View Full Version : Коса
n0va_s1m_tYk
05-01-2008, 16:35
Сега се ровя из нета и гледам продукти за коса. Сега съм се спряла на Нивея. И се чудя дали ако си взема този балсам заизправяне, където е без отмиване, дали ще ми слепне косата към скалпа :D някой пробвал ли го е? И дали можете да ми дадете някакви съвети как може косата ми да е едновременно права и с обем, без да използвам пяни и др. такива, че ми се пълни главата с пърхут от тях.. :D
Благодаря за вниманието
Аз съм ползвала и бях доволна от Нивея-та,ако косата ти е мокра когато се мажеш не се слепва :)
moonbeam
05-01-2008, 17:13
ами с преса, макар че малко уврежда :? моята коса е...уж права, отделям горния пласт и правя вафлички с пресата на няколко пласта,но само към корените и после си пускаш горния пласт и се получава готин обем
nefchi_bs
05-01-2008, 17:13
И аз съм я ползвала нивеята обаче косата ми стана та**к
n0va_s1m_tYk
05-01-2008, 18:10
ами с преса, макар че малко уврежда :? моята коса е...уж права, отделям горния пласт и правя вафлички с пресата на няколко пласта,но само към корените и после си пускаш горния пласт и се получава готин обем
Пробвала съм, но не ми харесва, защото пресата личи :( а пък и мн гори косата.. не става всеки път да я ползвам :)
По принцип БАЛСАМИТЕ И МАСКИТЕ ЗА КОСА НЕ СЕ СЛАГАТ В КОРЕНИТЕ!
И ако не сложиш балсам в корените косата ти няма да слепне.