Влез

View Full Version : Косата ми :(

Madness
05-01-2008, 18:39
Значи така...попринцип нямам никакъв проблем с косата,не е мазна(сигурно щото я мия всеки ден),няма пърхоти и никога не съм я миела с нещо специално,нито съм и слагала маски и т.н.,та затва сега ми е трудничко...
Напоследък почнах да я поизправям със сешоара,мацам повечко пяни,ваксии и е станала няква изгорена.Като се реша пада,накъсва се,а като се къпя имам чуството,че половината падаааа...
Не я боядисвам поне,ама няма да спра с пяната и ваксата,просто без тях не прилича на нищо.

Идеята ми е да помагате,кой с квото може,всичко е от полза :-D
Какви маски,шампоани балсами?Някъде четох за кристали,хубаво било като се изправя и суши...честно казано никога не съм се занимавала с тва...хаха...
айде (:

TopSeCreT`
05-01-2008, 18:47
аз от както се помня съм с дълга коса и не се разделям с пресата и сешоара :) проблеми с косата не съм имала, нито съм подбирала шампоаните и балсамите. Единственото, което ползвам и от което съм много доволна са течни кристали ( crystal drops). Нанасят се на леко влажна коса, предотвратяват цъфтежа на косъма, изглаждат и омекотяват косата.

ако искаш пробвай, няма какво да загубиш можеш само да се сдобиеш с перфектен блясък ;)

sladka_macka123
05-01-2008, 18:58
mi nz moje bi ot tova 4e q mii6 vseki den

sladkъ_mackъ
05-01-2008, 19:14
аз от както се помня съм с дълга коса и не се разделям с пресата и сешоара :) проблеми с косата не съм имала, нито съм подбирала шампоаните и балсамите. Единственото, което ползвам и от което съм много доволна са течни кристали ( crystal drops). Нанасят се на леко влажна коса, предотвратяват цъфтежа на косъма, изглаждат и омекотяват косата.

ако искаш пробвай, няма какво да загубиш можеш само да се сдобиеш с перфектен блясък ;) каква марка са тея кристали?Колко струват,акде да ги намеря??

TopTa
05-01-2008, 19:42
ne e ot tova 4e q mie6 vseki den!naposleduk samo povtarqt 4e kosata se capa ot gradskia vuzduh tolkova kolkoto liceto, a nego go mie po nqkolko puti na den taka 4e nqma lo6o da q mie6 4esto! se6oqra isu6ava kosata, probvai da go polzva6 po malko! a maska za kosa ... ima mn! probvala sum vsi4ki bulgarski marki i sum dovolna! moje i ti da opita6 nqkoq za isto6tena kosa!

TopSeCreT`
05-01-2008, 20:01

ако искаш пробвай, няма какво да загубиш можеш само да се сдобиеш с перфектен блясък ;) каква марка са тея кристали?Колко струват,акде да ги намеря??

марката е "Фарма Вита" и са 12.50, купувам ги от козметичните магазини :)

marina star
05-01-2008, 20:09
prekalqva6 s produktite kosata se mie po 2 pati sedmi4no!i tiq pqni i vaksi mn q izto6tavat svedi gi do minimum

Madness
05-01-2008, 20:15
Добреее,мерси хора,кристалите ги взимам,ама не вярвам да спре да пада от тях :/
А да се къпя два пъти в седмицата е абсурдно

TopSeCreT`
05-01-2008, 20:38
2 пъти в седмицата и на мен ми звучи абсурдно:) а дори и да не спре да капе не забравяй, че на мястото на падналите ще порастнат нови ;-)

TheNewReligion
05-01-2008, 21:32
Ами преди да започнеш да си онищожаваш косата е добре да се замислиш за това на какво ще заприлича след това .Балсами , маски , шампоани , Кристали серуми и вакси - НЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ КОСАТА ! ТЕ ПРОСТОЯ ИЗЧИСТВАТ И Я ЗАГЛАЖДАТ ДО НЯКАКВА СТЕПЕН ! КОСАТА СЕ ИЗТОЩАВА КАТО СЕ МИЕ , СУШИ И ИЗПРАВЯ ВСЕКИ ДЕН ! Ако си мислиш , че като я намацаш с 500 мл серум -МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ ! Ако искаш косата ти да се оправи отиди на фризиор да ти махне изгореното и престани да експериментираш , защото на 40 вече ще си гола глава ! :? :? :?

