Влез

View Full Version : Не изпитвам удоволствие от секса

indecent
04-28-2008, 15:47
ami imam 4uvstvoto 4e ne izpitvam nikakvo udovolstvie ot seksa
ot godina pravq seks i vse o6te sym si s pyrvoto mom4e ...
neznam za6to taka se polu4ava pri nego vsi4ko e nared i si mislq da ne sym bolna ot ne6to 4e ne moga da se nasladq na seksa kolkoto i da se otpusna ...daje i orgazym ne sym polu4avala do sega ... kakvo mi ima :-# :-k 8-[

т.7
krem4et0

DevilWish
04-28-2008, 16:06
Ama iska6 da kaje6 ,4e izob6to ne ti haresva li???? :shock: :(

alehole
04-28-2008, 16:10
Hah spoko .. I az sum pochti sushtata .. Smisal izpitvam udovolstvie no minimalno .. trqq ti pove4e praktika .. trqbva da si mnogo vuzbudena .. da ne se pritesnqvash :? Pri men problema e che ne me vuzbujdat dostatuchno i zatva spoko macka .. i az ne sum izpitvala orgazam (osven ako sama se pomogna haha ) Abe gadni4ko e

Sexapilna_kukla
04-28-2008, 16:17
Може партньора ти да не се справя много добре...

mitternacht
04-28-2008, 16:21
Ако си на 11-12, нормално е...

amatorium
04-28-2008, 16:32
Oshte ne si opoznala tqloto si. 8)

indecent
04-28-2008, 16:32
Hah spoko .. I az sum pochti sushtata .. Smisal izpitvam udovolstvie no minimalno .. trqq ti pove4e praktika .. trqbva da si mnogo vuzbudena .. da ne se pritesnqvash :? Pri men problema e che ne me vuzbujdat dostatuchno i zatva spoko macka .. i az ne sum izpitvala orgazam (osven ako sama se pomogna haha ) Abe gadni4ko e

i men ne me vyzbujdat dostaty4no

p.s i sym po4ti na 18

DevilWish
04-28-2008, 16:34
Togava tryabva s nego da govori6 . . . malko pove4e laski + frenska 6te ti pomogne mnogo ;) I po vreme na akta ,se dokosvay sama ;)

koro
04-28-2008, 16:36

p.s i sym po4ti na 18

hmmm imash nqkolko vyzmojnostti :)

1. Smeniash gadjeto
2. Karash go da se starae poveche chrez masaji, poveche galene celuvki po tqloto, oralna lubov i t.n.
3. I si pomagash kato si stimulirash vyzbudata s klitora.

Nujno e poveche vyobrajenie i uedinenie i spokoistvie :)

amatorium
04-28-2008, 16:39
Az bih ti predlojil po vuzbujdasht moment. V nego gadjeto ti trqbava da stimulira klitora s ezik dokato stimulira G tochkata s prusti. Ako tova se qvi produljenie na edno dobro celuvane s galene i go napravi staratelno ... 8)

krem4et0
04-28-2008, 16:54

p.s i sym po4ti na 18

Кажи му да те възбуди де! Като трепериш като лист при всяко докосване ще ти е хубаво. тия момчета ласки, целувки, опипвания не знаят ли?

Sunny_stz
04-28-2008, 17:07
Ami kaji mu da ti napravi frenska lubov i 6te vidi6 kak 6te se vuzbyd6!

indecent
04-28-2008, 17:20
az se vyzbujdam ama ne izpitvam nikakvo udovolstvie ili to e syvsem malko :(

koro
04-28-2008, 17:27
аа мислиш ли, че достатъчно се навлажняваш?
Ползвате ли лубрикант ? - лубрикантите в прекалено количество убиват чувствителността.

CfEtii
04-28-2008, 17:29
Говори с него.Каквъ е смисъла да го правиш,след като не те кефи?

