Влез

View Full Version : Първата крачка...

gPa3HuTeJl
05-01-2008, 16:30
Гледах за такава тема, но неможах да намеря...
Та..мис1лта ми е кои от вас направи " п1рвата крачка " и каква беше тя..

Хайде аз ще започна..
Ми аз... аз се запознах с нея... взех и телефон.. скайп....и така леко полеко.. 8)

GameMaster
05-01-2008, 16:35
Emi znachi zapoznahme se v 1 sait za zapoznanstva....Toi pyrvi mi pisa.Sled tova si pisahme okolo mesec i polovina i pochnahme postepenno da izlizame za malko (az taka iskah za malko poneje sym sramejliva mnogo i se pritesnqvam) ....I sled tova toi me pokani na 1 kupon vyv tqh :-D Beshe mnogo hubavo....Tam toi me celuna i mi razkri chustvata si....Beshe mnogo milo i mi haresa (chesno kaznoa az uchakvah neshto podobno). Obshto vzeto toi beshe poel iniciativata ....I taka veche 3 meseca sym s nego i sym shtastliva :) ;-)

AceOfSpades
05-01-2008, 16:39
:oops: Ако под "първа крачка" имаш предвид - първа целувка или признание, изпревари ме с минута-2 :-D . Тамън бяхме излизали няколко пъти и седнахме на една пейка... иии тамън щях да си излея душата и ОП! метна ми се и ми запуши устата :oops:

Ivalinka
05-01-2008, 16:54
аз направя ли първата крачка и губя интерес

Котарана
05-01-2008, 16:58
Той ме зариби първи :D

tuzaro
05-01-2008, 17:00
ам по принцип аз правя първата крачка, ама има и случаи в който момичето я прави и така по ми харесва 8-)

Mementomori
05-01-2008, 17:02
Ами просто и двамата,нямало е класифициране на първи или втори!Но по принцип не съм от тези,които биха показали интерес към някого и същевременно не обичам да ми досаждат!Няма угодия!

babity
05-01-2008, 17:06
Аз твърдя, че той е направил първата крачка, той твърди, че аз съм го "свалила"... не сме стигали до консенсус :-D :-D :-D

dark234
05-01-2008, 17:39
emi zapoznahme se savsem slu4aino kato sekarah s edni moi fr koito go poznavah i sled tva zapo4nahme da se vigdame i taka :-)

kukli4kata_bg
05-19-2008, 23:01
mii zna4i... toi napravi purvata kra4ka, poneje toi poznava6e 1 moq priqtelka i za da se dobere do men :D organizira da izlezem po dvoiki :P moqta priqtelka i gajeto i, az (togava si bqh single) i toi... purvo si4ko izglejda6e nevinno, razhojdahme se po parka, posle toi mi pro6epna da se otdelim ot drugite za malko :grin: i trugnahme nie dvamata, sednahme na 1 peika i toi po4na da me gleda po mn po-razli4en na4in, se edno be6e vluben v men.... i togava mi go kaza 'vijj... harevam te ot dosta vreme....' i az samo kazah 'znam' :D i taka zapo4na si4ku
xixi :-)

scanadal
05-20-2008, 08:02
Той беше първи.Ама аз в началото не си падах по него и доста го поизмъчих милият :D И в един прекрасен слънчев ден и аз осъзнах,че го харесвам много и така започнахме :oops:

hahavteen
05-20-2008, 08:50
Мисля че той... Все пак тои ми поиска телефона,той ме канеше на кафе и ми пишеше нон стоп смс-и.. Но пък ако не го бях провокирала непрекъснато и ако не му се бях хвърлила на врата една вечер сигурно щяхме да си останем само приятели защото беше адски притеснителен.

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-20-2008, 09:24
Аз му писах, за да се запознаем, аз всеки ден му пишех в продължение на 4 месеца (и да ме пита някой защо не съм се осмелила да го поканя на среща, не мога да отговоря), накрая той ме покани пък да посрещам у тях с компанията му изгрева на 1. юли... Иначе после аз питах кога да излезем, аз и го целунах първа... Но тъй или иначе като цяло във връзката ни май аз организирам повечето неща, така че и нейното начало не ме учудва.

VinDiesel
05-20-2008, 11:08
Тя направи така че да се запознаем. Но после аз я поканих на кафе и я целунах 1-ви

Wrathchild
05-20-2008, 11:30
А де...
Той ме сваляше бая упорито, предизвикваше ме да го целуна, но за целувката аз поех инициативата...

krem4et0
05-20-2008, 13:18
Мисля че той... Все пак тои ми поиска телефона,той ме канеше на кафе и ми пишеше нон стоп смс-и.. Но пък ако не го бях провокирала непрекъснато и ако не му се бях хвърлила на врата една вечер сигурно щяхме да си останем само приятели защото беше адски притеснителен.

Тов защо ми звучи адски познато? Но с тази разлика, че аз го поканих първите 2 пъти на кафе.

цъкам^^белот
05-20-2008, 13:44
Честно казано аз съм правила първата крачка в повечето връзки, които съм имала.В сегашната ми - също.Аз се запознах с него,поисках му телефона,след което и той моя (щях да го уча белот да игра - така и не го научих ).Излязохме на кафе,после на кино и аз поех инициативата за първата целувка, за което съм адски щастлива :) ...казвам си "или сега,или никога" :)

darking
05-20-2008, 20:14
Той беше първи.Ама аз в началото не си падах по него и доста го поизмъчих милият :D И в един прекрасен слънчев ден и аз осъзнах,че го харесвам много и така започнахме :oops:
Вдъхновяваш ме :D