View Full Version : Майка ми ме мрази!
милоту...
04-29-2008, 06:58
Здравейте...отново... :)
:-o Майка ми не говори с мен и вчера ми каза че ще се откаже от мен...Причината е че и казах че не ми е майка :cry: Не беше на сериозно а просто бях много ядосана :-# Сега не общува с мен и ме подминава като ме види все едно че не съществувам... :cry: :cry: :cry:
Какво да направя? Искам пак всичко да си е като преди ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
BeB0_UlTrA_KiSs
04-29-2008, 07:00
Не, не те мрази просто е ядосана за това което си и казала. Опитай да и се извиниш и кажи, че не е било сериозно. :)
п.с: Не е трябвало да и казваш това! :?
sladkъ_mackъ
04-29-2008, 07:57
И аз съм така : ( мойта не ми говори от 2/3 седмици,аз съм си виновна донякъде.Но спокс ще й мине бързо тя знае предполагам,че не г мислиш наистина ;) Зависи какво си направила,но ако е само това,коет казваш ще й мине за неколко дена :)
sexy_sladuranka___
04-29-2008, 08:04
ЛоЛ доста грубо от твоя страна . Колкото и да си и била ядосана не е трябвало да и казваш това . Повярвай ми много я е заболяло . Тя няма да се откаже от теб , но цял живот ще помни думите ти . Съжелявам че ще ти го кажа , но ти не оценяваш майка си изобщо . Каквато и да е тя те е отгледала . Извини и се , само това можеш да направиш сега
mitternacht
04-29-2008, 08:04
Извинете се на горките жени.
Kakvoto i da napravi6,prosto nikoga NQMA na4in maika ti da te namrazi! Az samata sum maika i kogato malkiq me qdosa naistina izbesnqvm ponqkoga i mi se iska da sum na drugo mqsto,a ne da se zanimavam s kele6kite mu izpulneniq,no istinata e 4e go obi4kam pove4e ot vsi4ko vsi4ko vsi4ko na sveta! Az samata sum naranqvala maika mi s podobni dumi i deistviq adski mnogo puti,sled vreme tq mi e pro6tavala,za6toto mi e maika i me obi4a,no az znam,4e tq 6te pomni vinagi tova i nikoga nqma da spre da q boli napulno ot kazanoto ili storenoto!i sega,kogato i az ve4e sum maika, q razbiram napulno i ne moga da opi6a kolko mn sujaqvam za vsekrqsuk sre6tuneq ili obidna duma! Za tova nai-dobre i se izvini istisnki,a tq ti e maika-6te ti prosto,no vinagi 6te go pomni,i vse pak ne si misli,4e te mrazi!!!
xXxScreamxXx
04-29-2008, 08:28
ЛоЛ доста грубо от твоя страна . Колкото и да си и била ядосана не е трябвало да и казваш това . Повярвай ми много я е заболяло . Тя няма да се откаже от теб , но цял живот ще помни думите ти . Съжелявам че ще ти го кажа , но ти не оценяваш майка си изобщо . Каквато и да е тя те е отгледала . Извини и се , само това можеш да направиш сега
+1 :) иии УсПеХ !! !! !!
Magi4eska_Kiss
04-29-2008, 08:30
+1
Pedigree
04-29-2008, 10:35
Ще се оправите.
Така тя те "мрази" защото не е морално да кажеш такова нещо ... Извини се и отново всичко ще е наред тя чака извинение според мен :)
пЛюш!нкаАа~
04-29-2008, 11:01
кажи и че съжаляваш за това,което си и казала.А и едвали те мрази просто си я обидила като си и казала това.. :?
BuJlDozeRa
04-29-2008, 11:22
хах не те мрази аз постоянно съм така с мойта маика и се се караме накрая след 2 дена кат не си говорим идва при мен да ме преърне и да каже извинявай :D
DaЯk_AнGэL
04-29-2008, 11:37
Горката жена.. надявам се моето дете да не ми каже такова нещо някога.
Иначе ще и мине. Извини и се. Кажи, че си го казала в момент на върховна глупост. Тя те обича със сигурност. И заглавието ти е неточно..
Все пак успех, дано се сдобрите скоро!
BaTe_Martoo
04-29-2008, 12:33
Не и говори и ти , ще й мине и тя сама ще дойде при теб .
schhhhhhh
04-29-2008, 13:20
Най-добре й се извини,кажи й,че съжаляваш и че не си мислила сериозно като си го казала.Не те мрази,просто ти е силно обидена.Успехи и друг път внимавай какво говориш. :)
zvezdichka777
04-29-2008, 13:32
Майка ти не те мрази,просто се чувства наранена може би от това което си и казала.. аз също се карам доста често с майка ми за подобни неща,не ми говори(рекорда и е 2 седмици) ама и аз не отстъпвам .. ще се оправите,спокойно,просто се дръж вече добре с ней.