KaMi7yYy
04-28-2008, 18:34
i az ne izpitvam po4eti nikakvo udovolstvie..syvsem minimalno e(a sym na 17).a pyk neiskam da kazvam na priqtelq si,4e neispitvam nikakvo udovolstvie kato pravim sex...

koro
04-28-2008, 18:49
аааа един доста съществен въпрос на, тези мъже членовете им твърди ли са докато правите секс ?????

krem4et0
04-28-2008, 19:03
az se vyzbujdam ama ne izpitvam nikakvo udovolstvie ili to e syvsem malko :(
Аз ли нещо не съм в ред, ама възбуда и удоволствие е долу-горе 1 и също. неприятно ли ти е като си възбудена?

UnderMySkin
04-28-2008, 19:19
Абе момичета, вие Ок ли сте:) Извинявайте,но ако никоя от вас не изпитва удоволствие от секса, тогава защо го правите? Насила ли ви карат или кво :D Ааа да, и като не ви харесва защо не споделите с приятелите си? След като правите секс с тях, значи им имате доверие, а след като им имате доверие... 2 думи ли не можете да си кажете?!

nikita29
04-29-2008, 01:14
За да изпитвате удоволствие от акта,споделяйте с партньора какво ви харесва и какво не.Проявете въображение,сменяйте пози.Бъдете идейни и не очаквайте само той да направи нещо,че да ви е хубаво.Правете му и вие хубавото,отпуснете се и ако него го бива,нещата ще потръгнат. :wink:

marina star
04-29-2008, 09:11
ne si gotova moje bi,organizmat ti po-to4no,ili pak ti e omraznal partniora

KaMi7yYy
04-29-2008, 10:16
ae s frenskata liubov vsi4ko e 6 :)...I est 4e mu e tvyrd :)

koro
04-29-2008, 10:20
Явно тези мъже не ви привличат, няма го момента в които като те докосне да изтръпваш да ти се присвива стомаха пламъци.

И го правите само и само защото се чувствате задължени

krem4et0
04-29-2008, 10:42
Явно тези мъже не ви привличат, няма го момента в които като те докосне да изтръпваш да ти се присвива стомаха пламъци.

И го правите само и само защото се чувствате задължени

Когато говорим по телефона и то за тривиални неща(как днес ще си чисти колата да речем) се подмокрям от гласа му. за какво си говорим?

Kalla
04-29-2008, 11:27
Преди време имах същия проблем. Реши се, когато се отпуснах и ... след смяната на партньора.

koro
04-29-2008, 11:32
Преди време имах същия проблем. Реши се, когато се отпуснах и ... след смяната на партньора.

+1

indecent
04-30-2008, 06:57
ami ako sym bolna :-# :cry: 8-[

LadyDy
04-30-2008, 07:03

p.s i sym po4ti na 18

Кажи му да те възбуди де! Като трепериш като лист при всяко докосване ще ти е хубаво. тия момчета ласки, целувки, опипвания не знаят ли?
Кремче, то май не всички момчета започват с целувки и т.н....

&ILoveU2
04-30-2008, 07:09

p.s i sym po4ti na 18

Кремче, то май не всички момчета започват с целувки и т.н....
Ем да ако момчето я хваща от вратата за краката сигурно за това не и е хубаво.

П.П. Кремче много ти се кефя. Радвам се че си попаднала на такъв човек, който те възбужда до такава степен и направо те побърква

koro
04-30-2008, 09:57
ami ako sym bolna :-# :cry: 8-[

Пробваи с някои друг, по голям и опитен и ще видим тази работа :)

ДЕМЕК ХВАНИ СИ БАТКО ДА ТИ Е СЛАДКО :o :o :o

indecent
04-30-2008, 10:30
ami ne iskam ... obi4am si go moq :(

van4encetyYyY
04-30-2008, 12:06
Nedei o6te ot sega da bade6 ot4aqna! NI6TO ti nqma. edna moq frend sa6to mi spodeli 4e ne izpitva udovolstvieto na sexa a neiniat aver e idealen! :-) trqbva praktika za da moje6 vse pak da svikne6 sas seksualniat jivot! :) probvai razli4ni ne6ta!!! :-P

borgunka
04-30-2008, 12:30

p.s i sym po4ti na 18 az sym sy6tata ne znam za6to se polu4ava taka 4esno :?

