Влез

View Full Version : Секс без презерватив, дали съм бременна

whatthefuckkk
05-01-2008, 07:03
Хора, много съм притеснена. Преди няколко дена правих секс без презерватив, защото се скъса по средата. Малко преди да свърши той си го извади от мен, но пак съм ужасно притеснена, може ли да е останало нещо или нз............ :( Моля ви помогнете, че умрях от притеснение. И бихте ли ми казали също така след колко време мога да си направя тест за бременност и в случай че е положителен какво да правя? :shock: Малка съм и наще ще ме убият...

VerryBerry
05-01-2008, 07:09
Ако все още имаш време пий Ескапел :(

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-01-2008, 07:13
Има шанс да си забременяла, макар да е малък. И в предеякулационната течност, която се отделя от пениса по време на секс, се съдържат сперматозоиди в известни малки количества.

Мисля, че е ок да направиш тест около седмица след половия акт.

Но и аз имам въпрос: толкова ли ти се е*еше тогава, че да не прекъснеш секса, когато се скъса презерватива, а сега да береш толкова грижи? Според теб струва ли си? Дано не е станало нищо сериозно, но я си представи, че ти се пръкне едно бебе... Ще ти съсипе младостта, дори и аборт да направиш, а като те гледам колко безотговорно си постъпила, май едва ли си на повече 14... Мислете преди да се е*ете, бе, хора!

П.П.
Ти хубаво се притесняваш за нежелана бременност, а за болестите помисли ли?...

whatthefuckkk
05-01-2008, 07:13
това колко дни след акта може да се пие и колко струва

whatthefuckkk
05-01-2008, 07:14
MoOnLiGhT_ShAdOw, прав/а си, постъпих супер тъпо ама... :-o

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-01-2008, 07:15
Струва около 30 лв. (не съм запозната с точната цена). Пие се до 72 часа след половия акт, тоест до 3 дни. Макар че е препоръчително да се изпие до 48-мия час след акта.

Chacho
05-01-2008, 07:37
И колко струва няма значение - пий че може по-големи ядове да си имаш.

prettyIdeath
05-01-2008, 07:44
Струва около 30 лв. (не съм запозната с точната цена). Пие се до 72 часа след половия акт, тоест до 3 дни. Макар че е препоръчително да се изпие до 48-мия час след акта.
27 лв и е най-добре да се пие до 18 часа, но иначе 72ч. Колкото по-рано толкова по-добре. Ефикасно е... поне при мене се получи...

Wrathchild
05-01-2008, 08:27
След като не е свършил в теб, не мисля, че има от какво да се притесняваш. Такива хапчета се пият само когато гафа е сигурен. При мен например нямаше никакви странични ефекти, само след като го изпих за около 5 минути ми беше някакво дискомфортно, но промени в цикъла ми нямах. Но все пак това не е бонбон и ти обърква хормоните много. Така че едва ли имаш нужда...

sadsad
05-01-2008, 10:39
Има шанс да си забременяла, макар да е малък. И в предеякулационната течност, която се отделя от пениса по време на секс, се съдържат сперматозоиди в известни малки количества.

Мисля, че е ок да направиш тест около седмица след половия акт.

Но и аз имам въпрос: толкова ли ти се е*еше тогава, че да не прекъснеш секса, когато се скъса презерватива, а сега да береш толкова грижи? Според теб струва ли си? Дано не е станало нищо сериозно, но я си представи, че ти се пръкне едно бебе... Ще ти съсипе младостта, дори и аборт да направиш, а като те гледам колко безотговорно си постъпила, май едва ли си на повече 14... Мислете преди да се е*ете, бе, хорa!!!

П.П.
Ти хубаво се притесняваш за нежелана бременност, а за болестите помисли ли?...

+1 pravilno!!!Naistina shansa ot zabremenqvane e minimalen, no go ima!No ne mislq, 4e trqbva da pie6 eskapele!!

MaKiNgMeCraZy
05-01-2008, 12:16
Ади сега аз да ви кажа, че след като си го е извадил преди да свърши значи няма от какво да се притеснява.Никакъв Ескапел и такива глупости ... То ако беше тъй да се пият боклуци след всяко правене на секс без презервати щеше да е толкова страшно ... нямам думи ...
Знаете ли колко двойки правят секс без презерватив и нямат проблеми?! Изобщо изключвам противозачатъчните (жената не употребява)... Презерватива е важен ако не знаеш с кого си лягаш .....
Детска му работа ...

