View Full Version : Търси се съвет
BaFaMeVi
04-27-2008, 23:58
Ами има 1 момиче от моята компания, което харесвам(и тя ме харесва, разбрах от обща приятелка).Дотук добре, но аз съм новобранец в тийн-любовния живот...Утре ще излизаме с компанията и ще направя, така че да останем сами и ще кажа ПРАВИЛНИТЕ думи и ще я целуна и сичко би трябвало да е точно.Но тук ми е проблема: не се сещам какво точно да й кажа преди да я целуна, какви да са точно думите ми?Тва е единственото, което ме притеснява...Но така или иначе с ваща помощ ли без аз ще го направя все някак, просто исках някой друга идея.Благодаря на тези, които ще отговорят сериозно, а олигофрените нека се смеят на мой гръб, колкото искат :)
Ms.Lonely
04-28-2008, 00:14
Ами , първо се увери , че момичето наистина те харесва , за да не стане после така , че да те гледа странно като и намекваш или просто и кажеш , че искаш да си станете гаджета . А относно репликите ти :може да и кажеш , че ти е симпатична и , че би желал между вас да има нещо повече от приятелство . Нещо от сорта на :"Ох , в нашата компания има едно много красиво момиче на име (и и казваш името) и бих желал да я попитам дали нейните чувства са същите като моите . Та може ли да я попиташ ..." и се усмихваш сладко . :)
тази тактика на Lonely ме кефи :) Е виж сега имаш една дупка в тактиката Lonely според теб кой ще предложи на някой на първа среща де да имат интимна връзка (гадже) според мен трябва да излизаш с мацката 1-2 седмици и да й предложиш..най лесното което е да й кажеш е "Сънувах за теб мечтах искам да си до мен искам да споделя сърцето си за теб" от това мога да кажа че съм го изпитвал на свой гръб..мацките припадат от кеф като им го кажа...айде късмет и умната :) :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
04-28-2008, 07:00
говори и просто за нещо, което ви е интересно ... не прибързвай ... идеята ти съква ... обмисли я малко ... имали ли сте интимни отношения преди ?
Vladokaaa
04-28-2008, 07:04
Давай по кротко не прибързвай излизайте говорете си забавлявайте се и когато се опознаете и си сигурен действай :)
BaFaMeVi
04-28-2008, 08:09
Мерси за отговорите.Познаваме се от около 2 седмици, през които сме се виждали почти всеки ден ;)
xXxScreamxXx
04-28-2008, 08:20
Мерси за отговорите.Познаваме се от около 2 седмици, през които сме се виждали почти всеки ден ;)
абе не е ли малко малко ... ама ако толкоз я харесваш действай :-D :) :P
Давай по кротко не прибързвай излизайте говорете си забавлявайте се и когато се опознаете и си сигурен действай :)... и да загуби цялата тръпка ?! Не ги слушай ... Оставате 2мата (препоръчително е да е през нощта ... тогава жените са по великодушни) някъде гушваш я през кръста и целуваш ... Ако не ти отвърне - кофти , ако ти отвърне - ще разправя на всичките си приятелки за тази целувка ! Колкото повече бавиш , толкова по-обикновен ще е моментът ...
gPa3HuTeJl
04-28-2008, 08:46
Абе като останете сами... напра'о хващаш и я целуваш...
fuck_me_pls
04-28-2008, 09:04
ехее много малко бе..пък вече си тръгнал да и предлагаш..почакай още малко с риск да се изгуби тръпката,но поне ще знаеш,че няма да съжеляваш и ще си я опознал по-добре :P :P :P успех[b]
За да си ходите не е нужно да казваш нещо тъпо, някакво смотано клише или виобще каквото и да е нещо, което при други обстоятелства не би казал по никакъв повод. Или си го намъкни в твоя си речник, кажи си го с твои думи или всичките други клишета, които ти казаха по - нагоре ще изглеждат смешни от твоята уста. Пък и... не минали времето на: "искаш ли да станем гаджета"? (виж, ако си на 12 може и да мине) Просто направи нещо, което сам ще си измислиш или както се каза по - нагоре направо я целуни.
nightelf4e
04-28-2008, 09:19
моят скромен съвет е наистина просто ако си решил- целуни я...ама можеш и да си спестиш многото "сладникави банални" думи преди това..понякога нещата просто се усещат и думите не стигат и не са нужни..
BaFaMeVi
04-28-2008, 10:12
Благодаря на всички. :smt001 Надявам се довечера всичко да е точно 8)
cinderella_gugutka
04-28-2008, 10:15
ами... по добре 1 си поговорете и в някой момент и направи така хубав комплимент,после още един и накрая я целуни :-) говори и мили4ко и я гледаи влюбено и така :P
nightelf4e
04-29-2008, 10:40
айде стискаме палци...ама после да пишеш как е минало! :)