&ILoveU2
04-30-2008, 12:41
Nedei o6te ot sega da bade6 ot4aqna! NI6TO ti nqma. edna moq frend sa6to mi spodeli 4e ne izpitva udovolstvieto na sexa a neiniat aver e idealen! :-) trqbva praktika za da moje6 vse pak da svikne6 sas seksualniat jivot! :) probvai razli4ni ne6ta!!! :-P
от къде пък реши, че е перфектен. :-o
А иначе към авторката въобще нищо да не изпитваш от акта това не е на добре. Според мен смени приятеля си. Каза, че много го обичаш, ама ти си решаваш дали да се прежалиш заради това, че го обичаш. Да не е гаранция, че с друг ще ти е хубаво и че ще свършваш, но поне трябва да опиташ нещо. А като мастурбираш свършвала ли си?

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 12:59
Смени момчето... ;)

indecent
04-30-2008, 13:14
от къде пък реши, че е перфектен. :-o
А иначе към авторката въобще нищо да не изпитваш от акта това не е на добре. Според мен смени приятеля си. Каза, че много го обичаш, ама ти си решаваш дали да се прежалиш заради това, че го обичаш. Да не е гаранция, че с друг ще ти е хубаво и че ще свършваш, но поне трябва да опиташ нещо. А като мастурбираш свършвала ли си?
ami hubavo mi kato masturbiram ama neznam ne e to4no orgazym prosto nqkakvo sekundno leko udovolstvie

&ILoveU2
04-30-2008, 13:23
Ем ако ти е по хубаво от секса с приятеля ти значи той не е подходящия ти партньор за секс. Просто не те привлича толкова силно или пък не знае как да те възбуди.

indecent
04-30-2008, 13:34
Ем ако ти е по хубаво от секса с приятеля ти значи той не е подходящия ти партньор за секс. Просто не те привлича толкова силно или пък не знае как да те възбуди.

ami az ot dosta vreme si mislq 4e neznae kak da me vyzbudi .... toi daje i ne se opitva da me vyzbujda samo se celuvame okolo 2 min i posle ... kvo ... seks ... :(

Iv4eTy
04-30-2008, 13:36
Ем като не ти харесва недей да прайш :-D

04-30-2008, 13:47
несе обиждаи ,но аз мисля че приятелят ти несе справя както трябва-ако се спражяше щеше да осетиш удожолствието от секса -съвет не че те карам да скъсате но ако стане тва и пробваш с др ще осетиш удожолствие.....

LuCiFersAngeL
04-30-2008, 14:19
Може да не си свикнала със секса (така да се каже).. На мен ми трябваше около 1 год и 4 месеца, за да се получи наистина ефекта "УаУ"
И все пак, поговорете... :wink:

so_confused
04-30-2008, 15:00
Добре де, кажи му да те докосва, както на теб ти харесва, както ти се докосваш сама. Нормално като сексът ви е на 2 на 3 да не ти харесва. Нали го обичаш, правете любов, не просто секс. АКо те обича, ще му е приятно да ти доставя удоволствие в леглото..

04-30-2008, 15:08
Добре де, кажи му да те докосва, както на теб ти харесва, както ти се докосваш сама. Нормално като сексът ви е на 2 на 3 да не ти харесва. Нали го обичаш, правете любов, не просто секс. АКо те обича, ще му е приятно да ти доставя удоволствие в леглото..

и аз така мисля -мн точно казано

krem4et0
04-30-2008, 15:14

ami az ot dosta vreme si mislq 4e neznae kak da me vyzbudi .... toi daje i ne se opitva da me vyzbujda samo se celuvame okolo 2 min i posle ... kvo ... seks ... :(

Точно това е проблемът, скъпа. Трябва да има малко предисловие. Е, естествено, че понякога като животни се награбвате от вратата, но това е защото я има тази страст, за която писах преди. След кто страстта ти липсва(или просто не е така силна), трябва да ти я разпали. Седни в него лице в лице, целувай го така и с търкай в чатала му.....Не ставай, дакато не усетиш, че гориш от възбуда и го желаеш. какво ще направи? нито може да си разкопчае панталона(че и твоя), нито да те махне оттам......
Изисквай. Днес приятелят ми ме докара до 5 оргазма от френска любов, любихме се 2 пъти, а после исках още и му го казах. получих още 5 оргазма........

