sexy_girl90
05-01-2008, 19:11
Zdravejte. Moq problem e takav- hodq s edno mom4e ot ve4e po4ti 10 meseca,no qvno tova vreme sam go propilqla naprazno. Vaobrazqvah si 4e sme 4e savpadame kato harakteri, t.e ot vrazkata ni bi moglo da se polu4i ne6to da ama ne. S vremeto razbrah 4e s tozi 4ovek se razli4avame , dori v tova kakvo iskame ot jivota i vsa6nost si dadoh smetka 4e rano illi kasno 6te se razdelim s nego. Vyprki tova na men mi e tolkova gadno, za6to tolkova mi puka 4e ste se razdelim, za6to ne mi se iska vypreki 4e znam 4e s nego nqmame byde6te. Imalo e takiva situacii, v koito az sam si pravila izvodi ot negovoto dyrjanie sprqmo men,4e mu e vse edno dali e s men, 4e mu e omraznalo, 4e s vremeto ve4e priema ne6ata za dadenost. No ako e taka za6to togava ne skasa s men, ako ve4e mu e omraznalo da bude s men. Za6to ti kazva obi4am te samo ako pyrvo ti mu kave6 obi4am te i vse edno ti go kazva po navik?
Sajamlqvam ako zvu4i prekaleno obarakno i dalgo , no samata az se 4uvsvam obarkana. Nqmam sila da mu kaja da se razdelim pone ne vse o6te, za6toto znam 4e posle 6te mi e po-gadno i 6te me boli pove4e, no ne moga i da prodaljavam taka. Gadno mi e ot negovoto darvanie- edin pat se darji kato super vlubenoto mom4e, drug pat vse edno vsi4ko mu e bezrali4no v na6ite otno6eniq. Koe momi4e bi tarpqlo da go razigravat taka? Nikoe razbira se.
Lubovta ne e da strada6 i da se 4uvstava6 prenebrgnat, a da polu4i6 udovletvorenie. No kakvo moga da naprava kato go obi4am taka?
A qvno toj ne zasluvawa tazi obi4. kak da se izmakna ot tozi omagiosan krag? Molq vi pomognete mi! Blagodarq.
Sajamlqvam ako zvu4i prekaleno obarakno i dalgo , no samata az se 4uvsvam obarkana. Nqmam sila da mu kaja da se razdelim pone ne vse o6te, za6toto znam 4e posle 6te mi e po-gadno i 6te me boli pove4e, no ne moga i da prodaljavam taka. Gadno mi e ot negovoto darvanie- edin pat se darji kato super vlubenoto mom4e, drug pat vse edno vsi4ko mu e bezrali4no v na6ite otno6eniq. Koe momi4e bi tarpqlo da go razigravat taka? Nikoe razbira se.
Lubovta ne e da strada6 i da se 4uvstava6 prenebrgnat, a da polu4i6 udovletvorenie. No kakvo moga da naprava kato go obi4am taka?
A qvno toj ne zasluvawa tazi obi4. kak da se izmakna ot tozi omagiosan krag? Molq vi pomognete mi! Blagodarq.