Влез

View Full Version : незнам какво да мисля

indecent
04-29-2008, 17:06
zna4i s gadjeto mi sme zaedno ot godina i 3 meseca ... sled sedmica e abiturientskata mu i mai nqma da me kani 6toto i tehnite 6te sa tam /tehnite znaqt 4e hodim/ ... az mu kazvah 4e ve4erta mi kogato e abiturienskata mu 6te mi e mn gadno i toi mi vika e nali 6te te vidq prez denq .... neznam kakvo da mislq .... toi nqma da me pokani ... nqma da pokani gadjeto si ... :(

7 точка от правилата
moderated by Coki

fuck_me_pls
04-29-2008, 17:10
Ми що да те кани..няя смисъл да го гледаш с други момичета..правилно,че не те кани :P

Jamalska
04-29-2008, 17:12
е ти къде искаш да те покани?не си дала 100 и отгоре лева за куверт нали?после го питай в кой клуб ще иде като се раздели с класа и иди...някъде към 1 вече няма да са всички заедно .

indecent
04-29-2008, 17:20
nqma da sa v nikakyv klub i nqma da e s celiq klas 6te bydat malko hora ... i tehnite .... :(

MiMcHeToOo
04-29-2008, 17:26
Еми явно си има причина да не те покани бе, моме.

zlatnata`ribka
04-29-2008, 17:30
аз го разбирам момчето :) и аз след някоя др год като съм завършвам няма да си поканя гаджето (ако имам) и то по ред причини 1 на него няма да му е удобно пък и няма какво да прави там (целия випуск,спомени и тн) 2 имаме достатъчно др време за да сме заедно пък и вечерта си е моя 3 представи си след време се разделите по някакъв мн гаден начин и се намразите ...аз лично не искам да си свързвам бала с негативни емиций ...аз така виждам нещата :) бала си е само за мен и хората с които съм учила толкова време!

indecent
04-29-2008, 17:38
abe ne bala be hora ... mnogo qsno 4e na bala nqma da sym s nego
nali predi bala se sybira s priqteli i syu4enici a toi 6te byde i s tehnite ama men nqma da pokani

cinderella_gugutka
04-29-2008, 17:41
еми аз ако бях на твое място нямаше да искам да съм там щом и родителите му ще са там...просто помисли....ще е тъпо и за двама ви

indecent
04-29-2008, 17:45
da znam 4e 6te e typo ama pone da me be6e pokanil .... ei taka ot uvajenie

Obsession
04-29-2008, 17:51
На мен самата идея за празнуване на предстоящото празнуване не ми допада. Но в случая, щом се събира и с фр преди това не виждам причина да не те покани :(

CfEtii
04-29-2008, 17:52
Ами това е вечер на класа му,не вечер с гаджето.

fuck_me_pls
04-29-2008, 17:53

точно....мястото ти не е там точно тая вечер :wink: :) саа за една вечер кво толкова остави го сам :)

BrokenHeart
04-29-2008, 17:54
може да му е неудобно от роднините му...знам ли :( ама е тъпо наистина да не покани приятелката си..и то е сериозна връзка ;[

indecent
04-29-2008, 17:54

ne e ve4er na klasa mu tova ne e ve4erta na bala mu ... a prosto kakto da go kaja kazvat mu abiturientska praznuva se predi samiq bal ..... i to ot klasa 6te byde samo o6te edno mom4e nikoi drug nqma da byde ot klasa mu

fuck_me_pls
04-29-2008, 17:56

ne e ve4er na klasa mu tova ne e ve4erta na bala mu ... a prosto kakto da go kaja kazvat mu abiturientska praznuva se predi samiq bal ..... i to ot klasa 6te byde samo o6te edno mom4e nikoi drug nqma da byde ot klasa mu

ергенско парти :D :D :D :razz:

indecent
04-29-2008, 17:59
може да му е неудобно от роднините му...знам ли :( ама е тъпо наистина да не покани приятелката си..и то е сериозна връзка ;[

mai samo ti me razbira6

CfEtii
04-29-2008, 17:59
Еееми тогава нз..тъпичко е.Ама ако не иска да отидеш,не му се натрапвай.