indecent
04-30-2008, 16:27

Точно това е проблемът, скъпа. Трябва да има малко предисловие. Е, естествено, че понякога като животни се награбвате от вратата, но това е защото я има тази страст, за която писах преди. След кто страстта ти липсва(или просто не е така силна), трябва да ти я разпали. Седни в него лице в лице, целувай го така и с търкай в чатала му.....Не ставай, дакато не усетиш, че гориш от възбуда и го желаеш. какво ще направи? нито може да си разкопчае панталона(че и твоя), нито да те махне оттам......
Изисквай. Днес приятелят ми ме докара до 5 оргазма от френска любов, любихме се 2 пъти, а после исках още и му го казах. получих още 5 оргазма........

naprotiv moje da me mahne ot nego da me syble4e i da me ...

krem4et0
04-30-2008, 16:33
Че то това си е живо насилие. А защо не обича де се целува? Има ли причина за това?

erotix
04-30-2008, 16:38
Пробвай с мен.. ще испиташ доста голямо удоволствие!!! :-)

UnderMySkin
04-30-2008, 16:39
Аз си мисля че просто си свикнала с него, но май ти трябва нещо по различно... Странен ми е начин по който се държи с теб (както го описваш). Един муж трябва да умее да те кара да се чувстваш желана, не .. преместена и на*****...

indecent
04-30-2008, 17:13
Че то това си е живо насилие. А защо не обича де се целува? Има ли причина за това?

ama toi se celuva no ne misli za men ... misli s drugata si glava :-D ... misli samo za seks misli kolko po byrzo da me syble4e ili o6te kato otidem da pravim seks i se sybli4ame i posle zapo4vame da se celuvame kakto kazah za po 2-5 min i tva e ... az obi4am da me celuva po gyrba i toi znae i si lqgam po korem4e z ada moje da me celuva i toi se drazni 4e sym mu obry6tala gryb ili pyk drug pyt kato sym po korem4e i 4akam celuvki toi pravi dr /toest pronikva v men/.......

koro
04-30-2008, 17:18

ama toi se celuva no ne misli za men ... misli s drugata si glava :-D ... misli samo za seks misli kolko po byrzo da me syble4e ili o6te kato otidem da pravim seks i se sybli4ame i posle zapo4vame da se celuvame kakto kazah za po 2-5 min i tva e ... az obi4am da me celuva po gyrba i toi znae i si lqgam po korem4e z ada moje da me celuva i toi se drazni 4e sym mu obry6tala gryb ili pyk drug pyt kato sym po korem4e i 4akam celuvki toi pravi dr /toest pronikva v men/.......

Ивинявай за откровението но приятеля ти е ОЛИГОФРЕН,

НЕМОЖЕ НАПРАВО ДА СЪБЛЕЧЕШ ЕДНА ЖЕНА И ДА Я НАРЪГАШ
ТОВА САМО ЕДИН ЧОВЕК БЕЗ НИКАКВА ОБЩА КУЛТУРА И ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ !!!

И кво ти очакваш готина връзка и сичко да е ОК, ако в един момент нещо се скарате и той си замълчи НЯМА ДА Е ЩОТО ДЪРЖИ НА ТЕБ, АААА ЩОТО ЩЕ ОСТАНЕ НА СУХО

:-x :-x :-x :-x :-x

krem4et0
04-30-2008, 17:19
Ъъъ, извинявам се, че толкова питам, ама ти не можеш ли да се махнеш, да си обереш парцалите и да си тръгнеш? Или да му креснеш, че не искаш така?

Мъжа е мъж, когато доставя удоволствие на 1 жена, а не когато ч**а постоянно.

