PDA

View Full Version : Помогнете ми...

*berry*
04-30-2008, 21:25
Проблема ми е следния: вмомента ходя с едно момче.Той е мил,забавен и е много влюбен в мен.От 2 седмици сме заедно и всичко между нас върви добре...Обаче има нещо,което ми пречи да се влюбя в момчето и това е друг човек.С него се познаваме от много време,но не се виждаме често(няколко пъти на година и то само когато се засечем по центъра).Имам чувството обаче,че всеки път когато го видя ми става нещо. Седмици след това не спирам да си мисля за него
Сега наскоро една наша обща приятелка ми каза,че той и е искал skype ми и тя му го е дала.Изведнъж започна да ми пише и да ме сваля и аз ,както винаги,отново хлътнах,но приятелката ми,ми каза,че той е много повърхностен и няма смисъл да се занимавам с него.Каза ми,че не го е грижа за никое момиче,но аз не мога да спра да го харесвам,въпреки че вмомента съм с друго момче...Дайте ми съвет.Има ли смисъл да изоставя сегашния си приятел и да призная на другото момче,че го харесвам от много отдавна? мерси,предварително

babity
04-30-2008, 21:27
не, няма!

xercu
04-30-2008, 21:27
... ако искаш да бъдеш нае*ана и захвърлена... отивай при него >.<

mese4ka
04-30-2008, 21:35
... ако искаш да бъдеш нае*ана и захвърлена... отивай при него >.< +1 съгласна съм ... и приятелката ти ти го е казала искаш да го опиташ на практика ли??? :? :?

piff4ence
04-30-2008, 21:53
ae mani gi tiq e... te na struvat! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lord_Of_The_Night
04-30-2008, 21:56
Ако найстина харесваш сегашния си приятел,според мен не го изоставяй заради другия,защото така те е посаветвала приателката ти и може да се окаже вярно.Ти си прецени дали си заслужава!!

Chacho
04-30-2008, 22:28
Сигурно оня е някое лошо момче та ти е хванал окото.Ако мен ме харесваха две момичета сигурно щях да изляза с двете,но все пак това ще е моя постъпка - ти прецени как да постъпиш за себе си.

tedety
04-30-2008, 22:29
ако искаш да бъдиш наранена и сама и наранена ходи при другия :?

donkihot
04-30-2008, 22:31
аре кажи ми как се хващаш с някой,когато имаш каквито и да е било 4увства към друг???????? изясни си сама на себе си! относно темата...

mara_13
04-30-2008, 22:38
мисля, че нямаш наистина чувства... попадала съм на такива и по някое време осъзнах, че е просто физическо привличане... те само това търсят, много трудно могат да събудят друго чувство. не оставяй приятеля си, ще съжаляваш, когато това "чувство" премине

MoonAngel
05-01-2008, 04:47
Най-добре изчакай. После реши.

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-01-2008, 05:14
Ето още един пример, че "влюбването", без да познаваш дадения човек, не е влюбване в самич човек, а в нереалния образ, който ти се изгражда в главата за него, често далеч от истината...
Ти не познаваш другото момче, не знаеш на какво е способен от първа ръка. Приятелка те съветва да не се занимаваш с него, но сърцето слуша ли, след като е хлътнало до уши по някакъв несъществуващ образ, който въплъщава в обикновеното момче "от центъра". Според мен, ако е истина онова за него - че е повърхностен, няма кой знае какъв смисъл да се занимаваш, защото ако ти не зарежеш идеята сега, скоро това момче ще зареже теб и ще те боли повече. А и няма смисъл да нараняваш и другото момче - съмнява ме да нямаш никакви симпатии към него, че да искаш да му причиняваш болка.
Хайде успех, дано накрая всичко се изясни и умната! ;)

Vladokaaa
05-01-2008, 06:57
по добре не :)

BlueFace
05-01-2008, 07:47
:? :? :?

Wrathchild
05-01-2008, 08:12
Няма смисъл да оставяш сегашният си приятел, но по дяволите, защо си се захванала с него, след като имаш чувства към друг?

gPa3HuTeJl
05-01-2008, 08:13
Детска ти работа...