LadyDy
05-01-2008, 13:35
Тоя твоя приятел с коя глава мисли, бе? Защо не е сменил презерватива..... :-x

mir4ovski
05-01-2008, 13:40
emi shansa e malaka ama az si mislq 4e e sledvashtiq put moje da ne se darjte kato idioto i da sprete kato se skasa prezervativa.eskapell e bezsmislen sled pove4e ot 18 4asa spored men a test moje6 da si napravi6 parviq den sled zakasnenieto.tva e i umnata drugiq put :)

DevilWish
05-01-2008, 13:42
Nie go pravim vinagi bez i toi sv1r6va otv1n ,taka 4e ne se pritesnqvai mnogo.spored men nqma smis1l da pie6 eskapele

eveto_xx
05-01-2008, 13:44
Защо просто не споделиш с майка си? :o

LadyDy
05-01-2008, 14:23
Nie go pravim vinagi bez i toi sv1r6va otv1n ,taka 4e ne se pritesnqvai mnogo.spored men nqma smis1l da pie6 eskapele :shock: Миличка, не те ли е поне малко - страх?! :shock:

noNamebaby
05-01-2008, 21:34
Ади сега аз да ви кажа, че след като си го е извадил преди да свърши значи няма от какво да се притеснява.Никакъв Ескапел и такива глупости ... То ако беше тъй да се пият боклуци след всяко правене на секс без презервати щеше да е толкова страшно ... нямам думи ...
Знаете ли колко двойки правят секс без презерватив и нямат проблеми?! Изобщо изключвам противозачатъчните (жената не употребява)... Презерватива е важен ако не знаеш с кого си лягаш .....
Детска му работа ...

Ами..добре.. донякъде съм съгласна,и аз правя без кондом..което в последно време много рядко се случва.. представи си.. правиш секс без кондом с момчето,което обичаш и му вярваш и в един хубав момент той се изпусне в теб ? какво ще стане после..
Така сега по темата..мм значи много пъти съм попадала в твоето положение.. и наистина..удоволствието си е удоволствие..но не винаги последиците от това че е без кондом,са хубави... винаги когато е без много се притеснявам..случвало ми се незнам до каква степен да "полудея" ;).. но всичко си е било наред... според мен няма страшно.. тези "боклуци" не знам колко ще ти навредят :)

Made_of_Pain
05-01-2008, 21:42
Освен, че си малка - очеизвадно е, че си и тъпа.
Отивам да ти хвърлям боб и леща.
Що за глупав въпрос? От къде да знам дали си бременна?
Това зависи от толкова неща... Има хора коитос години се опитват да имат деца, вие в тоя форум всичките сте някви малолетни родители...
Амебите като теб се делят, не се оплождат.
14 дни е срока за тест ( от по- сигурните тестове) .. иначе има и за след 7 дни.

MaKiNgMeCraZy
05-02-2008, 18:27
Ами..добре.. донякъде съм съгласна,и аз правя без кондом..което в последно време много рядко се случва.. представи си.. правиш секс без кондом с момчето,което обичаш и му вярваш и в един хубав момент той се изпусне в теб ? какво ще стане после..

Ми после ще гледаме бебе... к'во да се прай.С приятеля ми сме заедно от 2 години и мисля, че за това време ми е спечелил доверието.А за спичането и на мен ми се е случвало дори и когато е било само с презерватив ... гаранция няма кога ще спичаш яко.
Пък по темата - стига сте обвинявали момичето, че била тъпа,че мислела с оная си работа ... к'вото станало, станало .. въпроса е, че едва ли и има нещУ. Най-важното е да се успокои и всичко ще бъде ок ;)

xxxSnowflakexxx
05-02-2008, 19:50
Абе стига с тоя Ескапел.Изчакай да видиш дали ще ти дойде и ако ти закъснее си направи тест за бременност.Но ако си бременна трябва да споделиш с майка ти друго решение няма!!! Успех
:-)

EnriqueIglesias
05-02-2008, 19:55
pisna mi da gledam temi ot toq sort....ami izpolzwaite prezerwatiw i nqma da si pritesnena malka si,no prawish sex bez prezerwatiw?pii hapche nie ot kude da znaem bremenna li si ili ne?ako ti kajem che ne si i se okajesh bremenna na nas shet se surdish weroqtno?

