PDA

View Full Version : Изневяра...

05-02-2008, 00:16
Какво мислите за изневярата?И мислите ли че партниорави ви изневерява?И какво бихте направили ако изневерява.....

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-02-2008, 06:13
Изневярата е да предадеш доверието, което ти гласува партньора, след като вече "ходите". Това е глупав начин да нараниш човека до себе си. По-скоро съм на мнение, че като не те свърта само при 1, не трябва да започваш никакви връзки, защото, ако имаш поне малко самоуважение, ще ти е тъпо, ако нараняваш наред хората...
Не смятам, че приятелят ми изневерява - няма с кого, няма толкова близко момиче, а си пада малко консервативен и предпочита връзката да е сериозна и с чувства, дори да не е любов (казвал ми го е, дори да няма кой знае колко връзки зад себе си).
Ако е изневерил веднъж, ще се опитам да разбера каква е била причината, нищо, че ще съм много наранена и ядосана и едва ли ще искам да го виждам повече. Ако системно е изневерявал, тогава няма и да си правя труда да търся причините - няма какво да го оправдае. Като му е толкова хубаво с някоя друга, да ходи при нея. Каквото и да чувствам към него, не мога да търпя такова отношение и най-вече - не толерирам лъжата. Аз пък ще му докажа, че и той не е незаменим за мен и че мога да си живея живота и без неговата светла личност в него...

Naman07
05-02-2008, 07:02
Изневярата е да предадеш доверието, което ти гласува партньора, след като вече "ходите". Това е глупав начин да нараниш човека до себе си. По-скоро съм на мнение, че като не те свърта само при 1, не трябва да започваш никакви връзки, защото, ако имаш поне малко самоуважение, ще ти е тъпо, ако нараняваш наред хората...
Не смятам, че приятелят ми изневерява - няма с кого, няма толкова близко момиче, а си пада малко консервативен и предпочита връзката да е сериозна и с чувства, дори да не е любов (казвал ми го е, дори да няма кой знае колко връзки зад себе си).
Ако е изневерил веднъж, ще се опитам да разбера каква е била причината, нищо, че ще съм много наранена и ядосана и едва ли ще искам да го виждам повече. Ако системно е изневерявал, тогава няма и да си правя труда да търся причините - няма какво да го оправдае. Като му е толкова хубаво с някоя друга, да ходи при нея. Каквото и да чувствам към него, не мога да търпя такова отношение и най-вече - не толерирам лъжата. Аз пък ще му докажа, че и той не е незаменим за мен и че мога да си живея живота и без неговата светла личност в него...
По-то4но и Господ не би го казал =D> =D> +1 ..... но без това за търсенето на при4ина...направил ли го е само 1 път , и хваща пътя 8-) :D

DevilWish
05-02-2008, 07:18
S vsyaka edna duma s1m s1glasna ;)
I az ne mislya ,4e moya mi e izneveryaval ,vs16tnost s1m sigurna ,4e ne e ,oba4e sega v4era si zamina za BG i mnogo me e strah ,makar 4e do kolkoto go poznavam NiKoGA nyama da go napravi

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-02-2008, 08:38
По-то4но и Господ не би го казал =D> =D> +1 ..... но без това за търсенето на при4ина...направил ли го е само 1 път , и хваща пътя 8-) :D

Аз съм сигурна, че приятелят ми държи до болка на мен, затова, ако се е случило само веднъж да кривне, ще видя какво го е подтикнало - алкохол, наркотици (макар че не се дрогира) и тем подобни. Ако е достатъчно праждободобно оправданието му, може да се съглася да продължим да сме заедно, но винаги ще си имам едно наум и много трудно (но не невъзможно) ще спечели доверието ми пак.
Друг е въпросът, че аз за изневярва приемам и само целувката с друга. Ако е така, може и да помисля какво ще правя с него. Ако пък се окаже обаче, че се е натискал на друга и е правил какво ли не още, няма да има никаква милост.