Пак ти казвам. 1 сериозен и отровен разговор ви трябва. В крайна сметка в леглото трябв да ви е хубаво и на двамата. да се забавлявате, правейки секс, а не...ти да си все незадоволена. Да, има жени, които предпочитат вагиналния секс, но в крайна сметка и тогава трябват целувки и прегръдки.

indecent
04-30-2008, 17:24
ami govorili sme ama toi e takyv 4e vinagi izkarva drugite vinovni i taka pak az bqh vinovna ... a pyk az vsi4ko si mu pravq .... duhala sym mu pove4e ot 30 min .... celuvala sym go po cqloto tqlo .... nqkolko pyti sym mu pravila masaj i s edin lusion be6e super sladko ... vsi4ko pravq za da mu e hubavo obi4am da go gledam kak stene ot udovolstvie ..,,, a az kato py6kam py6kam ot bolka ... za6toto ponqko e grub ....

koro
04-30-2008, 17:36
ami govorili sme ama toi e takyv 4e vinagi izkarva drugite vinovni i taka pak az bqh vinovna ... a pyk az vsi4ko si mu pravq .... duhala sym mu pove4e ot 30 min .... celuvala sym go po cqloto tqlo .... nqkolko pyti sym mu pravila masaj i s edin lusion be6e super sladko ... vsi4ko pravq za da mu e hubavo obi4am da go gledam kak stene ot udovolstvie ..,,, a az kato py6kam py6kam ot bolka ... za6toto ponqko e grub ....

ОООООХХХХХ МФГ.

АЗ НЯМАМ ДУМИ ВЕЧЕ,

САМО ЕДНО МОГА ДА ТИ КАЖА БЯГАЙЙЙ

МОМИЧЕ ДА МИ ПРАВИ ПОЛОВИН ЧАС СВИРКА И АЗ ПОСЛЕ ДА И КАЖА СКАЧАЙ ОТГОРЕ БЕЗ ДА САМ Я ДОКОСНАЛ ПОЗОООООООРРРРРРРРР

indecent
04-30-2008, 17:40
ponqkoga si mislq 4e zaradi tova mu dyrjanie ne moga da se otpusna na 100 % i za tova ne izpitvam ni6to ...toi gleda samo na nego da mu e dobre

palavka
04-30-2008, 17:47
trqq si mn skovan za da ne ti e kef ot sexa...ne si se otpusnal..ili partiora ti e pusnal mustak...nz ako ne6to pupkata na liceto mu nasilva da izlzia misli si za nai qkoto mom4e koeto si vijdala i koeto nemoje6 da ima6 samo za deto e nafukan i go iz4ukai tui 4e i toi da ne razbere otkude mu e do6lo :grin:

koro
04-30-2008, 17:50
trqq si mn skovan za da ne ti e kef ot sexa...ne si se otpusnal..ili partiora ti e pusnal mustak...nz ako ne6to pupkata na liceto mu nasilva da izlzia misli si za nai qkoto mom4e koeto si vijdala i koeto nemoje6 da ima6 samo za deto e nafukan i go iz4ukai tui 4e i toi da ne razbere otkude mu e do6lo :grin:

palavka

Прочети хубаво темата и се запознай с проблема преди да пишеш нещо,

и се придържай малко ПЛС

UnderMySkin
04-30-2008, 17:52
indecent, кажи ми какво харесваш в това момче, какво обичаш в него ?

mizantrope
04-30-2008, 18:08
V parviq moment, kogato pro4etoh temata, se uplashih. :-D Obache sled kato pro4etoh parvia post razbrah za kakvo ide re4. Ami, losho, mila, opitai se da pogovorish za tova s nego i se razberete. Na nego dale4 nqma da mu e bezrazli4no, sled kato mu spodelish,4e ne izpitva6 udovolstvie ot seksa s nego. Trqbva vi promqna i raznoobrazie. Liubovnata igra predi seksa e mnogo vajna, da ne kaja zadaljitelna, osven ako ne ste predvaritelno tvarde zagoreli za seks.

Edno momche trqbva vinagi da go e grija kak se 4uvstva priqtelkata mu i dali i e hubavo. Lichno na men mi dostavq golqmo udovolstvie samiqt fakt, 4e dostavqm ogromno udovolstvie na dadeno momiche. Seksat e da dostavq udovolsvie i na dvamata partniori.

a_n_i_t_y941001
04-30-2008, 18:09
OMFG бягаи от този миче! този не те уважава,тои е с теб само за секса как не го разбра след сичките неща които е правил? :-x моя приятел само като ме хване ии вече се възвуждам аа като почне да ме целува по шията ии направо полудвам... сичко е направо перфектно :grin:

koro
04-30-2008, 18:10
V parviq moment, kogato pro4etoh temata, se uplashih. :-D Obache sled kato pro4etoh parvia post razbrah za kakvo ide re4. Ami, losho, mila, opitai se da pogovorish za tova s nego i se razberete. Na nego dale4 nqma da mu e bezrazli4no, sled kato mu spodelish,4e ne izpitva6 udovolstvie ot seksa s nego. Trqbva vi promqna i raznoobrazie. Liubovnata igra predi seksa e mnogo vajna, da ne kaja zadaljitelna, osven ako ne ste predvaritelno tvarde zagoreli za seks.

