PDA

View Full Version : Зарибявка или връзка ?

Korni_ReSeRvE
04-29-2008, 11:30
Здравейте, наскоро се натъкнах на следния приятелски проблем . Моята фр. остана сама след една горе-долу тежка раздяла с нейното гадже.. Преди време ( още преди да тръгне с гаджето си ) на купон у най-добрият и приятел , тя срещна едно момче с което цяла нощ се сваляха и накрая той я целунал , при което тя отвърнала но после леко го бутнала защото знаела че той си има приятелка. По една случайност се оказало , че въпросното момче е първи братовчед на най-добрия и фр и даже живее в друг град...Та мойта прескъпа фр сега се чуди да ли да не тръгне с него или пък просто да се възползва като идва той в града(което става рядко) да бъде с него но без сериозна или ангажираща връзка... Малко оплетено, но искам ако може да искажете мнението си :) :-P

fuck_me_pls
04-29-2008, 11:40
:D Eми ако има чуства нека тръгне..ама иначе да тръгва с него е така..за да има някой..няя смисъл според мен :)

MiMcHeToOo
04-29-2008, 12:13
Тъпо е да тръгваш с някой само, защото си нямаш друга работа...

CfEtii
04-29-2008, 12:16
Е кво,тя ще тръгне с него шот няма гадже?Ако е така,тъпо е..

Samotno_Angel4e
04-29-2008, 12:21
:shock: Не мисля,че тря да тръгне с него за да е...колкото да има...Само ще нарани момчето и ще му даде напразни надежди...

babity
04-29-2008, 12:31
смръфла! като за начало да реши дали иска връзка или само да я поебават(не, нямам в предвид Ебават!) от време на време. мисля, че се досещате какво става като реши...

tzvety_falky
04-29-2008, 12:54
Ммм не не не,няма никакъв смисъл!Едно на ръка,че е глупаво да ходи с някой,просто за да има гадже,без да има никакви чувства.Пък и при положение,че не сте от един град и не си идва мн често кви гаджета ще сте за Бога!

Korni_ReSeRvE
04-29-2008, 14:59
държа да отбележа, че не става въпрос за мен :) Освен това искам и да добавя , че тя го харесва , но просто неиска да се хваща сериозно с него защото знае че това евентуално може да и разбие сърцето(все пак разтоянието е голямо) Това което иска тя е като е тук да са заедно , но това да не означава връзка .. Обръщам се към вас просто защото самата аз незнам какво да я посъветвам.... :(

fuck_me_pls
04-29-2008, 16:35
държа да отбележа, че не става въпрос за мен :) Освен това искам и да добавя , че тя го харесва , но просто неиска да се хваща сериозно с него защото знае че това евентуално може да и разбие сърцето(все пак разтоянието е голямо) Това което иска тя е като е тук да са заедно , но това да не означава връзка .. Обръщам се към вас просто защото самата аз незнам какво да я посъветвам.... :(

Емм то аз до колкото виждам,никой не е казал,че става дума за теб,но ти да кажеш ок!
Ми посъветвай я това,което всички ти казаха...
да си помисли дали има чуства към него и най-важното трябва да се надява че няма да и разбие сърцето..въпреки,че това ще стане..дали ще бъде тя на него или той на нея се 1 :D Но ако ще тръгва с него само е така за да има някой до нея..и само да го заболамосва момчето и кажи,че няя никакав смисъл..защото накрая той ако разбере,че тя през цялото време дет са били заедно не е изпитвала нищо към него сиг няя да му стане приятно..така,че нека да си помисли малко за последствията,преди да предприеме да прави нещо :P

gPa3HuTeJl
04-29-2008, 16:38
0ф писна ми с ваще постове от сорта "... моят приятел " или " мойта приятелка" еди к'во, еди що си...
Хванете си кажете, че сте вие това и направо си пишете... и недейте да си затормозявате моз1ците да пишете за себе си в трето лице... Хем за вас по гот хем и за хората, които ще чет1т това...

SweetDead
04-29-2008, 18:51
щом като си ивда рядко.. то тяхното няма да е връзка ми ще е такова, че когато той си идва ще се виждат целуват и тва.. за няколко дни след това пак ще си чатят или смс-и.. според мен е по добре само зарибявка :grin:

Korni_ReSeRvE
04-29-2008, 18:51
tzvety_falky
МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2008 3:54 pm Заглавие:
Ммм не не не,няма никакъв смисъл!Едно на ръка,че е глупаво да ходи с някой,просто за да има гадже,без да има никакви чувства.Пък и при положение,че не сте от един град и не си идва мн често кви гаджета ще сте за Бога!

тук се намекна , че става въпрос за мен и то в последното изречение .. Може и аз да не съм разбрала правилно и просто тук да се е говорило за общия случей .. Така че , се извинявам ако не съм разбрала ...

Колкото до другото и аз съм си мислела ,че супер много хора използват тези изрази "... моят приятел " или " мойта приятелка", за да се скрият зад тях .. ама ето че и на мен ми се случи да ги използвам , говорейки обаче за истинска моя фр .. Съгласна съм с това , че няма смисъл да се криеш зад нечия друга самоличност. :)

iiirish
04-29-2008, 18:55
по принцип съм против тези моментни връзки, но в случея нещо неангажиращо би било точно на място. твоята приятелка няма нищо да спечели (защото няма връзка с него), но и нищо няма да загуби (защото удоволствието си е удоволствие), така че пожелай й успех и я насърчи за въпросното момче ;)

DiabolicAngel
04-29-2008, 18:56
Е кво,тя ще тръгне с него шот няма гадже?Ако е така,тъпо е..

+1

Obsession
04-29-2008, 19:14
Щом го харесва, да опита с него. Дори с някой от нейния град няма гаранция, че няма да я нарани. Кой знае какво може да се получи ;)

Sawyer_94
04-29-2008, 19:42
Тъпо е да тръгваш с някой само, защото си нямаш друга работа...

+1 :)

enola
04-29-2008, 19:43
Zaribqvkaaaa po veselo 8)

Iv4eTy
04-29-2008, 19:47
Само аз ли неразбрах нищо от написаното?!