View Full Version : Какво мислите
http://www.dnes.bg/article.php?id=50987
Според мен това са пълни глупости.Начин да ни изкарат нас виновни за всичко.Никой не си върши работата в България и след това ние сме виновни, че сме такива.Ние сме отражение на българското общество.Като 13-16 годишни ученици виждат, че никой в България не изпълнява задълженията си и няма никакви последствия, естествено че и те няма да изпълняват своите като ученици.
:shock: NA NIKFI BRIGADI NEMA HOA DA GO DUHAT !
Родители и учители заедно трябва да определят вечерен час и размера на джобните, смята още Вълчев.
Леле боже тоя е напълно исперкал.Голям задръстеняк е.Униформи бригади тоя в коя ера живе е.
Родители и учители заедно трябва да определят вечерен час и размера на джобните, смята още Вълчев.
Айде не, а.. :-o
Иначе за оценката за поведение съм съгласна.
За униформите обаче не съм.
за радикални тъпанари- радикални мерки...
Точно така.
Аз съм съгласна с тези неща. Училището не е нито дискотека, нито бардак.
тоя мое си глеа рабутата.Не вервам някой учител да каже да някой родител:"Няма да даваш повече от 5 кинта на дет на тоя фарфалак" :D
тоя е ненормален :razz: :razz:
Най-якото е, че най-големите тъпанари, т.е. тези, които най-много имат нужда от нещо подобно, се възмущават.
Иначе ми звучи добре. ;-)
Lunatic-
04-30-2008, 09:32
а така
тряа да ви стегнат малко разлигавени ученици
Аз съм съгласна за това с оценката за поведение... ще имам само 6 :grin:
пък и има някои тъпаци, които просто трябва да се спрат... обаче униформи и останалите глупости - твърдо не :booooomb:
Ето едно мнение, което напълно подкрепям. Униформи, вечерен час, ограничение за джобните, бригади, намаляване на поведението и мощно пожар в съблекалнята за радикалните тъпанари! http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/Za.gif http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/angry-smiley-014.gif
Felis_Dirus
04-30-2008, 10:00
Според мен това са пълни глупости.Начин да ни изкарат нас виновни за всичко.Никой не си върши работата в България и след това ние сме виновни, че сме такива.Ние сме отражение на българското общество.Като 13-16 годишни ученици виждат, че никой в България не изпълнява задълженията си и няма никакви последствия, естествено че и те няма да изпълняват своите като ученици.
Ама защо все търсите винатата в другите? Тоя бил виновен, оня бил виновен.. ми ти? Ти не носиш ли отговорност за собствените си постъпки?
Иначе за пръв път и аз да съм съгласна с министъра. Ама как да не съм, като гледам какви помияри идват след моя випуск? :?
Obsession
04-30-2008, 10:10
Да, бе, на кого му е притрябвала тази оценка за поведение?! Щом няма да се отразява на общия успех, министъра няма да го оргее и на никой няма да му пука за тази оценка! Пък и на кого ли му е нужна. 5 отсъствия -> няма детски и не ми се вярва да иома по-строги наказания за меркантилните юношески мозъчета (джобчета). Униформи... Мога да отида и по бельо на даскало и пак да изкарам 6, въпроса е в самосъзнанието и уважението към институцията. Ако няма уважение и расо да ни наложат да носим няма смисъл просто. Ама министъра къде да ги мисли тези неща...
Ако уважаваш институцията ходиш подходящо облечен.
Magi4eska_Kiss
04-30-2008, 10:20
Да, бе, на кого му е притрябвала тази оценка за поведение?! Щом няма да се отразява на общия успех, министъра няма да го оргее и на никой няма да му пука за тази оценка! Пък и на кого ли му е нужна. 5 отсъствия -> няма детски и не ми се вярва да иома по-строги наказания за меркантилните юношески мозъчета (джобчета). Униформи... Мога да отида и по бельо на даскало и пак да изкарам 6, въпроса е в самосъзнанието и уважението към институцията. Ако няма уважение и расо да ни наложат да носим няма смисъл просто. Ама министъра къде да ги мисли тези неща...
Точно така!!!