Edno momche trqbva vinagi da go e grija kak se 4uvstva priqtelkata mu i dali i e hubavo. Lichno na men mi dostavq golqmo udovolstvie samiqt fakt, 4e dostavqm ogromno udovolstvie na dadeno momiche. Seksat e da dostavq udovolsvie i na dvamata partniori.

+1

И това може да се опита, но 1во ми кажи кой е той да му хвърля един пердах и гледай после как ще те ближе като кученце фастъчено масло :)

palavka
04-30-2008, 18:16
pi4 zarqzvai go tui durvo..takava obi4 seki moje da ti dade....sledva6tiq put ako pak te prenebregne napravi mu edna svirka i mu otxapi topkite :D :D

UnderMySkin
04-30-2008, 18:17
pi4 zarqzvai go tui durvo..takava obi4 seki moje da ti dade....sledva6tiq put ako pak te prenebregne napravi mu edna svirka i mu otxapi topkite :D :D

Аа ти ли си тая дет дава странните идеи, един приятел днеска ми се оплаква.. :D

palavka
04-30-2008, 18:19
e toi trq da e mn prost 4e da me slu6a..ae q si glei raotata e xaxaxa

krem4et0
05-01-2008, 08:49

За какво си виновна? че искаш внимание, нежност и ласки. Та това е нещо нормално. Човек, когато обича се раздава. Всъщност това при тебе не е изолиран случай. Доста момичета и най-вече омъжени жени имат сходен проблем. Но никой не е казал, че това е правилно. Напротив. Сексът освен за възпроизводство е и за удоволствие. След като явно не искаш да се възпроизвеждаш, а и не изпитваш удоволствие-спри да го правиш. Да ги видим големия мъж колко е голям като насили момиче, казало НЕ. Бъди крайна, категорична и не се поставяй в ситуация, в която може лесно да му паднеш в ръцете. Обясни му и защо си такава. Ако трябва ултиматум постави. То това не се трае.
П.С. и махни това милото в подписа си. Той човек явно хич не е мил с тебе!

indecent
05-01-2008, 11:29
ami ako mu postavq ultimatumi 6te mi kaje da ne mu postavqm ili 4e nqma da go vidq pove4e ... ](*,) :neutral:

krem4et0
05-01-2008, 14:27
Ами значи толкова иска да е с теб и те обича. Извинявай, ама защо си с човек, който не те уважава?

indecent
05-01-2008, 15:19
Ами значи толкова иска да е с теб и те обича. Извинявай, ама защо си с човек, който не те уважава?

ami neznam... toi ne vinagi e tolkova gaden... no ponqkoga napravo me ubiva s dyrjanieto si ... izmy4va me psihi4eski ... i moje bi vsi4ko mi idva v pove4e i ne moga /ili vytr6no ne iskam/ da pravq seks s nego ... vyprekki 4e izpitvam jelanie za seks / normalno e vse pak/

krem4et0
05-01-2008, 15:24
Мила, не те познавам, но изглеждаш свястно и интелигентно момиче. 1 съвет-бягай от тоя. Ще си намериш човек, който ще те уважава и цени ВИНАГИ, а не понякога.

indecent
05-01-2008, 16:02
edva li 6te namerq takyv 4ovek ... prosto sled kato moq zamine da u4i nqkyde /v kraq na lqtoto/ prosto 6te sym totalno sykru6ena ... neznam kakvo 6te pravq bez nego ... mislq si 4e nqma da ostavq drug da me dokosva a da ne stava duma za seks ... az prosto neznam dali 6te moga da celuna drugo mom4e ...

krem4et0
05-01-2008, 19:00
Така си мислиш сега, но знаеш ли какво ще е след 5 години да речем? Колко жени са обичали и 1 и 2 пъти. А и в ръцете на 1 грубиян едва ли е по-хубаво в ръцете на някой, който те уважава.

