PDA

View Full Version : Много е гадно

POKEMONFOREVER
05-01-2008, 12:08
Хора можете ли да ми предложите как да се откажа от компювъра,да правя нещо интересно,приятелите по цял ден с гаджета,не им се рита,кажете вие знаете ли някой начин ?

sladkъ_mackъ
05-01-2008, 12:15
:shock: :shock: :shock: :razz: emm za kfo puska6 taq tema kat ne ti se sedi na kompa nedei :-D begai vunka i taka :)

SeXyL[!]Nk@
05-01-2008, 12:24
Разнообразявай си живота. Излизай по кафета,с приятелите по магазините.Ходи на фитнес,малко за тонус поне.....и така..... :)

skatemore
05-01-2008, 12:39
Хора можете ли да ми предложите как да се откажа от компювъра,да правя нещо интересно,приятелите по цял ден с гаджета,не им се рита,кажете вие знаете ли някой начин ?

като ти гледам ника - покемон завинаги няма нужда да контактувам с набор 95 +

VilleBaby
05-01-2008, 12:56
покемон :lol: незнаех , че го има още... :D а сега по темата...ти сега се киориш пред компа и се чудиш как да станеш от него...ми излез бе всичките ти приятели ли имат гаджета и са заети с тях 24 4аса на денонощието? тренирай нещо,излизай,пазарувай,раз ождай се , ходи по кафенца идеи много само желание трябва :-D

comics
05-01-2008, 13:23
тренировки - фитнес, карате, муай-тай. Кафетата мн мн не ти ги препоръчвам - тровиш си дробовете с цигарен дим. Независимо от това, че не пушиш 80 % ит цигарения дим се вдишва от непушача, а пушача го вдишва на 100% к0фти а?

POKEMONFOREVER
05-01-2008, 15:18

93 и това че гледам ПОКЕМОН,незначи че съм бебе,ти си един от пропадняците.

Аз тренирам футбол само че след 4-5 като се прибера и до 11-12 няма какво да правя.

НЕ МИ ТРЯБВАТ ГАДЖЕТА,НЕИСКАМ ДА СИ ПРЕЦЖАКВАМ ПОСЛЕДНАТА 1-2 ГОДИНИ ДЕТСТВО С ГАДЖЕТА,СЛЕД около 1-2 ГОДИНИ МОЖЕ БИ :).

Не ми се ходи със старите приятели защото неисам мда пропушвам и пропивам и аз,а и те сам ос гаджетата почти по цял ден ,майче.

DevilWish
05-01-2008, 15:35
az kat ti gledam nickname yavno si tolkova mal1k ,4e ne moga da ti predloja i ti da si hvane6 gadje . .. em nyama6 li interesi???

POKEMONFOREVER
05-01-2008, 15:39
az kat ti gledam nickname yavno si tolkova mal1k ,4e ne moga da ti predloja i ti da si hvane6 gadje . .. em nyama6 li interesi???
Абе хора толкова ли сте станали тъпи бе ??????
Какво съм малък бе,ти на колко си,ГОЛЯМАТА ?

05-01-2008, 15:41
Ходи дна фитнес ве пич....

DaЯk_AнGэL
05-01-2008, 20:43
Най-добре ти си измисли занимания, ние акъл не можем да ти дадем.

50cent
05-02-2008, 01:34
хах ние сме били тъпи але еи ташак смотан аз съм на 15 и се къртя като луд по цял ден съм навънка ако невярваш виж в колко часа съм седнал да пиша това съобщение 4:34 сутринта и тва с покемона е супер шибаняшко как може да гледаш покемон и виж ако ти е кеф да си седиш пред компа седи си и на мен ми харесва самоче не чак толкова колкото да си излизам но пък е много приятно да си се кефиш и да джъткаш на някви игрици

skatemore
05-02-2008, 07:26

93 и това че гледам ПОКЕМОН,незначи че съм бебе,ти си един от пропадняците.

Аз тренирам футбол само че след 4-5 като се прибера и до 11-12 няма какво да правя.

НЕ МИ ТРЯБВАТ ГАДЖЕТА,НЕИСКАМ ДА СИ ПРЕЦЖАКВАМ ПОСЛЕДНАТА 1-2 ГОДИНИ ДЕТСТВО С ГАДЖЕТА,СЛЕД около 1-2 ГОДИНИ МОЖЕ БИ :).

Не ми се ходи със старите приятели защото неисам мда пропушвам и пропивам и аз,а и те сам ос гаджетата почти по цял ден ,майче.

