Влез

View Full Version : Попадали ли сте в такава ситуация?!....

i love you
05-01-2008, 17:35
Днес,в трамвая докато пътувах се качи едно готино момче...и застана то4но до мен и симпатичен си бе6е,изглежда свире6е на не6то,за6тото си носе6е инструмента в калъф,но тъй като не бях сама не можах да го заговоря не 4е ако бях 6тях да запо4на някакъв разговор,защото не съм такъв 4овек...и сега ми стана кофти за6тото няма да го видя никога повече...ии въпроса ми е защо понякога така се случва да видим някой и да ни стане симпатичен и след това да не се видим пове4е никъде(в смисъл когато има симпатия и от двете страни)?Попадали ли сте в такава ситуация :-o :)

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

suantito
05-01-2008, 17:37
Защо да не го видиш пак пътувай секи ден в трамвая в който си го видяла и може пак да се срещнта.

AceOfSpades
05-01-2008, 17:41
:shock: от каде си?Да не си от Пловдив? Да не си видяла мен :oops: :-D Ами какво да те посаветвам ако си разбрала какав инструмент свири и си запомнила коса, очи, възраст поразпитай все пак сте от 1 град и има шанс пак и да се намерите. Ако толкова си го харесала не се отказвай ;).

П.П. мале много ще се смея ако си от Пловдив и си видяла мен щото бях неска в рейс с китара в калаф :oops:

tuzaro
05-01-2008, 17:45
И аз във вторник като се прибирах от мач с 29 се качи едно хубаво момиче с много красиво лице ама личеше, че е някаде 6-7 клас и просто нямаше смисъл да я заговарям...Като порасне ше стане яка кака 8-)

fuck_me_pls
05-01-2008, 17:46
покажи си снимката да видим кат те види кво ше каже :D

cinderella_gugutka
05-01-2008, 17:46
оффф,позната история....ами надявай сюе да се срещнете пак и тва е :P

dark0s
05-01-2008, 17:47
:shock: от каде си?Да не си от Пловдив? Да не си видяла мен :oops: :-D Ами какво да те посаветвам ако си разбрала какав инструмент свири и си запомнила коса, очи, възраст поразпитай все пак сте от 1 град и има шанс пак и да се намерите. Ако толкова си го харесала не се отказвай ;).

П.П. мале много ще се смея ако си от Пловдив и си видяла мен щото бях неска в рейс с китара в калаф :oops:

момичето е написало трамвай ти за рейс говориш :)

AceOfSpades
05-01-2008, 17:53

момичето е написало трамвай ти за рейс говориш :) ем и аз тва видях ама може просто место рейс трамвай да е казал зн ли :Р се пак се надявам да не съм аз щото съм леко зает :-D

i love you
05-01-2008, 17:57

Ми пич ,не съм аз ,6тоту аз пътувах в софия(не съм от софия)и така слу4айно просто...и не мисля ,че инструмента му беше китара,за6тото калъфа бе6е по-малък,а мом4ето с което бе6е носе6е цигулка поне така си мисля де...ми запомних само сините очи и косата му не бе6е мн къса,тъмно рус...не 4е го харесах толкова...ми просто ми направи готино впе4атление 8) :) :oops:

kocko
05-01-2008, 18:05
дам слу4вало се е но са да си мисля за него няма да стане :)

Obsession
05-01-2008, 18:28
Оо, да случвало ми се е! Веднъж покрай мен мина едно страшно красиво момче! Направо беше съвършен и до сега си спомням точно как изглеждаше, беше идеалът ми за външен вид и само си се усмихнахме. Нямаше как да се запозная с него, защото бях с баба си :-D След това поне 20 пъти минах по същата улица, но не съм го виждала никога повече :( Ще си остане моята голяма несподелена любов от пръв поглед :lol:

GerSity
05-01-2008, 18:36
Аз още си пазя билетчето с номера на един пич дет беше седнал зад мене в автобуса. ;)

babity
05-01-2008, 18:55
Ooo случвало ми се е! В Калигула (пловдивчани знаят), с онзи, красивият танцьор, който преди бачкаше там... Ебати якото копеле, майна! Ааааако го срещна пак... малийййй! :D Беше ми гадно, защото незнаех кога пак ще ида там, но не се съгласих на предложението за тройка с приятелката му травестит! :razz: :razz: :razz:

loriot
05-01-2008, 19:10
Цитат от вече така познатата книга на Алън Пийз и Алън Гарнър - "На секундата реших, че ще се оженя за нея. Периодът на ухажване щеше да бъде просто една формалност. Но какво можех да й кажа, за да се запознаем? "Искаш ли малко дъвка?" ми звучеше доста простовато. "Здравей!" ми се стори доста безличен поздрав за бъдещата ми съпруга. Май щях да избързам, ако й заявях откровено: "Обичам те! Изгарям от страст по теб!" "Искам да те направя майка на моите деца" ми звучеше доста превзето. Затова и нищо не казах. След малко автобусът спря на нейната спирка, тя слезе и никога повече не я видях."
Край на историята." 8-)

