PDA

View Full Version : поредния проблем....

DjuDjiTo
05-01-2008, 14:19
начи.... мойта история е ... мн сложна ... поне за мен

харесвам едно момче... но той е от селото ми (200 км)виждаме се всеки път кАто си отида на село.... НО (винаги има едно но :( ) 1-во той е по-голям от мен с 5 год. , което евно и за двамата не е проблем 2. на 200 км сме един от друг 3. има си приятелка .... с която (ако му вярвам) всеки ден се карат и ще късат.... (но "за него това е най-дългата връзка и не може толкова лесно да я приключи" така поне каза) .постоянно ми прави намеци и тн.... той работи като .... нещо като охрана на село в дискотеката и всеки път се виждаме... на нова година може да се каже че се целувахме.... и тн.... всеки път си казвам "нищо няма да стане...остави го" но не мога... от приблизително 7-8 месеца се занимаваме.... той не е от онея които са моногамни и постоянно зарибява някоя... една приятелка е говорила с него и той и е казал че съм му много симпатична и не иска да ме нарани и че ми каже какво мисли и чувства , но все още нищо не ми е казал.....не знам какво да направя.... постоянно ми дава сигнали,че ме харесва и според мен ако не беше така за 7 месеца щеше да си проличи....а и няма как толкова дълго да се занимаваш с някой без никакви чувства...... нали???? моля ви кажете ми какво да правя защот вече ..... НЕ ЗНАМ!!!!

cinderella_gugutka
05-01-2008, 14:24
ами поговори с него,кажи му какво 4увстваш и 4е не можеш да го 4акаш ве4но.дай му примерно 1 седмица и кажи ако до тогава не се разделиш с другата-край и тва е 8)

nejnaDROGA
05-01-2008, 14:30
Другия път когато се видите излезте само двамата и си поговорете :) Друг начин просто не виждам :) Не си струва да чакаш и да не си сигурна дали ще се получи :) А отностно това за 7-те месеца ... не бъди много сигурна :) И аз мислех,че с едно момче ще се получи и въпреки,че имах гадже му давах някакви надежди :) Постоянно му казвах,че скоро ще скъсам с гаджето и ще се пробвам с него,НО ... скъсах с гаджето стоях малко сама и тръгнах с друго момче :) Много кофти се получи,защото това момче много ме харесваше и страшно дълго ме чакаше,а накрая нищо не се получи :(

DjuDjiTo
05-01-2008, 14:33
питах го какво иска от мен и той ми каза "а ти какво искаш" и аз му казах че мн неща искам ама няа станат.... и след тва не помня кво точно беше...... и бяхме само двамата и тогава ме беше хванал зза ръката и ме беше прегърнал и т.н. за това става въпроз... постоянно ми намига усмихва ми се праща ми въздушни целувки и тн и тн ......

babity
05-01-2008, 14:34
поставяш му един красив ултиматом, избира си момчето и спира да те разиграва, това е...

DjuDjiTo
05-01-2008, 14:40
.....добре и да му дам ултиматом ... като се има на предвид че ще го видя след.... 5 дни ако не и повече... как да разбера.... може да му дам по голям ултиматом... добре а ако не го изпълни.....

prettyIdeath
05-01-2008, 14:46
Стига си се тикала да бъдеш с него. Може човека да е просто любезен а ти да го тълкуваш по друг начин. Щом си има приятелка и не е скъсал с нея, значи все пак има нещо което го държи при нея. Не е просто защото му е най-дългата връзка.
Плюс тва погледни реално над нещата- не сте на много близко разстояние един от друг и няма да се виждате всеки ден. Само ще се нараняваш! По-добре се отдръпни от това момче от сега.

nejnaDROGA
05-01-2008, 14:48
Питай го какво му е мнението за теб,има ли някакви чувства към теб,ако случайно каже "не" го питай защо се е държал така мило и ти е давал сигнали,че те харесва :) Ако те пита какво искаш ти (както е направил предишния път) не му отговаряй "искам много неща ама няма да станат..." Кажи му,че го харесваш и т.н. :) Покажи му,че искаш да сте заедно :) защото въпреки,че момчетата се правят на големи газета понякога са супер срамежливи и им е трудно да направят първата крачка :) Айде успех :-)

VinDiesel
05-01-2008, 14:50
Според мен той си играе с тебе 7-8 месеца да те върти да знаеш че е голям филмар пред твойта приятелка може да се прави на всякакъв спокойно :)

butty
05-01-2008, 15:00
Здравей!
Щом той не поема инициативата, направи ти първата крачка и го питай директно дали те харесва. Ако отговорът е положителен, супер! Дано сте щастливи заедно..ако пък ти каже, че не може да зареже старата си приятелка и т.н. просто му тегли една майна... не си струва да се занимаваш с него. Тогава просто тези 7 месеца е търсил един флирт.. и нищо повече. Ако стане така, горе главата и не унивай! Той няма да е единственото момче, което да харесваш! Така че...действай ;)

DevilWish
05-01-2008, 15:04
поставяш му един красив ултиматом, избира си момчето и спира да те разиграва, това е...
Syglasna sym 100% ;) Tova ne moje da prod1ljava taka ;) Pyk i ti sam kazvash ,4e e ma4o ;) ne o4akvay ,4e nyama da ti izneveryava ,o6te pove4e kato nqma da ste non-stop zaedno ;)

fuck_me_pls
05-01-2008, 16:43

Тва е най-доброто решение :)

DjuDjiTo
05-01-2008, 19:08
mxm.... 10x dano da stane .... :(

lovey0u
05-01-2008, 19:15

+1

babity
05-01-2008, 19:19
.....добре и да му дам ултиматом ... като се има на предвид че ще го видя след.... 5 дни ако не и повече... как да разбера.... може да му дам по голям ултиматом... добре а ако не го изпълни.....

Еми ако имаш няк'ва приятелка от там и казваш да хвърля по едно око докато те няма. Това в случай, че избере теб... или пък като се върнеш на село правиш едно демонстративно излизане ама така, че бившата му да те види с него и това е...

MiMcHeToOo
05-01-2008, 19:39
Ох, що ли се занимаваш? Ще тръгнете и ще ти изневрява, сама казваш, че не е моногамен!

DjuDjiTo
05-01-2008, 19:45
бившата му не е от там.... тя е "градско парче" ... и бтв на велик ден ТЯ ми се обажда да ме пита защо съм му пращала смс "христос воскресе" ..... просто нз кво да кажа за нея повече.......

..... ми занимавам се с него щото съм ужасТно ......... как да кажа... мисля че съм заблудена ,макар че съм наясно с всички "факти" .... знам ,че ще ми изневерява... но като знам , че ще е с мен ми е по-добре.... отколкото всеки път като го видя да си мисля "какво ли щеше да стане"..... просто за мен тряа някъф тъп смотан принц.... за жалост...

и.... бтв случвало се е като си говоря с др момче той да идва и да ме пита за какво си говорими тн......... (признаци на ревност ако не се лъжа....а ревност се проявява с чувства...поправете ме ако греша