TheNewReligion
05-01-2008, 21:35
ne e ot tova 4e q mie6 vseki den!naposleduk samo povtarqt 4e kosata se capa ot gradskia vuzduh tolkova kolkoto liceto, a nego go mie po nqkolko puti na den taka 4e nqma lo6o da q mie6 4esto! se6oqra isu6ava kosata, probvai da go polzva6 po malko! a maska za kosa ... ima mn! probvala sum vsi4ki bulgarski marki i sum dovolna! moje i ti da opita6 nqkoq za isto6tena kosa!
Ама мила нали се сещаш , че като си миеш лицето всеки ден не ти пада кожата , ама като си миесш косата всеки ден на 30 -40 най-много да си гола глава ! :?

foreverr
05-01-2008, 21:38
Честото миене на косата я изтощава и допълнително я изтожаваш и с този сешоар и с лакове, пяни е тем подобни!Просто я мий по-рядко и гледай да не прекаляваш с сешоара и с лакове, пяни и др. и използвай маски за коса и кристали за коса за да ти се възтанови косата!отиваш в аптеката и си избирап няква маска и някви кристали!И си купи шампоан за изтощена и третитана коса!Тва е :)

TopSeCreT`
05-01-2008, 21:52
Ами преди да започнеш да си онищожаваш косата е добре да се замислиш за това на какво ще заприлича след това .Балсами , маски , шампоани , Кристали серуми и вакси - НЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ КОСАТА ! ТЕ ПРОСТОЯ ИЗЧИСТВАТ И Я ЗАГЛАЖДАТ ДО НЯКАКВА СТЕПЕН ! КОСАТА СЕ ИЗТОЩАВА КАТО СЕ МИЕ , СУШИ И ИЗПРАВЯ ВСЕКИ ДЕН ! Ако си мислиш , че като я намацаш с 500 мл серум -МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ ! Ако искаш косата ти да се оправи отиди на фризиор да ти махне изгореното и престани да експериментираш , защото на 40 вече ще си гола глава ! :? :? :?

нищо лично, но по тази логика всички 40 годишни трябва да са без коси...

TheNewReligion
05-01-2008, 22:36

Жените , които сега са на 40 години се съмнявам да са имали време когато са били на 14 години да си изправят косата и едва ли са имали вода за да си мият косата всеки ден ! :wink: :wink: :wink:

burning
05-01-2008, 22:38
Пострижи се гола глава и няма да имаш проблеми с косата :)

TopSeCreT`
05-01-2008, 22:58

Жените , които сега са на 40 години се съмнявам да са имали време когато са били на 14 години да си изправят косата и едва ли са имали вода за да си мият косата всеки ден ! :wink: :wink: :wink:

ако говорим за България със сигурност е било така ;) но ние сега трябва ли да им подражаваме, все пак къде ще отиде европейската визия :)

TheNewReligion
05-01-2008, 23:43

ако говорим за България със сигурност е било така ;) но ние сега трябва ли да им подражаваме, все пак къде ще отиде европейската визия :)
Не казвам , че не трябва да си правиш прически и тн , ама на теб как ти се струва ежедневно да третираш косата си по този начин ?Аз и пепоръчах да отиде на фризьор , защото едва ли икса косата и да седи накъсана и изтощена ! :?

Ms.Lonely
05-03-2008, 23:02
Съгласна съм с дарк_св ! Спри да я третираш толкова често ! Отиди на фризьор за да ти махне изгорената коса и ползвай някой омекотяващ шампоан !

Ice
05-04-2008, 00:36
Течни кристали си вземи.Аз съм много доволна от тях, придават блясък на косата, предпазват я от изгаряне и става мекичка. :)

indecent
05-04-2008, 08:03
Добреее,мерси хора,кристалите ги взимам,ама не вярвам да спре да пада от тях :/
А да се къпя два пъти в седмицата е абсурдно

ne da se kypi6 dva pyti .. a da si mie6 kosata dva pyti ... to ostava i da se kypi6 dva pyti v sedmicata :razz: