Влез

View Full Version : Родителите ми се разделят!!!!!!!!!!!

Piso
04-30-2008, 06:45
Родителите ми се разделят и не знам какво да права аз сум на 12 и ми е много много тежко не мога да спа по цяла нощ :(:(:(:(

gPa3HuTeJl
04-30-2008, 06:47
И аз с1м минал по тоя п1т... нема се плашиш копеУе... на днешно време стана мода да си с разведени родители... не е болка за умиране... ;)

inf3rnal
04-30-2008, 06:53
Аз живея само с майка ми от 4 годишен..баща ми ни заряза и отогава нито съм го виждал нито той ме е търсил, включително на празниците и рожденните ми дни ..... въобще по никакъв повод а сега съм на 12 :(

LipSoFAnAnGel
04-30-2008, 07:09
RelaX take It EaSy...Понякога се случват и такива работи приеми го спокойно, никой не е е умрял пак ще можеш да се виждаш с баща си и той няма да спре да те обича

__SuNshInE__
04-30-2008, 07:17
Моите родители не са разведени, но на една приятелка скоро и се случи :cry: И тя се чувстваше много гадно, но го преодоля..... Така че успокой се и сичко ше си дойде на мястото

alehole
04-30-2008, 07:21
Oy gorkichkiq :( I moite se razvejdat :x Ama da budem realisti po dobre taka otkolkoto ve4nite skandali .. :D kakto kaza gPa3HuTeJl haha to na moda sa razvedenite .. sqko vtoro semeistvo e razvedeno :-o i imashe edno prou4vane i se kazvashe che 75% ot purvite brakovete v sveta ne stavat t.e. 4ovek trqbva da se razvede i da se probva vtori put chak za da sre6tne lubovta na jivota si .. a dokolkoto do teb :( sigurna sam che se 4uvstva6 ujasno no priemi go spokoino .. 6tom taka sa re6ili te go pravqt i za teb :-) nedei da se tormozish ako 6te ti pomogne popi6i si s nqkoi koito ima takuv problem :-)

xXxScreamxXx
04-30-2008, 07:22
не мислиш ли 4е за тях а и за теб ще е по добре да са разделени .. след като го искат .. няма нужда да живеят заедно без да са щастливи ... ще го преживееш спокойно .. след раздялата няма да те оби4ат по малко ;) :)

mese4ka
04-30-2008, 07:23
и аз съм в клуба на разведените родители :) е мойте са просто разделени ама от ... ами ... 3 години :) гадно е ама не си го слагаи на сърцето много защото ще полудееш като мен :grin: шегувам се те са до теб и двамата дори и да са разделени не означава че трябва да избираш м/у двамата когато имаш нужда и двамата ще са до теб :-o

SeXyL[!]Nk@
04-30-2008, 07:24
Еееее,не е болка за умиране....айде сега по весело,няма да ревеме я..... и мойте скоро се разделиха,аз пък се кефа,че вече съм само с мама,благодара съм на БОГА,че дъртия се махна от нас и никога повече няма да го видя. :P

krisi_bep
04-30-2008, 07:35
Трудно ще ти е,но и това ще мине.И аз май скоро...ще съм към клуба..така де..на разведените родители...shit...така се получава понякога,какво да се прави...

Magi4eska_Kiss
04-30-2008, 07:39
не мислиш ли 4е за тях а и за теб ще е по добре да са разделени .. след като го искат .. няма нужда да живеят заедно без да са щастливи ... ще го преживееш спокойно .. след раздялата няма да те оби4ат по малко ;) :)
+1 :) Успех

sexy_sladuranka___
04-30-2008, 07:49
Спокойно миличка . Може би така за тях е по - добре . Щом не се чустват добре един с друг ти не можеш да ги спреш . Съжелявам за теб :(

MiSs_DioR_CheRiE
04-30-2008, 08:05
V kraina smetkadvama dushi kato ne se obichat veche , prosto nqma smisul da sa zaedno .. pogledni go ot tazi gledna tochka ... te pak te obichat teb , no prosto mejdu tqh nqma veche nishto

simonchety
04-30-2008, 08:21
Ne se otchaiwai moje da e za dobro :-)

Pedigree
04-30-2008, 12:00
Не е краят на света, животът продължава. Разделят се, окей, знам, че ти е тежко, но какво предпочиташ - да чуваш виковете им, крясъците им и скандалите по цял ден? Не е ли по - добре да се разделят и да продължат нормално живота си. Все пак те решават, а щом те обичат, раздялата няма да ви попречи да сте заедно. :)

Fantomche
04-30-2008, 12:25
ohh milaa su4uvstvam ti.a moite tati e v gurciq raboti za nas dvete smama a tq kakvo izneverqva mu az znam tq ne mi e kazla no znam ;( :cry: prostooo neznam kka 6te izdurja a sega na edna ot nai dobrite mi priqtelki tehnite se karali postoqnno i izob6to kakvo stava zaboga nali "do kraq na smurta",be6e kakvo stava zaboga

simonchety
04-30-2008, 12:36
..

mizantrope
04-30-2008, 13:12
Losho, mnogo losho... sachuvstvam ti iskreno. Stiskai zabi, druj se - tova e koeto mojesh da napravish v momenta. Shte mine, tejko e, no minava.