Покажи му ако трябва темата, развикай му се, резбесней се, тръшни вратата. нека знае, че ти си тежиш на мястото и ти е болно от неговото поведение. Не оставяй така нещата от страх да не те напусне.

Аз съм с моя приятел близо 4 години и когато нещо ми тежи не ме е страх да му го кажа. Ако не може да направи някакъв компромис за мен сега, значи и след време няма да го направи. Дори преди няколко месеца аз бях тази, която реши да сложи край на връзката ни без видима причина, а просто защото не виждах някакво развитие.....

Недей да търпиш никой мъж! Най-важния чивек в живота ти си самата ТИ и никой друг!

indecent
05-02-2008, 06:59
mislq 4e toi e nai vajen za men vypreki vsi4ko :shock:

billycohen
05-02-2008, 08:11
Indecent за теб спасение сега няма. И аз имам една приятелка като теб. Но ще видиш като почне да ти изневерява как бързо ще го оставиш. Спомена че той ще замине да учи. Следователно ново място нови мацки... Ти винаги! ще го обичаш дори и да се раздилите, но разума трябва да те държи настрана от този. Той сега си мисле че те притежава а ти му угаждаш. Дано се осъзнаеш и разбереш че сега ролята ти е на играчка. Не виждам ако си с него как ще се развиваш... :?

indecent
05-02-2008, 08:16
ami da i az ponqkoga si mislq 4e toi misli 4e me pritejava ... 4e sym negova sobstvenost

koro
05-02-2008, 09:24
ami da i az ponqkoga si mislq 4e toi misli 4e me pritejava ... 4e sym negova sobstvenost

ами да това е най - лошото което може да се случи.
Разни побъркани фанатици.
Незнам но това няма да доведе до нищо добро

Случвало ли ти се е да ти казва какво да правиш какво да не правиш,
постоянно да ти се обажда и да те пита каде си с кого си - веднага идвам .... ?

indecent
05-02-2008, 09:39
ami to az mu zvynq nai 4esto ... no mi e kazval primerno haeide trygvai ... ela tuk ... vse edno sym mu nqkoe ku4e

krem4et0
05-02-2008, 09:59
Мацка, обичаш-необичаш, а себе си обичаш ли? Дръж се малко по-достойно. Озъби се 2-3 пъти и ще видиш как ще подвие опашка. Стига с тоя стрях. Хем те сърби, хем те боли като те чашат е твоята. След като този мъж не те уважава, цени, обича(ако те обичаше щеше да прави всичко възможно да си максимално доволна във всяко отношение), ти явно виждаш недостатъците му и твърдиш, че е най-важният за теб....или си влюбена като ученичка и оглупяла от любов, ила си живееш в розовия свят, в който ти трябва да му правиш всичко, а той не.
Малко се осъзнай. Остани насаме със себе си и размисли дали тази ти огромна обич е споделена и струва ли си да хвърляш чувства, нерви и усилия, за да промениш някой, на който му е през оная работа за твоите нужди и желания.

Знам какво е да обичаш, но знам какво е и да си тръгнеш от 1 връзкас високо вдигната глава, въпреки чувствата ти.
Боли да си без някой, който обичаш, ама за месец-2-3 ще отмине. Тормозът при теб е всекидневен и ти разстройва психиката. Тези неща са непоправими.

Помисли си добре къде си ти в тази връзка, какво искаш от нея и струва ли си всичко това!?

amatorium
05-02-2008, 10:02
Zareji go. Trqbva ti gadje, koeto da te predizvikva sexualno i da te iznenadva. Da nasishta momenta s neizvestnost i erotika. Samo taka shte poluchish orgazum. :-)

indecent
05-03-2008, 17:31
moje bi imam nujda ot tova ...

FakeyFake
05-03-2008, 18:19
земай мен :D аз съм идеалната смеска между олигофрен и сексапил :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 от сичко по мн :D:D:D:D:D:D :razz: :razz: :razz: :razz: