Влез

View Full Version : 4uvstvam se kato v kapan....

sexy_girl90
05-01-2008, 19:11
Zdravejte. Moq problem e takav- hodq s edno mom4e ot ve4e po4ti 10 meseca,no qvno tova vreme sam go propilqla naprazno. Vaobrazqvah si 4e sme 4e savpadame kato harakteri, t.e ot vrazkata ni bi moglo da se polu4i ne6to da ama ne. S vremeto razbrah 4e s tozi 4ovek se razli4avame , dori v tova kakvo iskame ot jivota i vsa6nost si dadoh smetka 4e rano illi kasno 6te se razdelim s nego. Vyprki tova na men mi e tolkova gadno, za6to tolkova mi puka 4e ste se razdelim, za6to ne mi se iska vypreki 4e znam 4e s nego nqmame byde6te. Imalo e takiva situacii, v koito az sam si pravila izvodi ot negovoto dyrjanie sprqmo men,4e mu e vse edno dali e s men, 4e mu e omraznalo, 4e s vremeto ve4e priema ne6ata za dadenost. No ako e taka za6to togava ne skasa s men, ako ve4e mu e omraznalo da bude s men. Za6to ti kazva obi4am te samo ako pyrvo ti mu kave6 obi4am te i vse edno ti go kazva po navik?
Sajamlqvam ako zvu4i prekaleno obarakno i dalgo , no samata az se 4uvsvam obarkana. Nqmam sila da mu kaja da se razdelim pone ne vse o6te, za6toto znam 4e posle 6te mi e po-gadno i 6te me boli pove4e, no ne moga i da prodaljavam taka. Gadno mi e ot negovoto darvanie- edin pat se darji kato super vlubenoto mom4e, drug pat vse edno vsi4ko mu e bezrali4no v na6ite otno6eniq. Koe momi4e bi tarpqlo da go razigravat taka? Nikoe razbira se.
Lubovta ne e da strada6 i da se 4uvstava6 prenebrgnat, a da polu4i6 udovletvorenie. No kakvo moga da naprava kato go obi4am taka?
A qvno toj ne zasluvawa tazi obi4. kak da se izmakna ot tozi omagiosan krag? Molq vi pomognete mi! Blagodarq.

AceOfSpades
05-01-2008, 19:16
Поговори с него, кажи му как се чустваш, как очакваш да се развият нещата ако искаш да запазиш връзката. Тва че сте с различни характери не значи, че нямате бъдеще. Даже двойки с прекалено еднакав характер се оплакват от еднообразие на връзката и се разпада понякога. Успех! ;)

GoldPearl
05-01-2008, 19:20
Еми значи...ако някой път се държи като влюбено момче бих се замислила дали си правишгрешни изводи,че се държал сякаш му е все едно!Всеки има лоши дни и му е кофти!Но ако си сигурна...поговорете за чувствата и опасенията ти...Все пак сте двойка! :) Ако нещата не потръгнат значи може би е време да го преодолееш! :)

babity
05-01-2008, 19:24
КИРИЛИЦА!!!!

VinDiesel
05-01-2008, 19:37
Ми явно чувствата не са споделени :?

sexy_girl90
05-01-2008, 19:39
Sajalqvam 4e ne pi6a na kirilica prosto v momenta nqmam foneti4en.
A po vaprosa za temata iskam da uto4nq 4e tova negovo bezrali4no nastreonie, koeto proqvava kam men v nqkoi momenti, koito naposledak sa po- 4esto ne se dalvi na lo6o nastroenie. Ako be6e taka bih go razbrala. Iskam da zapazq vrazkata s nego, zatova i sam o6te s nego. Moje bi a, ako be6e drugo momi4e do sega da go e otrqzala. No samoto mu darjanie me ozada4ava, obarkva me kak moje edin pat da se darji super vnimatelno, nejno da te pregra6ta , celuva i kojto vi vidi da kaje "ej tezi hora kolko sa vlubeni". Drugi momenti kato izlezem vse edno nqma kakvo da si kajem, ob6ti prikazki kato priqteli. Prosto v tezi momenti use6tam 4e q nqma trapkata ve4e,4e sme si omraznali .Ako be6e taka touj samiq bi trqbvalo da kaje vreme e dase razdelim. A kogato se darji v drugata si svetlina vsi4ko e nared. Ne mi iska da povdigam temata za razdqla ili izob6to da zapo4na da mu iskam mu iskam podrobno razqsnenie po vaprosa za negovoto drajanie, za6toto naj -veroqtno toj ste ostane s vpe4atlenieto 4e iskam da se razdelim. A tova ne e taka. Prosto ne znam kakvo da pravq!!!

VinDiesel
05-01-2008, 19:44
Сядате и говорите. Всеки казва какво му липса и какво не му изнася друг съвет немога да ти дам :)

Miss_Perfekt
05-01-2008, 19:53
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

zaraaa
05-03-2008, 09:19
Имам същия проблем, все едно чета моята история :-# ще те посъветвам да говориш с него, аз така направих, ако той започне да се държи по друг начин след това, ще разбереш,че наистина даржи на теб и те обича, ако ли не - колкото и да ти е трудно просто трябва да се разделите, защото това не може да продължава така :(

fuck_me_pls
05-03-2008, 09:20
:) нЕсподелени чуства :)