Ест не винаги може нещо да се направи, но ако е само едното притеснение да те спира си е грехота. 8-)

Ch0c0la73
05-01-2008, 19:58
Защо да не го видиш пак пътувай секи ден в трамвая в който си го видяла и може пак да се срещнта. ;] pak btw i na mene taka mi se slu4i no sam v malak grad i v edno kafe taka go vidqh usmihna mi se i az na nego postqnno se zqpahme i taka i taka oba4e ne se zapoznahme ama 4udnoto mi e 4e i ne se vidqhme..qvno e bil ot nqkade dr-de hxahxa

iiirish
05-01-2008, 20:00
в подобна, но тогава бяхме сами... :D
той караше, аз бях клиент :D един път, два пъти, три пъти и вече започнахме да си говорим... :D

Sarabi
05-01-2008, 21:19
Ха ха, кой казва, че няма да го видиш пак... аз така се запознах с един от бившите 8-) 8-) . Засичаме се три, четири, пет, осем, дванайсет пъти... зяпаме се като лекета и накрая реших, че няма да останем само на това 8-) .

chance_baby
05-01-2008, 21:25
sega shte vidite i moite razsujdeniq - ako e nosel nqkakuv intrument sig e ot muzikalnoto i ako poznava6 nqkoi otttam i dolu gore mu opredeli6 klasa i go opi6e6 na nqkoi koito u4i tam si gotovaa ;) off genialna sum

AFT
05-01-2008, 22:07
sega shte vidite i moite razsujdeniq - ako e nosel nqkakuv intrument sig e ot muzikalnoto i ako poznava6 nqkoi otttam i dolu gore mu opredeli6 klasa i go opi6e6 na nqkoi koito u4i tam si gotovaa ;) off genialna sum

Не е нужно да учиш в музикално училище, за да свириш на инструмент, гений.

vesinka91
05-02-2008, 07:43
mmm popadala s1m v taka situaciq s malkata razlika 4e si sramejliva i ne so go zagovorila kak da se vidite kato te e sram :) a az vednaga bih go zagovorila :)

shit happens
05-02-2008, 08:44
tfa se slu4va mn 4esto.. i ni6o ne moe6 da naprai6 :) :) :) :)

sexy_dizzy
05-08-2008, 18:16
На всеки се е случвало!

MartyParty
05-08-2008, 18:17
На всеки се е случвало!
на мен не :?

nicolepcd
05-08-2008, 18:31
Всеки ден се возя минимум по 2 пъти в тролея... като и двата пъти е фрашкано с момчета... естествено, че се е случвало... но това е само за момента :) После слизаш на спирката, говориш 2 минути за него и всичко си продължава така, както е било :wink:

MoonAngel
05-08-2008, 18:58
Да случвало ми се е. Аз по принцип не харесвам момчета със сини очи, но преди около година се засякох с едно момче, което имаше най-красивите сини очи, които някога бях виждала. За съжаление не го видях повече. :)

Pliok0019
05-08-2008, 20:30
Случвало ми се е да имам връзка уж от "любов от пръв поглед" със случаен човек. Е не беше от автобус, а от заведение. Та...беше най-отвратителното нещо, което ми се е случвало... :D и за това в скоро бъдеще този начин при мен не е за предпочитане.

ziky
05-08-2008, 20:47
Днес,в трамвая докато пътувах се качи едно готино момче...и застана то4но до мен и симпатичен си бе6е,изглежда свире6е на не6то,за6тото си носе6е инструмента в калъф,но тъй като не бях сама не можах да го заговоря не 4е ако бях 6тях да запо4на някакъв разговор,защото не съм такъв 4овек...и сега ми стана кофти за6тото няма да го видя никога повече...ии въпроса ми е защо понякога така се случва да видим някой и да ни стане симпатичен и след това да не се видим пове4е никъде(в смисъл когато има симпатия и от двете страни)?Попадали ли сте в такава ситуация :-o :)

коалка

Деееба...що ли ми се случва секи ден по толко много пъти :-x
Неска една в трамвая нещо се подпичкосваше с косата ми зад мене ама бях със слушалки и неможах да разбера кво стана разказа ми го тоя приятел дето беше с мене от моя клас щото заендо си ходихме...дееба що не съм усетил да се ИзВърна едно хубаво :d
тва градскиятранспорт си е прикрита романтична ситуация за запознанства и размятане на погледи намеци и жестове заеби...мани таксита маршрутки и такиа... :D

Vincitore
09-13-2008, 11:52
koi nomer be6e tranvaq v koito si go vidqla :D i g/d na kolko ti izglejda6e?