arza
05-06-2008, 14:02
МОМИЧЕТА,ДАЙТЕ ДА СЕ НАУЧИМ НА НЯКОЛКО ПРОСТИЧКИ НЕЩА!И АЗ ПРЕДИ 3 ДЕНА ПРАИХ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ,КАТО ПО МОЙ ИЗЧИСЛЕНИЯ ОВУЛАЦИЯТА МИ ТРЯБВАШЕ ДА Е МИНАЛА,А ВСЪЩНОСТ СЕ ОКАЗА ТОЧНО СЪЩИЯ ДЕН..ТОЙ СИ ГО ИЗВАДИ ПРЕДИ ДА СВЪРШИ,И МЕН МЕ СЪМНЯВА ТАЯ ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ,НО..ЗА ДА СЕ ОПЛОДИ ЯЙЦЕКЛЕТКА ТРЯБВАТ НЕ 2 КАПЧИЦИ ПРЕДСЕМЕННА ТЕЧНОСТ А МИЛИОНИ СПЕРМАТОЗОИДИ,ОТ КОИТО ПОНЕ ЕДИН ДА ИМА КЪСМЕТА (ИЛИ НЕЩАСТИЕТО) ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА... МАЛКО ФАКТИ:
ИСТИНАТА Е ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО В РАМКИТЕ НА 12 ДО 24 ЧАСА ОТ МЕСЕЧНИЯ ЦИКЪЛ.ГАДНОТО Е ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КОГА СА ТЕЯ ВЪПРОСНИ ЧАСОВЕ...СЪЩО ТАКА -По време на еякулацията от пениса на мъжа се изхвърлят около половин милиард сперматозоида във влагалището на жената. Повечето от тях загиват през 1 до 5 часовото пътешествие из вътрешните полови органи на жената. Киселата среда във влагалището убива около половината от сперматозоидите. Останалите навлизат през шийката на матката, където лесно проникват, през иначе непроходимата слуз, благодарение на промените, предизвикани от овулацията.

Само около 3 000 сперматозоида достигат яйцепровода, където се намира яйцеклетката. От това вече силно намалено количество само няколко стотин ще я достигнат и обикновено само един ще проникне в нея и ще я оплоди. Зачеването е възможно, ако спермата навлезе във влагалището от 3 дни преди овулацията до 1 ден след нея.

ЖАЛКО Е....НАПЪЛНИХМЕ НА ХОРАТА ДЖОБОВЕТЕ С ТВА ЧЕ ПРЕЗ ДЕН СИ КУПУВАМЕ ТЕСТОВЕ И ПРЕЗ СЕДМИЦА ЕСКАПЕЛЕ...30 ЛЕВА......ЗА ЕДНО ХАПЧЕ.ПРИ ТОВА НЕ ЗА ДРУГО АМИ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ МНОГО НЕЩА........ДА,НАЙ-ДОБРЕ СИ Е С ПРЕЗЕРВАТИВ НО И ТОЙ НЕ Е КРИТЕРИЙ...А ТВА ЕСКАПЕЛЕ....ТАКИВА БЕЛИ МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ....НЯМА СПОР ЧЕ СЕКСА БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ Е НЕОПИСУЕМО ПО ЯК ОТ ТОЗИ СЪС,НО ПЪК И ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ГАФ...ТРЯБВА ПАРТНЬОРИТЕ ДА СЕ ПОЗНАВАТ И ДА СИ ВЯРВАТ.НЕ МОЖЕШ ДА СИ ОСТАВИШ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ НА НЯКОИ КЕЛЕШ КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ Е ГОЛЯМ ЕБАЧ А СВЪРШВА НА 2РАТА МИНУТА И ПРИ ТОВА В ТЕБ."мИЛО,БЕЗ ДА ИСКАМ"...АЙДЕ ПОСЛЕ ХАПЧЕТА ТЕСТОВЕ ,ГИНЕКОЛОЗИ,АБОРТИ...БАСИ...

beb4eto0o
05-06-2008, 15:43
Хора, много съм притеснена. Преди няколко дена правих секс без презерватив, защото се скъса по средата. Малко преди да свърши той си го извади от мен, но пак съм ужасно притеснена, може ли да е останало нещо или нз............ :( Моля ви помогнете, че умрях от притеснение. И бихте ли ми казали също така след колко време мога да си направя тест за бременност и в случай че е положителен какво да правя? :shock: Малка съм и наще ще ме убият...
kato nee svar6il v teb nese pritesnqvai nese zabremenqva taka .veroqtnosta e syper malko nemislq,4e ima za kakvo dase pritesnqva6 . :-)

iLoveChocolate
05-06-2008, 16:22
и според мен няма за какво да се притесняваш