PDA

View Full Version : Нещо весело

SunShinePearl
05-01-2008, 21:01
sajalqvam ako ima takava tema neka tuka vseki da razskaje za nqkakva vesela slu4ka koqto mu se e slu4ila
vednaj be6e kasno ve4erta i az takmo da spiram TV-to i do legloto na sm. ot mene minava ne6to sredno golqmo mn se upla6ih i svetnah lampata i samo gledam mi6ka 5 minuti sam q gledala tq se pokateri po perdeto i otide varhu klimatika i stoi tam i az otivam da budq tati i toi''ne me zanimavai v 2 4asa s gluposti az otkade da znam kvo da q pravq taq mi6ka''
togava sleznah do dolu v dvora viknah kotkata i q ka4ih gore mejduvremenno mi6kata se be6e premestila v koridora zatvorih vratite ostavih kotkata v koridora i ne se pokazah pove4e ve4erta nemojah i da zaspq,sega kato se setq mi stava mn sme6no :D

mizantrope
05-01-2008, 21:11
Vednaj bqh ostavil balkonskata vrata otvorena dokato spqh prez denq v staqta mi i izvednaj kotarakat na sasedite me sabudi kato sko4i varhu korema mi. E, napravo si izkarah vsi4kite angeli i drugi tem podobni, napravo ne znam kak se starpqh da ne go udusha tozi kotarak (ama jivotinka, kakvo da go pravish).

skatemore
05-01-2008, 21:21
о много глупости е имало само помня като малък че най-редовно се заключвах в тоалетната и наще постоянно разбиваха вратата и накрая скриха ключа от мене

TheArchEnemy
05-01-2008, 21:32
веднъж с една приятелка бяхме слезнали при една влакова линия да ядеме капини.над нас имаше мост и някви хора са ни видяли и извикаха полиция.те дойдоха на моста и казаха,че ако не излеземе ще извикат пожарна да ни извади.като се качихме горе ни подгониха с колата и ни казаха,че сме щели да се самоубиваме :shock: а ние само си ядяхме капини.след това извикаха някой да отсече храста при линията :-P
с една друга приятелка бяхме в един парк.там имаше маси и едни хора си ядяха нещо.когато станаха ние видяхме,че има доста неща по масата и отидохме да тафиме квото са оставили.взехме чипс,бирени фъстъци,бира и други неща и отидохме да ядеме в храстите наблизо.след 5 минути те се върнаха(явно са били до тоалетна :razz: ) и се чудеха къде са им нещата :-D
със същата приятелка бяхме в двора на старото ни училище.там намерихме един хек и ни беше интересно какво има вътре и решихме да му направиме дисекция.и така разпорихме го и извадхме топчетата.бяха черни и бели и направихме 2 купчиники на земята.след малко притежателите на вече унищожения хек се върнаха да си го търсят,а той беше още в нас.едвам го скрихме от тях.те бяха към 10 и бяха много ядосани.имаме късмет,че бяха и тъпи,защото видяха купчинките на земята,но не заподозряха нищо,иначе сигурно щяха да ни пребият :P

Meri_Popins
05-01-2008, 21:45
ima6e edna tapa sly4ka otdavna s mene i edna moq frendka.sytrinta hodihme da bqgame kakto si e navika ni.otidihme na plaja i ima hora deto bqgat drygi prosto se razhojdat treti pak samo sedqt...ti otkade na kade da znae6 koi kakav e? i kakto si bqgahme edin koito e gol do krasta izvednaj si svqla pantalonite i ga6tite i zapo4va da podska4a v krag i onaq my rabota kakto se be6e nadarvila :lol: malko se stresnah no pove4e mi stana sme6no za6toto mi minaha velikite misli kakvo bi moglo da se varti v glavata na tozi..blq blq blq no pove4ko mi stana krivo ddz..nz za6to no ne bqh spala kato horata i si ima6 pr i sega toq idiot si prai kefa po toq na4in i vzeh 4e go naredih qkata a toi poo4na oh perverznica oh mrasnica ela da mi obladae6 malkoto 4ove4e' i na vsi4koto nagore idva6e kam mene podska4aiki i onq my rabota..aha se6tate se... i az samo o.O si vikam da my se nevidi i maikata mrasna...gledam priqtelkata mi q nqma otpra6ila nqkade i az vzeh 4e pobqgnah nai nakraq :razz: toq ne doide samo iska6e da me spla6i :lol: posle po4na da si prai gimnastika kakto si e gol :razz:

POKEMONFOREVER
05-02-2008, 15:04
Hahhahahahahah браво хора имате добри случки,много са смешни :D .

Тая година,на нова година с най-добрият ми приятел се разхождахме към 1-2 презноща навънка и нещо по едно време приятелят ми видя някакъв дим и аз викам аиде да отидеме да видиме какво е ...
Отидохме и видяхме че някакъв блок отстрани гори и отдолу мазето на блока и аз му викам бързо звънкай на пожарната,той нацели номера и звънна,онея там се обясняваха 10 часа къде е пожара,отк ъде се обаждаме и такива,мислеха че се базикаме,ама накрая казаха че ще доийдат майче.Аз се качих на първият етаж и чукнах на прозореца на хората те бяха на масата 5-6 човека сигурно,един дойде и му казах че гори блока отстрани той отиде видя и дойдеха от апартамента да гасат,малко по-късно дойде и полицията и пожарната и го огасиха и накрая човека от апартамента ме пита дали аз съм викнал пожарната и аз викам да,ама забравих да кажа че и приятелят ми,ама нищо важното е че сме направили добро дело :).

AnChItOoOo
05-03-2008, 08:18
Бяхме с една фр на плаж миналата година и тя влезна в морето и аз си седя и се пека и съм легнала и както нямаше никой около мен изведнъж някой ми хвърля пясък по очите.И си отворих аз очите и ко да видя 4 момчета и 3 момичета чисто голи и бягат около мене и ме обикалят. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Бяха се почерпили явно,но наистина бяха мн смешни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: