Влез

View Full Version : Първи път

Goro_92_levski
05-01-2008, 10:29
Здравейте, на 16 години съм и ще правя секс с гаджето ми за първи път.(тя не е девствена) Та очевидно съм малко сдухан, но искам всичко да мине ок. Въпроса ми е какво да правя като тръгна да свършвам-изкарвам го и си свършвам в капута и след това го свалям и слагам нов и продължавам или трябва да направя нещо друго? Съжалявам за невежеството, ама съм се притеснил да не се изложа...

05-01-2008, 10:38
Ам приятелю подобре е като свършиш да приключите,защото 1- може нещо да стане гаф с слагането на 2-рия презерватив,2-то не е казано че тря да го праите по 1 час,все пак тва е за 1 път какво искаш,ще свършиш бързо и тва е ,несе притеняваи ;) по нататака ще свикнеш и ще видиш че ще е по дълго, тогава мойе вече кат свършиш да слагар др презерватив,защотото няма да си новак и ще си и по спокоен.Надявам се да съм ти помогнал пич...А и успех, и 1 път несе забравя никога така че гледаи да е яко0о....

billycohen
05-01-2008, 10:41
и кво първия път като свършиш не е желателно да има и втори дубъл??? защото все пак бързо ще свърши момчето. Ако може пак да го прови ли ?

koro
05-01-2008, 10:42
Здравейте, на 16 години съм и ще правя секс с гаджето ми за първи път.(тя не е девствена) Та очевидно съм малко сдухан, но искам всичко да мине ок. Въпроса ми е какво да правя като тръгна да свършвам-изкарвам го и си свършвам в капута и след това го свалям и слагам нов и продължавам или трябва да направя нещо друго? Съжалявам за невежеството, ама съм се притеснил да не се изложа...

ее ти едва ли като свършиш веднага ще успееш да го вдигнеш и да продължи. лафче едно друго ако не успееш да го вдигнеш тя знаее как да се погрижи гушкай те се говорети си и тя работата става сама.

И не задавай тъпи въпроси от сорта на ... амм сега къде е дупката и прочия, ..... ще свършваш ли .... свърши ли ..., слушай я как стене и по това се ориентирвай какво да правиш по бързо по бавно по силно по леко ее такива неща.

и без да се притесняваш много много. аааа и н бързаи да да сваляш всичко и веднага да почвате да правите секс трябва да си играете да се гшкате целувате, по тялото и на всякаде :)

басси несвързаното обеснявам ама каквото ми дойде такова ти пиша .

успех

После сподели как е минало всичко

05-01-2008, 10:50
ее ти едва ли като свършиш веднага ще успееш да го вдигнеш и да продължи. лафче едно друго ако не успееш да го вдигнеш тя знаее как да се погрижи гушкай те се говорети си и тя работата става сама.

И не задавай тъпи въпроси от сорта на ... амм сега къде е дупката и прочия, ..... ще свършваш ли .... свърши ли ..., слушай я как стене и по това се ориентирвай какво да правиш по бързо по бавно по силно по леко ее такива неща.

и без да се притесняваш много много. аааа и н бързаи да да сваляш всичко и веднага да почвате да правите секс трябва да си играете да се гшкате целувате, по тялото и на всякаде :)

басси несвързаното обеснявам ама каквото ми дойде такова ти пиша .

После сподели как е минало всичко

мн правилно брато !!!![/quote] :smt006

RyAn
05-15-2008, 20:43
uspeh