View Full Version : ще мога ли да се изруся?
viks4ety
05-01-2008, 23:44
имам проблем - омръзна ми от цвета на косата ми и искам да го сменя! в момента съм с черна коса а искам да стане бяло русо! косата ми е мн изтощена, постоянно я мацам с лак, пяна, изправям я с преса...! Естествения цвят на косата ми е тъмно кестеняв но от 4 години се боядисвам в черно! Пробвах веднъж преди 5 - 6 месеца да я изруся в домашни условия но се получи нещо от рода на "русо, оранжево, червено и по края черно" та се принудих отново да я направя черна, но сега не съм я боядисвала от 3 - 4 месеца и в корените 4 - 5 пръста е естествения цвят, по надолу на места червено на други кестеняво..много смешно :( но черното с всяко къпане е по - малко и по - малко... дали ако отида на фризьор с някакви обезцветители и изсветлители ще може да се отмие боята и да ме изрусят или не е възможно след толкова боядисване в черно да се изсветли? помогнете ми моля ви :( всеки ден става все по чрвена и е много зле :( :?
TheNewReligion
05-02-2008, 00:37
TAЗИ ТЕМА Е ИЗЧЕРПАНА ! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Spider4eto
05-02-2008, 06:12
ами може с перхидрол, но съм убедена, че ще ти стане още по изтощена, а ако продължиш така да я изправяш и да я мажеш с разни лайна на 40 години ще си без коса, така че според мен ще е добре колкото и да е смешно да я оставиш да си израсте сама (и не я изправяй повече от 1-2 пъти в месеца) за да се съживи малко, и после вече отиваш във фризьорския салон и може и да не се наложи да те мажат с перхидрол :)
BrokenHeart
05-02-2008, 08:49
Недей се изрусява, защото ще останеш без коса... Най - добре сега си купи 1 черна къна и си направи косата ..Поне ще ти е 1 цвят а и къната ще я подхрани малко....Това е моят съвет .. ;]
nefchi_bs
05-02-2008, 13:08
ХАх според мен това да се изрусиш е най-голямата грешка в живота на някои,но аз не съм никоя че да ти кажа какво да превиш...най-добре я направи с кана както казаха по-горе.
sestra mi si napravi kato tebe i sega ii se iska da nosi peruka!!! lesno e da otide6 ot tumna kosa v po-tumna no ot 4eno do ruso .... trqbva da si izgori6 kosata! ostavia da izrasne malko, spri s tazi boq i ne6ta koito q isto6tavat! zazdravia i moje bi postepenno sled vreme moje6 da si napravi6 purvo ki4uri (na profesionalist)!
dr e vaprosa 4e ne vinagi otiva ruso :? pomislisi!
[quote="viks4ety"]имам проблем - омръзна ми от цвета на косата ми и искам да го сменя! в момента съм с черна коса а искам да стане бяло русо! косата ми е мн изтощена, постоянно я мацам с лак, пяна, изправям я с преса...! Естествения цвят на косата ми е тъмно кестеняв но от 4 години се боядисвам в черно! Пробвах веднъж преди 5 - 6 месеца да я изруся в домашни условия но се получи нещо от рода на "русо, оранжево, червено и по края черно" та се принудих отново да я направя черна, но сега не съм я боядисвала от 3 - 4 месеца и в корените 4 - 5 пръста е естествения цвят, по надолу на места червено на други кестеняво..много смешно :( но черното с всяко къпане е по - малко и по - малко... дали ако отида на фризьор с някакви обезцветители и изсветлители ще може да се отмие боята и да ме изрусят или не е възможно след толкова боядисване в черно да се изсветли? помогнете ми моля ви :( всеки ден става все по чрвена и е много зле :( :?[/
Po dobre ne q izrusqvai 6te ti trqbvat pone 7 8 meseca za da stane taka kakto iska6 ako do togava ti e ostanala kosa de..za6toto ima vazmojnost osven 4e 6te uredee koeto e 100% sigurno 4e nqma da moje da izdyrji i 6te padne! po dobre si napravi ki4ori :)
TheNewReligion
05-12-2008, 08:52
[quote=viks4ety]имам проблем - омръзна ми от цвета на косата ми и искам да го сменя! в момента съм с черна коса а искам да стане бяло русо! косата ми е мн изтощена, постоянно я мацам с лак, пяна, изправям я с преса...! Естествения цвят на косата ми е тъмно кестеняв но от 4 години се боядисвам в черно! Пробвах веднъж преди 5 - 6 месеца да я изруся в домашни условия но се получи нещо от рода на "русо, оранжево, червено и по края черно" та се принудих отново да я направя черна, но сега не съм я боядисвала от 3 - 4 месеца и в корените 4 - 5 пръста е естествения цвят, по надолу на места червено на други кестеняво..много смешно :( но черното с всяко къпане е по - малко и по - малко... дали ако отида на фризьор с някакви обезцветители и изсветлители ще може да се отмие боята и да ме изрусят или не е възможно след толкова боядисване в черно да се изсветли? помогнете ми моля ви :( всеки ден става все по чрвена и е много зле :( :?[/
Po dobre ne q izrusqvai 6te ti trqbvat pone 7 8 meseca za da stane taka kakto iska6 ako do togava ti e ostanala kosa de..za6toto ima vazmojnost osven 4e 6te uredee koeto e 100% sigurno 4e nqma da moje da izdyrji i 6te padne! po dobre si napravi ki4ori :)
Абе ти луда ли си ! :razz: Това да си направиш кичури е супер селско , пък и няма да и отива така като и гледам снимките . :? Може да се боядисаш в някакъв друг цвят , но с черна коса трудно ще получиш цвят , който ти искаш . Не напразно казах , че темата е до болка изчерпана ! :)
_princess_
05-14-2008, 19:11
хаха.. поредната, искаща да остане без коса
Pepincetyy
05-15-2008, 10:57
Недей се изрусява, защото ще останеш без коса...