абе че ти еба майката на кой викаш че е пропаднал бе 12 годишен лешпер , покемон гледах в 4 клас тоя на 12 години и го гледа още , ти си тъп недоразвит ХЮМ

XceSS
05-02-2008, 10:33
Хахха
Nick: Pokemon forever
Подпис : Pokemon and Naruto Forever
:lol: :lol: :lol:
Точно тея педалските детски ви развалиха младото поколение ! Така като гледам не си си хващал гадже нито един път, сигурно смяташ кафето за некво баровско място в което ходят най-големите гъзари...Споко и аз 2-3 клас бех така.Иначе запиши се на некви тренировки де да знам плуване, карате щом те кефи да риташ почни на тренировки по футбол да ходиш.А за това дето не си искал да пропушиш затова не излизаш.Това са пълни глупости и извинения.Според мен не ти харесва това че другите си имат приятелки а ти не и затова не излизаш.Спокс някой ден ще се оправиш в живота.

Pedigree
05-02-2008, 10:38
Всичко ли опира до компа и гаджето, бре ?!

Ебаси, можеш да правиш хиляди неща - чети, учи, играй баскет, разходи се, слушай музика ... хиляди неща можеш да правиш, стига да ти се занимава. ;]

VerryBerry
05-02-2008, 11:57

Ебаси, можеш да правиш хиляди неща - чети, учи, играй баскет, разходи се, слушай музика ... хиляди неща можеш да правиш, стига да ти се занимава. ;]

+1

xxxSnowflakexxx
05-02-2008, 13:34
Izlizai na vunka be 4ovek :grin: :grin: :grin: http://www.vip-chat.ru/metric/love/m1476.gif (http://www.vip-chat.ru/metric/)

POKEMONFOREVER
05-02-2008, 14:45
"xsecss"

Не съм казал че си ритаме така - ТРЕНИРАМ ФУТБОЛ ОТ 6-7-8 години :).

Знам че има много занимания,но по интересно от това да риташ с приятели незнам :? .

А свързаното с гаджетата,сигруно тая година ще си хвана гадже,защотот то се видя че няма надежда за още 1-2 години детство и забавления,поне ако имам гадже няма да си хабя времето за тъпия компютър,вече няма да искам помощ от вас,видях какви хора сте,КАКТО КАЗАХ ПОВЕЧЕТО до толкова сте пропданали и се правите на отворени,че сте забравили забавните моменти,аиде пияници махайте се,мерси на хората който ми помогнаха,а ти пропадняко не псувай майка ми :x и не съм на 12 години.

XceSS
05-02-2008, 15:13
"xsecss"

Не съм казал че си ритаме така - ТРЕНИРАМ ФУТБОЛ ОТ 6-7-8 години :).

Знам че има много занимания,но по интересно от това да риташ с приятели незнам :? .

А свързаното с гаджетата,сигруно тая година ще си хвана гадже,защотот то се видя че няма надежда за още 1-2 години детство и забавления,поне ако имам гадже няма да си хабя времето за тъпия компютър,вече няма да искам помощ от вас,видях какви хора сте,КАКТО КАЗАХ ПОВЕЧЕТО до толкова сте пропданали и се правите на отворени,че сте забравили забавните моменти,аиде пияници махайте се,мерси на хората който ми помогнаха,а ти пропадняко не псувай майка ми :x и не съм на 12 години.

Чакай сега какво детство искаш?!? Нали каза че си 93 набор това ще рече че си на 15 години.Ами извинявай много ама на 15 години не съм мислил така...Ха те вече на 15 години се чукат като разпрани, пият, пушат, друсат, не ходят на даскало.Че ти ако чакаш 1-2 години още ще си на 16-17 години :shock: :shock:

st1ka
05-02-2008, 15:43

+1

sladkish_14
05-02-2008, 16:52

Лелеее и аз това си мислих 8-) +1

sladkish_14
05-02-2008, 16:58
Абе хора толкова ли сте станали тъпи бе ??????
Какво съм малък бе,ти на колко си,ГОЛЯМАТА ?

Ей,ей по полека!!!Ние какво сме ти виновни,че ти е скучно у вас?Да не е тя виновна,че си се развикал?Какво искаш да ти кажа като свършиш тренировки и да ти напиша график кво да правиш ли?Ми квото искаш прайй като се правиш на много отворен,като не искаш да излизаш с приятели няма да излизаш,няма и приятелка да имаш и по цял ден ще си седиш у вас и ще тъпееш (повярвай ми вече си почнал)...За пръв път чувам от момче на 15,че не иска гадже и че не му се излиза с фр защото пушели и пиели :shock: :shock: :shock: Извинявай ти от момчетата с очила ли си :shock:

POKEMONFOREVER
05-02-2008, 18:05
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЛЕЛЕЕЛ абе хора,немога да повярвам че сте станали толкова лоши лелел.

