PDA

View Full Version : Отново за ЕСКАПЕЛ...

K123
04-28-2008, 20:59
Съжалявам, че пускам поредната тема за Ескапел.
Ако решите може да я изтриете. :/

Четвъртък (няколко дена преди да ми свърши цикълът) правих секс с приятеля ми и за късмет презервативът се оказа скъсан. Момчето не се изпразни в мен, но все пак знам, че има много малък шанс да забременея, но го има този шанс. Все още ми е рано и не искам, затова след 10 часа изпих едно хапче Ескапел.
Притеснявам се, защото при голяма част от момичетата и жените, които са го пили е имало някакви странични ефекти (гадене, главоболие, отпадналост...), а при мен нямаше нищо. Абсолютно нищо.
Непременно ли трябва да има?
Оф, изчетох всичко в интернет за хапчето, листовката я знам вече на изуст... много съм притеснена.
Днес вече е 28, а все още няма нищо. Ще полудея. Само за това мисля.
Единствено до сега ме е заболял няколко пъти десният яйчник, нещо като пулсиране. Гърдите ми са леко напреганити. Въпреки това се съмнявам, че хапчето действа.

Какво мислите вие? Някоя имала ли е подобен проблем?
Благодаря предварително!

Sexapilna_kukla
04-28-2008, 21:09
При това, което си написала, бих казала, че % да си бременна е нулев.
И изобщо не е трябвало да взимаш хапче, но при свършен факт...
Относно страничните ефекти- не е казано, че е задължително да ги има, всеки е с различен организъм.

Spider4eto
04-28-2008, 21:11
хах даже трябва да се радваш че няма никакви странични ефекти, а и липсата им не означава че хапчето не действа, спи спокойно, след няколко дена най-вероятно ще ти дойде цикъла и ще се успокоиш съвсем :-)

K123
04-28-2008, 21:13
Мерси много!
Просто за първи път изпадам в такава ситуация и.. разбирате.
Доста се успокоих. :) :-)

Spider4eto
04-28-2008, 21:14
Мерси много!
Доста се успокоих. :) :-) гледай да няма повече пъти щото тва не са бонбонки, взимай само в крайни случаи :-)

K123
04-28-2008, 21:18
Мерси много!
Доста се успокоих. :) :-) гледай да няма повече пъти щото тва не са бонбонки, взимай само в крайни случаи :-)
Да, знам. Напълно ми е ясно.
И се надявам, че няма да ми се налага повече. :-)

Най-важното: Правете безопасен секс! :)

hottie
04-28-2008, 21:19
следващия път не пий ескапел за глупости Не си имала нужда от него след което описа!
Но както и да е не съм тук за да те съдя, а ще ти кажа , че страничните ефекти не са задължителни и е хубаво, че не са се появили при теб. Сега чакай да прокървиш.

K123
05-02-2008, 08:34
Момичета, при мен все още нищо не е дошло. :(
Правих си няколко теста и всичките излязаха отрицателни... :?
Как мислите.. имам ли основание за притеснение?

Wrathchild
05-02-2008, 08:56
След като всички са отрицателни, не мисля, че имаш основание да се притесняваш. А не ти е дошло, защото това хапче много ти обърква цикъла, поне в повечето случай. Просто търпение. Не е имало защо да го пиеш...

K123
05-02-2008, 09:35
Тенкс за отговора. :-)
Въпреки това се притеснявам. Просто за първи път попадам в такава ситуация и така...
Ще го чакам. Няма как. :)
Дано да дойде по-скоро.