JoeBanana
04-29-2008, 18:30
уффф и ти пък, на всяка манджа мерудия http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
остави момчето да е само като иска
не е края на света http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

BaBy_bS
04-29-2008, 18:38
нормално е.доста момичета\момчета не канят половинките си от гледна точка на това,че не се познават с клас и\му и няма какво да правят цяла вечер и само тъпеят здраво

BlueFace
04-29-2008, 19:07
Абе момиче той иска да си изкара една много яка вечер бвз гаджето.Може да иска 1 ден да си празнува без теб...Пък и щом връзката ви е сериозна няма смисъл да му се сърдиш.Той няма цяла вечер за тебе да мисли да не ти е скучно.Ще си празнува .Прояви разбиране.. :(

simonchety
04-29-2008, 19:29
abe wie kakwi ste takiwa q stiga gluposti ot roda "na wsqka mandjda merudiq" logichno e da q pokani oshte poweche kato towa ne e wecherta na bala,a predi nego i to samo s priqteli i sled kato sa tolkowa wreme zaedno.Naistina moje da se pritesnqwa ot rodninite,no ne vijdam smisyl shtom te znaqt za teb :shock:

indecent
04-30-2008, 06:54
ami moje6e pone ot uvajenie da me pokani .... no neznam za6to stana taka vse si mislq 4e e zaradi tehnite ama neznam.... i neznam za koi pyt povtarqm toi nqma da e s klasa si !!!!!!!!!!!!!!!!

mese4ka
04-30-2008, 07:19
и аз съм съгласна с теб ... ходите година и три месеца можеше да ти каже заповядай,ама не знам може да му е неудобно :)

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 07:28
Кратко и ясно : Fuck Off

LadyDy
04-30-2008, 07:41
Олее това е супер гадна постъпка...
Това, ако и на мен се случи, ще ми е много гадно, пък за теб да не говорим.. :? :(

LadyDy
04-30-2008, 07:41
и аз съм съгласна с теб ... ходите година и три месеца можеше да ти каже заповядай,ама не знам може да му е неудобно :)

И то, може би, от родителите му и роднините... :(

alehole
04-30-2008, 07:42
На мен самата идея за празнуване на предстоящото празнуване не ми допада. Но в случая, щом се събира и с фр преди това не виждам причина да не те покани :(
:(

enola
04-30-2008, 07:46
emi neznam za6to ne te kani ... naistina moje da mu e neudobno ot roditelite mu .. :o

sexy_sladuranka___
04-30-2008, 07:47
abe ne bala be hora ... mnogo qsno 4e na bala nqma da sym s nego
nali predi bala se sybira s priqteli i syu4enici a toi 6te byde i s tehnite ama men nqma da pokani
Това е гадно , но щом не иска да те покани ти не можеш да направиш нищо , освен да му надуеш главата , че искаш да отидеш . Това е гадно , наистина . Моя приятел ще ми бъде кавалер . Дано пък размисли

indecent
04-30-2008, 12:30
e az ne iskam da sym mu dama na bala ... ne iskam da mu hodq na bala ...za tam ni6to ne mu kazvam vse pak se e negovata ve4er no za tazi ve4er predi bala neznam kakvo da mislq ...

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 12:32
... не му трябваш... бала е да си изкараш незабравимо... да помниш тоя ден до краят на живота си... а ти ако си там ще б1деш пречка да направи бала си незабравим..

simonchety
04-30-2008, 12:41
xaxhau chak az wi sa nerwq weche..momicheto 1000 pyti kaza,che towa ne e wecherta na bala we tctc :D

indecent
04-30-2008, 12:56
xaxhau chak az wi sa nerwq weche..momicheto 1000 pyti kaza,che towa ne e wecherta na bala we tctc :D
ami ima mnogo nerazbrani hora

babity
04-30-2008, 13:02
Е пак де! Последната му вечер, в която да се оправдае, че е с приятели и да изкара незабравимо без да се налага някой да му мяка, че е закъснял или нз си какво. Т'ва е най - важният период от живота му, най - активният, позволи му да си го изживее!