RoyTheReaper
04-30-2008, 10:50
Време е да се стегне днешната разхайтена младеж. 8-)
Не, сериозно... ще ви определят джобните?! Уот дъ фак?! :shock:
Pedigree
04-30-2008, 11:26
Идеята ми допада. Телефонът да е изключен, униформи, вечерен час, оценка за поведение, окей, съгласна съм, ама това с джобните, хмм, малко не ме радва.
slavito007
04-30-2008, 11:35
Ама и вие много се палите :-D
Все 1 някой ще ги въведе тия неща някога в действие...хмм съмнявам се силно.
А иначе на мене не ми пречи, и с 1 лев мога да изкарам, телефона ми е винаги с изключен звук, но за униформите може да поспорим малко.
Вярно, че има някои, които са супер разлигавени богаташчета, ама далеч няма да стане да нося тъмносиня униформа през юни месец. ХаХа. Забавен е иначе
mizantrope
04-30-2008, 11:40
Ама защо все търсите винатата в другите? Тоя бил виновен, оня бил виновен.. ми ти? Ти не носиш ли отговорност за собствените си постъпки?
Иначе за пръв път и аз да съм съгласна с министъра. Ама как да не съм, като гледам какви помияри идват след моя випуск? :?
Mdam, saglasen sam i moeto mnenie po postaveniq vapros e sashtoto. Situaciqta ve4e iziskva podobni merki, zashtoto nqma nikakav kontrol i na edinici ot uchenicite im puka za tova kakvo se sluchva.
4eere6ka_kiss
04-30-2008, 11:54
Abe ebati ne6tasnicite :D sry ama se opitvat po sqkakuv na4in da ni zartapqqtt i ve4e se 4ydqt po kakvi li ne na4ini da ni s4ernqt jivota! :o :-x :-x :-x
Pedigree
04-30-2008, 12:05
Abe ebati ne6tasnicite :D sry ama se opitvat po sqkakuv na4in da ni zartapqqtt i ve4e se 4ydqt po kakvi li ne na4ini da ni s4ernqt jivota! :o :-x :-x :-x
Никой не иска да те затапи, а искат да въведат ред. Не може да си вееш байряка. Каква си? Ученичка ли, или... ?
Deliverance
04-30-2008, 12:07
yt
RoyTheReaper
04-30-2008, 12:34
Много ми е интересно как ще го приложат тва с джобните... ще ви пребъркват за стотинки? Ще конфискуват дебитни карти? :razz:
YaNcHeToOo
04-30-2008, 12:54
Мога да отида и по бельо на даскало и пак да изкарам 6, въпроса е в самосъзнанието и уважението към институцията.
Напълно подкрепям, но въвеждането на униформите не заради това! :?
SeXyL[!]Nk@
04-30-2008, 13:08
:shock: NA NIKFI BRIGADI NEMA HOA DA GO DUHAT !
MiSs_DioR_CheRiE
04-30-2008, 14:02
Da we :D maika mi she sedne da sesuvetva s gospojata po matematika do kolko da izlizam vecher i kolko djobni da mi davat :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: She se prusna ... Kvi sa teq gluposti ...
Твърдо против униформите съм. За оценката за поведение съм съгласна.За бригадии не знам. За телефоните много ясно. Това за джобните е пълна глупост. За вечерния час съм съгласна.
+1
Никой не иска да те затапи, а искат да въведат ред. Не може да си вееш байряка. Каква си? Ученичка ли, или... ?
Е кво като въведът униформи ще ме накарат да спра да си вземам бележки ли ? Системата не струва ! Не може тея дето биха учителите си да имат предупреждени, а аз защото съм закъснявал (не съм бягал) за час и аз да имам предупреждение.Трябва да има уважение към учителя и самото училище.А как да имам уважение към някой като той не ме уважава.Особено пък с тая стачка дето беше станаха супер смешни тея даскали.Идват, предават си, заминават и си вземат парите.Дали аз или някой друг е научил нещо не ги бърка.
+1
И аз съм съгласен, че всеки трябва да носи отговорност за собствените си действия.Просто казвам че не това е начина.
P.S. Не говоря за себе си, защото бих казал че имам добро възпитание, а и следващата година завършвам.Говоря за 13-16 годишните.
plamsityy
04-30-2008, 15:04
Не,не... Тоя е за лудницата... дано скоро да се махна от тая България...!