Ако искайте ми се смейте бе каквото искате правете,ама един ден ако стана известен ще ми се подмазвате само,кой знае GSM-a ще ми търсите от разни места,тавкива сте повечето ,сега се подигравате и се правите на много отворени,защото вече почти всички хора станаха такива,малко са добрите хора,който наистна знаят какво е доброта и приятелство,а повечето нямате нищо ама нищо свързано,вече ми омръзна само да ми се правят на интересни отвсякъде,ОТ УЧИЛИЩЕ,ОТ ТРЕНИРОВКИ,ОТ ФОРУМИ,от какво ли не те това прекали границата,добре,добре,само да постинга мечтата си ще видиме тогава колко сте отворени,живи и здрави.

ЩЕ СТЕ МИШКИ,НЯМ ДА ИМАТЕ ДУМАТА,НАИ- МАЛКО ДА МИ СЕ ПОДМАЗВАТЕ,защотот е така сега се прави на отворен,но когато един човек стане известен повече се забелязва,тоя където се е правил на отворен само се подмазва и иска да е приятел с известният,АМА НЯМА ТАКИВА :).

Вие сте 5 пъти повечето по-малки по ум от мене и разбиране,дори и незнаете защо гледам покемон,а и може би и вие като сте го глеали като малки толкова сте бли "умни",че и вие не сте занелеи за какво го гледате.

Незнам за какво си хабя времето да си пиша с мишки :? .

Спокойно,аз си знам че света става все по-лош и всички сме част от него,това е живота прост трябва да се живее с пропадняци,пияници,пушачи, творени и какви ли не смешки.

XceSS
05-02-2008, 18:08
Ти кво искаш ве опитах се да ти помогна.Просто разбери че на 15 години не е нормално да не мислиш за путки и купони.

POKEMONFOREVER
05-02-2008, 18:10
Ти кво искаш ве опитах се да ти помогна.Просто разбери че на 15 години не е нормално да не мислиш за путки и купони.
Пич казах повечето ти не си от тея заблудените,макар че и ти почваш изглежда,незна мна колко години си ?Ама това е пълно продпадане разибрам да си имаш гадже да си я обичаш и тя да те обича и диа си останете гаджета до края на живота,а вие мислите да си хваненете няекоя да я оправите и аиде чао,аидеее.

XceSS
05-02-2008, 18:16
Пич казах повечето ти не си от тея заблудените,макар че и ти почваш изглежда,незна мна колко години си ?Ама това е пълно продпадане разибрам да си имаш гадже да си я обичаш и тя да те обича и диа си останете гаджета до края на живота,а вие мислите да си хваненете няекоя да я оправите и аиде чао,аидеее.

Офф ти почваш като тея малките момиченца дето чакат принца на белия кон.Не може първата, която си хванеш и да е супер печена, точна всичко да е ОК.Да не мислиш че всеки иска да си хване пиятел/ка, колкото да се изчукат и айде по живо, по здраво.Офф какво ли ти обяснявам.Всеки си има право на собствено мнение.Айде със здраве :)

sladkish_14
05-02-2008, 18:21

Това е ограничено мислене!Гадже се хваща с цел,защото си самотен,защото ти се е*е,защото имаш нужда от подкрепа и разбиране,защото просто искаш гадже или защото съдбата така е отредила!И никога не е 100% сигорно,че като си хванеш приятелка за да сте заедно цял живот ще сте!Защото преди да стигнеш до брак или сериозна връзка иска опит!Аз имам сериозна връзка и моите приятелки които са нямали,нямат понятие какво да правят и как да се държат,нямат представа за да изградиш и задържиш толко дълга връзка какво се изисква.. :) Това беше няма да пиша повече,защото виждам,че за теб сме само едни "мишки",а ти си разбирача от всичко и ще станеш най-великия,а ние ще ти коленичим да ни простиш,че някога сме писали "лоши"за теб коментари...

