View Full Version : malko help
Така значи има едно момче от мойто даскало коет адски мн го харесвам(даже може да се каже че го обичам)не съм общувала кой знай колко с него ама секи ден кат го виждам......значи проблема идва от тука....по едно време кат ме видеше ме прегръщаше ме назикаше се,но точно тогава аз имах авер и си мисля че едно моми4е от моя клас дет го познава му е казала че си имам приятел 6отт той се отдалечи от мен.Но еди ден с едно момиче стояхме на една пейка в дскл и той дойде с един негов авер...и авераму се базикаше нещо по едно време ми вика "а пък той:спря погледнаха се с мом4ето което харесвам и каза "те познава"и после тфа момиче което бях с него ми вика че е щял да каже 4е ме харесва и от там започнах да черпя надежди...но до там бе6е всичко...само един път като стояхме със същото момиче на лафката в дскл той бе6е по напред и вече изслизаще и както върве6е като ни видя спря и нарочно мина м/у нас и тфа бе6е всичко....а сега си мисля че си има аверка но не съм мн сиг просто гледам едни никове в ирк....помогнете ми кажете какво да правя адски мн го обичам и нз...всички ми викат да не седя и да чакам да му пи6а да му искам скайпа ама аз нз кво да прая....маса тъпо обяснение ама просто искам точно да ви обясня как стоят нещата.....ако малко объркано съм писла и не разбирате мн мн,предполагам че е разбираемо 6то,просто само кат си мисля за него и нз ама всички знаете как е в любовта.....мн глупости казах и по добре да спирам ако някой може да ми даде съвет кво да прая 6те съм му мн благодарна....10х предварително
Харесва те и си няма приятелка. Не ми се обяснява що, ама съм 99.999999999999999999999999999% сигурна, а това са прекалено много проценти, за да си стоиш мирно, не мислиш ли? ;]
cinderella_gugutka
05-01-2008, 23:34
наистина се постарах да схвана нещо от тая история...но явно съм прекалено тъпа :D
ако го оби4аш толкова-действай :)
MiMcHeToOo
05-02-2008, 06:37
Харесва те и си няма приятелка. Не ми се обяснява що, ама съм 99.999999999999999999999999999% сигурна, а това са прекалено много проценти, за да си стоиш мирно, не мислиш ли? ;]
Врачката в AFT се обажда - вярвай и ;Р
EMOgirl92
05-02-2008, 07:15
mila opredeleny mom4ety ima 4yvstva kum teb
iskai my skype ,idete na kafe, pogoovorete, kaji my kak stoqt ne6tata nadqvam se nqma da e bezrazli4en kum teb,i ne se panirai tolkova mn......na men tfa 4esty mi se sly4vai...davai smelo...
YspeH !!! :) :) :)
fuck_me_pls
05-02-2008, 07:19
:) според мен,не си му безразлична излезте и си поговорете :)
BlueFace
05-02-2008, 07:36
наистина се постарах да схвана нещо от тая история...но явно съм прекалено тъпа :D
ако го оби4аш толкова-действай :)
Oффф и аз нищо не разбрах с тези кавички и авери(май си от варна)
Ама наистина действай!!! :wink:
Адски мн ви благодаря ще се опитам да събера смелост и да послушам съветитеви.А към тези които но можаха да разберат нищо,аз ви казах че съм писала малко объркано сру.Просто мн дълго време го писах и малко си губех мисълта хи хи.А тфа че съм от варна кво значение има
shit happens
05-02-2008, 08:40
+1 8)