View Full Version : Отивам да бачкам с нашите
remember_me
04-29-2008, 20:41
mamka my na6ite mi serviraha novinata 4e lqtoto 6te hodq s tqh da ba4kam v edno 6ibano selo nare4eno sinemorec v edno iz6ito restorant4e :cry: ai sega...nqkoi nqmali da hodi tam a :D blizo do tyrskata granica se pada tova za malko pove4e info.. ai nqkoi da me yspokoi 4e pove4e ot mesec trqbva da se peka na baven ogan :smt096
Всъщност в Синеморец не е толкова лошо. Доста по-спокойно е. Не съм ходила от бая време, но бях останала с добри впечатления. :)
mamka my na6ite mi serviraha novinata 4e lqtoto 6te hodq s tqh da ba4kam v edno 6ibano selo nare4eno sinemorec v edno iz6ito restorant4e :cry: ai sega...nqkoi nqmali da hodi tam a :D blizo do tyrskata granica se pada tova za malko pove4e info.. ai nqkoi da me yspokoi 4e pove4e ot mesec trqbva da se peka na baven ogan :smt096
Олееееее ти не си добре,дай ми на мене да ида лятото да работя на морето,кат не искаш ти...
"шибано село"!? Синеморец BaBy RulzZz... :-) 8)
bulgarche
04-29-2008, 21:02
Там беше хубаво (преди 15 години). Сега е ужасТно, защото и там се напълни с хотели. Дано не е много навалица. Инъче е хубаво местенце. Аз пък ти завиждам. Говори за двама 8-)
mi i az 6te ba4kam na moreto i hiper mnogo se radvam
ти май се ядосваш,защото вместо мама и тати да те оставят сам/а тука,те те вземат с тях ?и не можеш да си правиш купона цяло лято ... или бъркам :-D
remember_me
04-29-2008, 21:25
emi dam predi be6e hybavo mestence a sega e bahano s hoteli restorant4eta...angli4ani i tehnite loeni topki deto nari4at deca :D za6to sajalqvam li? emi da zadeto nqma da ostana sama i trqbva da ponasqm na6ite nai ve4e ba6ta mi..nai nai nai ve4e :D
bulgarche
04-29-2008, 21:27
Пуу...аз ако можеше да съм с родителите... :grin:
Пуу...аз ако можеше да съм с родителите... :grin:
ludnica bate az sym taka jiveq na moreto i nali se6ta6 :D
sexy_sladuranka___
04-30-2008, 07:08
Олееееее ти не си добре,дай ми на мене да ида лятото да работя на морето,кат не искаш ти...
"шибано село"!? Синеморец BaBy RulzZz... :-) 8)
Ами не съм сигурна дали е на морето :)
ще има много хора и ще се запознаеш с нови приятели :) няма нищо лошо че отиваш с вашите.Те няма да са до г*з* ти през цялото време нали сигурна съм че си човек с който може да се говори и че си общителен ще се оправиш :)
MiSs_DioR_CheRiE
04-30-2008, 08:02
Там беше хубаво (преди 15 години). Сега е ужасТно, защото и там се напълни с хотели. Дано не е много навалица. Инъче е хубаво местенце. Аз пък ти завиждам. Говори за двама 8-) To navsqkude beshe hubavo predi 15 godini ... sega bulgarskoto more :?
мълчи и работи да се научиш на труд :D