Sladuranka :)
09-13-2008, 12:00
мдааа..имах такъв случай..бях в един ресторант и с едно русо мом4е долу горе на моята възраст си хвърляхме погледи...и мн се надявах да го видя обаче не стана..и ко се оказа..началото на миналата учебна година разбрах че ще е в новия ми клас :D :razz: ама така и не му казах..но сега вече не го харесвам :P

MajeStic
09-13-2008, 13:03
Да и много бързо забравям за тази случка. Като съм нямал смелостта да я заговоря или тя мен... т'ва е положението. Пък вие може да се видите някой друг път отново и пак да не се заговорите... всичко е възможно де ;), но не виждам смисъл да си пълня времето с глупости в главата... не е станало... за какво да се тормозя? ;)

j_adore2
09-13-2008, 13:48
Аз така си харесах един сервитиор на морето .. И кво?! Една вечер му се радвах и това беше .. :D

slun4ice_90
09-13-2008, 13:51
Случвало ми се е,но поради факта,че съм срамежлива не успях да се запозная с него.... :oops: :(

Im_on_the_Outside
09-13-2008, 13:56
Да,случвало ми се е много пъти да видя момчета,които да ми направят приятно впечатление от пръв поглед. Понякога съм ги заговаряла, друг път съм се сдържала. Зависи в какво настроение съм била.

malko_kalpazan4e
09-13-2008, 14:00
става така, защото живота е гаден :lol:

SunShinePearl
09-13-2008, 20:49
ами да дори се прегръщахме и целунахме но имахме 2 часа на разположение и до ден днешен не съм го видяла

raichEbaichE
09-13-2008, 21:19
оххх,днес до мене в маршрутката седна едно футболистче...беше супер красив-мургъв,със светла коса и сини очи...ама бях с майка ми брат ми... :-D

258
09-13-2008, 21:25
Ох сега се сетих...бях на морето...Покрай мен мина едно невероятно момче.Беше за секунди...ох какви секунди :smt003 И това беше краят :cry: Никога повече не го видях и не вярвам,че ще го видя...пък и да го видя,няма да го позная :-o И все пак като го видях направо издивях :grin: ех ех 8-)

zaraaa
09-14-2008, 11:14
Защо да не го видиш пак пътувай секи ден в трамвая в който си го видяла и може пак да се срещнта.

+156945

Slave4You
09-14-2008, 12:51
оо да случвало ми се е. Веднъж в магазина точно до нас.. гледах като омаяна просто :shock: :shock: :shock: И още веднъж в един магазин.. момчето работеше там. Същата работа. Много ми е странно как става така... Ааа да и още един път в 7 клас :D

Whyniser
09-14-2008, 13:08
Идвах от работа.Капнал от умора и направо ако ми бяха дали походно легло бих легнал и на шосето :lol: . И идва рейса аз веднага на 1 седалка сядам и замалко задремах.През това време се било качило 1 момиче (прилачаше доста на Аничка :oops: :P ) и седнала на 1 седалка и ме е гледала през цялото време.Ама аз като носа слънчеви очила нищо пък и като съм задремал.Тя си е помислила,че искам да седне до мене ама аз просто се опитвах да си завържа обувката.Идва при мен и казва :"Мога ли да седна при теб?".Аз се събуждам и гледам момата и казвам "Какво?" и тя казва да седне при мен. Аз казах нямаш проблеми :oops: . И така запознахме се и си говорихме толкоз много,че изпуснах моята преди 3 такива :D . Странни неща могат да станат,когато най-малко очакваш :)

BaiToq
09-14-2008, 14:26

коалка
Хубаво,че не си е извадил инструмента :razz:

Иначе съм попадал,да.
В рейса един път бях седнал срещу
1 готина мацка и я гледам настойчиво,
ама с пиниз(уж ей така).
И пускат по радиото Жестока-на Слави и Нели
от Ку-Ку бенд и тя почна да си тананика леко
и аз и се усмихнах и се запознахме.
Питах я къде живее,как се казва 8-) ,
ей-такива работи.
Оказа се,че имаме общи познати.
Нищо не се случи между нас,
аз не исках в онзи момент,но
се случват такива неща в живота.
Ама ако другият не реагира или е некъв
сухар не се надявай на успех :)

srpsko_1988
10-12-2008, 01:34
Случи ми се веднъж. Разминавам се с едно момиче на улицата и виждам че ме оглежда хубаво и бавно аз също нея...и като я подминах след няколко секунди се обръщм да я вида, а тя вече се обърнала и ме гледа :oops: умряхме си от срам и двамата
все пак мн искам да я видя пак ако е от Плевен и чете ще се сети..беше до улица Г. Кочев бях облечен с фешън блузка и тесни дънки :-)