П.С -Даже не те познаваме,кажи име фамилия,че после като станеш известен да дойдем да ти се извиним ;)

sweet_baby_cool
05-02-2008, 19:51
emi probvai razli4ni ne6ta i koeto ti haresa go upr redovno i takak 6te zamesti6 kompa

POKEMONFOREVER
05-02-2008, 22:02
emi probvai razli4ni ne6ta i koeto ti haresa go upr redovno i takak 6te zamesti6 kompa
---------------------------
Това беше няма да пиша повече,защото виждам,че за теб сме само едни "мишки",а ти си разбирача от всичко и ще станеш най-великия,а ние ще ти коленичим да ни простиш,че някога сме писали "лоши"за теб коментари...

П.С -Даже не те познаваме,кажи име фамилия,че после като станеш известен да дойдем да ти се извиним Wink
-----------------------------

Дано някой ден ви покажа че не се базикам и точно обратното е вие се мислите за великите не аз :).

Георги Райчов Георгиев

:):):):):)
sweet_baby_cool

Мерси за съвета :).

Verliebt_Maedchen
05-03-2008, 09:00
оффф не мога да повярвам! за какво се заяждате с човека заради ника му :shock: :shock: :shock: или заради подписа си :shock: да си гледа каквото иска!!!! всеки си има право да харесва каквото си иска! и аз гледам анимациионни филмчета понякога, а съм на 17! и какво лошо има да не иска да си има гадже на 15???? много добре си е решил! по-малко отговорности, повече време за себе си!

а колкото до това как да го използваш това време, ето моите съвети : чети книги, излизай по разходки, учи, захвани се с някакъв език или спорт или друга полезна дейност, която ще ти е приятна, вземи си дом. любимец, прекарвай време с вашите... (защото повярвай, един ден няма да имаш толкова време за тях и ще съжаляваш :( ) успех :smt023

Anabel
05-03-2008, 09:05
Ауе лапее....пфф няа смисъл си хаба думите за теб.Излизай на кафе,разходки,компанийки,з рибявки толкова ли е трудно да се сетиш ве.

POKEMONFOREVER
05-03-2008, 09:10
оффф не мога да повярвам! за какво се заяждате с човека заради ника му :shock: :shock: :shock: или заради подписа си :shock: да си гледа каквото иска!!!! всеки си има право да харесва каквото си иска! и аз гледам анимациионни филмчета понякога, а съм на 17! и какво лошо има да не иска да си има гадже на 15???? много добре си е решил! по-малко отговорности, повече време за себе си!

а колкото до това как да го използваш това време, ето моите съвети : чети книги, излизай по разходки, учи, захвани се с някакъв език или спорт или друга полезна дейност, която ще ти е приятна, вземи си дом. любимец, прекарвай време с вашите... (защото повярвай, един ден няма да имаш толкова време за тях и ще съжаляваш :( ) успех :smt023
Мерси много,ти си един от добреите и разбиращи ме хора :).

Duvessa
05-03-2008, 09:14
Начини за убиване на времето- много, стига да имаш желание. Просто се занимавай с нещо, което ти харесва- намери си още хобита, щом сегашните не са ти достатъчни. Колкото до приятелите – не се страхувай да излизаш с тях, само за да не пропушиш и пропиеш, ти щом сам не искаш- никой не може да те накара. Абстрахирай се от мнението на другите, че щом си нямаш приятелка си смотан или разни подобни глупости. Дори обратното- трябва да имаш повод за радост, че не си пропаднал колкото някои твои връстници, които освен да пушат, пият и да се праскат, друго не правят.

ANTIHUMAN
05-30-2008, 08:44
Начини за убиване на времето- много, стига да имаш желание. Просто се занимавай с нещо, което ти харесва- намери си още хобита, щом сегашните не са ти достатъчни. Колкото до приятелите – не се страхувай да излизаш с тях, само за да не пропушиш и пропиеш, ти щом сам не искаш- никой не може да те накара. Абстрахирай се от мнението на другите, че щом си нямаш приятелка си смотан или разни подобни глупости. Дори обратното- трябва да имаш повод за радост, че не си пропаднал колкото някои твои връстници, които освен да пушат, пият и да се праскат, друго не правят.

+1 Чети книги /днешното поколение не го правим/ ,аз чета ,но никога не ми е достатъчно! Има и хора където не знаят какво е книга,но това е друга тема!Не си хващай гадже няма за къде да бързаш /доколкото знам утре НЕ е края на света/ .Всичко с времето си! :) Аз също гледам детски филмчета понякога ,а съм на 16!Пиша се ANTIHUMAN ,ще ме критикувате ли заради ника?Или подписа ми?
П.П. Нека хората да си говорят ,а ти си прави каквото искаш! Да не ти пука ,какво говорят за теб ,нали знаеш ти какъв си! :)