zaraaa
04-30-2008, 18:12
Moje da go e sram ot roditelite mu, zatova da ne te kani :)

nejnaDROGA
04-30-2008, 18:20
Абе момиче я се стегни :) За какво ти е да ходиш :) Една вечер няма да си с него много важно :) А и щом техните ще са там няма да тръгне да се натиска с някоя друга я :-D Мен гаджето като ме покани даже куверта ми плати (120 лв на човек... :x ) и какво аз пак няма да отида :) Казах му да вземе сестра си като се върне от Гърция за да си види старите учители :) Остави го толкова 1 вечер нищо няма да стане :)

Iv4eTy
04-30-2008, 20:40
Тъпо е щом ще събира приятели и т.н. ти да не си там... Какво лошо има че родителите му ще са там?! И защо трябва да ви е кофти... Те едва ли ще ви изядат... Просто говори с него и го попитай дали смята да те кани и ако не защо....

indecent
05-01-2008, 11:23
Абе момиче я се стегни :) За какво ти е да ходиш :) Една вечер няма да си с него много важно :) А и щом техните ще са там няма да тръгне да се натиска с някоя друга я :-D Мен гаджето като ме покани даже куверта ми плати (120 лв на човек... :x ) и какво аз пак няма да отида :) Казах му да вземе сестра си като се върне от Гърция за да си види старите учители :) Остави го толкова 1 вечер нищо няма да стане :)

kakyv kuvert be ... kolko pyti da kazvam 4e tova ne e ve4erta na bala

donkihot
05-01-2008, 11:36
защо просто не го попиташ,тва е убидно...може би си има основатена при4ина??

BuBi008
05-01-2008, 11:49
abe kazvash da te bil pokanil pone ot uvajenie emiiii kak da te pokani kato qvno ne jelae da budesh tam po nqkakvi prichini emi tyko vij ne vij si otishla posle kakvo naistina nqma da mu e koi znae kolko priqtno. Golqma rabota chene te e pokanil a i poprincip na takiva vecheri ne mnogo ot priqtelite se subirat da praznuvat a povecheto sa rodnini , semeini priqteli i obsho vzeto tova.... ti kakvo shte pravish tam ne moga da razbera? To tova vse pak si e chast ot zavurshvaneto mu moje da si iska vsichkoto vnimanie da e nasocheno kym nego a ne kym nego i teb kakto shte stane ako i ti si tam vse pak si e negoviqt moment ostavi go da si go izjivee

BWald0rf
05-01-2008, 11:55
Това е гадно .. Как може да се притеснява от техните при положение,че ходите толкова много време,а и освен това не е на 15 се пак !! .. Мисля,че трябва да говориш с него .. Аз не бих оставила нещата така ....

indecent
05-01-2008, 12:09
abe kazvash da te bil pokanil pone ot uvajenie emiiii kak da te pokani kato qvno ne jelae da budesh tam po nqkakvi prichini emi tyko vij ne vij si otishla posle kakvo naistina nqma da mu e koi znae kolko priqtno. Golqma rabota chene te e pokanil a i poprincip na takiva vecheri ne mnogo ot priqtelite se subirat da praznuvat a povecheto sa rodnini , semeini priqteli i obsho vzeto tova.... ti kakvo shte pravish tam ne moga da razbera? To tova vse pak si e chast ot zavurshvaneto mu moje da si iska vsichkoto vnimanie da e nasocheno kym nego a ne kym nego i teb kakto shte stane ako i ti si tam vse pak si e negoviqt moment ostavi go da si go izjivee
ami ne nqma da sa samo rodnini ... tam 6te sa mu priqtelite ... i nai ve4e te

indecent
05-03-2008, 19:31
a dnes razbrah 4e 6te hodi i na takava ve4er na momi4e koeto e haresval predi ....