Напълно съм съгласна, дано се въведат скоро. Писнало ми е от тъпанари- като се затегне положението, едва ли някой ще посмее да се гаври така с учителите. А и помислете, че тия хора ще представляват обществото в България след години- те от сега не могат да се научат да бъдат отговорни и да се държат както подобава. По-рано, когато всичко е било по-строго, никой не си е позволявал такова държание. Сега е пълна анархия.
Не,не... Тоя е за лудницата... дано скоро да се махна от тая България...!
Да не си мислиш, че в друга страна ще ти позволяват да се държиш просташки?
с 2 думи- БЪЛГАРСКА РАБОТА
MiSs_DioR_CheRiE
04-30-2008, 19:07
Awe kvi sa teq gluposti we ... I da vuvedat ocenka za disciplina sushtata rabota ... na koi mu puka veche za ocenkite :? Vsichko si zavisi ot uchitelq ... Zashto da kajeme v chasa po matematika ne moga da se durja kato v chasapo himiq a .... po matematika sedq i mulcha , a po himiq se 1 sum na kafe .... emi shtoto matematichkata she mi e*e maikata ako se ligavq dokato taq po himiq nishto nqma da mi naprai :-x e za tva e takava disciplinata v Bulgarskite uchilishta ... ne zaradi tva che nqma ocenka po disciplina :-x
SweetDead
05-05-2008, 07:33
Така си е.. за другите хора от чужбина, България за тях е рай, защото там има страшно много закони и наистина час за пребиране. Нямаш ли 16 години трябва да се държиш като 13-14.. годишните. То не за друго бабите и дядовците идват да живеят тука, че не само и те. Идват, за да живеят спокоен живот без закони като тяхните.. Правете си сами изводите!
И аз обичам да ходя с дънки, имам и едни скъсани, но не си позволявам да ходя на работа с тях“, споделя още министърът
смея да твърдя, че това не е вярно :?
не веднъж съм виждала министърът с дънки, така че да не се прави на интересен
Съгласна съм с униформите,оценката на поведение и забраната за телефоните,ама това със вечерния час и джобните..
И аз съм съгласна с униформите и това за телефоните. Донякъде и с оценките за поведение. Ама това с джобните не мога да го разбера, пък и според мен е безсмислено. Какво - ще броят на всеки колко пари си е донесъл? Глупости. :?
blueberry_14
05-05-2008, 09:55
И аз съм съгласна с униформите и това за телефоните. Донякъде и с оценките за поведение. Ама това с джобните не мога да го разбера, пък и според мен е безсмислено. Какво - ще броят на всеки колко пари си е донесъл? Глупости. :?
+1 обаче аз друго се чудя-нали униформите ги правят за да може да се знае от кое училище си и за да може хората там да са като равни...тогава защо учениците, в чиито училища са въведени униформи казват, че са скъпи? Може някой да немогат да си ги позволят.Да уж се отпускат някакви пари за тези униформи, обаче пак родителите трябва да ги платят...
Има нещо недомислено в цялата тази история...
LovePoisoned
05-05-2008, 09:57
Каквооо?!? Да се съгласува и вечерният час със закона ли?!
Brutality
05-05-2008, 10:17
В днешно време и учители свестни няма почти обаче учениците са станали ужасни. Аз когато бях на училище, не бяхме толкова зле. Сега се стрелят и още незнам си какво. Съгласна съм и за униформите и за вътрешна оценка и за телефоните че даже и за матурите! Яд ме е че аз нямах матура!
Неможе някой си пикльо или пикла на по 13-15 год. да се държи по този начин, просто това не е нормално.
fuck_me_pls
05-05-2008, 14:13
SiNiStEr
05-05-2008, 14:24
С някой неща съм напълно съгласна,като например:униформите и оценките за поведение.
Но най-много ме учуди това ''Родители и учители заедно трябва да определят вечерен час и размера на джобните, смята още Вълчев.''
За бога,от къв зор пък учителите ще трябва да ми определят кога да се връщам в къщи и по-колко пари ще харча......това е вече пълна глупост.
Да трябва малко да се постегне образованието в България,но чак толкова........ :-o