана). Слагаш гюведжетата във фурната и готово :) Не забравяй подправките и може люта чушка отгоре за по-пикантно.
Иначе спагети със някакъв вкусен сос , винаги можеш да импровизираш.
Таратор.
Картофен огретен- трябват ти картофи, сирена, кашкавал, шунка и всичкото го запичаш на фурна.
Това са първите лесни неща, които ми хрумват.
MiMcHeToOo
04-27-2008, 20:34
Аз най-много обичам пържени картофки и спагети. Стават супер бързо а и са много вкусни :)