Wrathchild
05-02-2008, 09:07
За да изневериш, трябва да имаш желание. За да го направиш, значи има нещо във връзката, което куца. А ако е просто за разнообразие - след като му трябва разнообразие в партньорите, да не е започвал връзка. Не бих простила изневяра, тъй като както вече казах - значи има нещо, което не е наред. И не бих могла да остана с някой, който предпочита веднага да кръшне, вместо да обсъди с мен какво толкова му липсва, че да е готов за изневяра. И ако след разговора той не го е получил - просто да се раздели с мен, а не да прибягва до такъв долен начин.
А дали приятелят ми ми изневерява... честно казано не смятам. Но от време на време ме хващат някои паранои, за щастие безпочвени...

Lunatic-
05-02-2008, 09:17
за или против ?
ЗА !

krem4et0
05-02-2008, 10:11
Приятелят ми не ми изневерява. Абсолютно съм убедена, че е така. Той от работа е с мен, лагне и пак на работа. А и не е този тъп човек. Мисля, че държ на нас и връзката ни не по-малко от мен самата.

А ако ми изневери..до преди извство време щях да го приема и може би да простя. Все пак всичко се случва. Сега обаче знам, че няма да мога да простя и забравя. 1 изневяра, от която и да е страна, ще значи край на връзката ни.

Дано не се стига до такъв момент, но ако стане, аз мога и без него, въпреки, че ще ми е адски трудно......

zaraaa
05-02-2008, 10:20
Spored men iznevqrata e predavane na doverieto, koeto si glasuval na partniora si! :) Edin pat ako mi e izneveril moje i fa prostq, no pravil li go e sistemno - ne bix prostila za nishto na sveta, kolkoto i da darja na nego i da go obi4am! :) Vse pak vsichko si ima granici,shtom e izneverqval sistemno ili obicha dadenoto momiche, ili az ne mu davam neshto ot koeto ima nujda zatova i xodi pri drugata :) Shtom e taka prav mu pat, ne e Edinstveniq na tazi zemq! :P :P :P A otnosno dali priqtelq mi mi izneverqva.....ponqkoga sam imala samneniq, koito obache vinagi sa se okazvali nevqrni, az sama se vkarvam v nqkvi filmi :-D :-D

05-02-2008, 15:59

МН МН точно казано +1

Xtuning
05-02-2008, 17:07
Ако ми изневери - тя губи . Просто отива на борсата .

А иначе не изневерявам , по простата причина че не съм привърженик на връзките . На тея години искам да съм свободен да бъда с която си поискам и когато си поискам ..... После цял живот че сън женен ( сигурно ) :razz: :razz:

ironi_sky
05-03-2008, 07:19
За да изневериш, трябва да имаш желание. За да го направиш, значи има нещо във връзката, което куца. А ако е просто за разнообразие - след като му трябва разнообразие в партньорите, да не е започвал връзка. Не бих простила изневяра, тъй като както вече казах - значи има нещо, което не е наред. И не бих могла да остана с някой, който предпочита веднага да кръшне, вместо да обсъди с мен какво толкова му липсва, че да е готов за изневяра. И ако след разговора той не го е получил - просто да се раздели с мен, а не да прибягва до такъв долен начин.
А дали приятелят ми ми изневерява... честно казано не смятам. Но от време на време ме хващат някои паранои, за щастие безпочвени...

Искам да ви оборя всичките, но не искам да превръщам поста си само в цитати. По никакъв начин не съм съгласна с афиширането на всичката тази вяра, която имате в приятелите си.

А ако е просто за разнообразие - след като му трябва разнообразие в партньорите, да не е започвал връзка.
Ти не можеш да предвидиш какво може да очакваш от една връзка и какво ще представлява тя, за да я убиеш още в зародиш. В последствие се появяват много фактори, които могат да повлияят на разума и чувствата.

Изневярата не може да се разгледа като анализ върху "Под игото"
предпочита веднага да кръшне, вместо да обсъди с мен какво толкова му липсва, че да е готов за изневяра.
За да стане вече ясно на всички какво е моето мнение - аз съм изневерявала след дълготрайна връзка, при което с първото момче с което съм спала, не веднъж, не с един. Най-важното остава, че обичам гаджето си, колкото и възмутително да звучи, чувствам се страхотно с него, нищо не ни куца, както обичате да се изразявате, и в заключение мога да кажа само, че за мен с изневярата си осъзнах какво имам, и че няма нищо по-добро :) ;-) ;-) , утвърдих емоционалната и физическа връзка между нас. Само мога да се радвам, как с изневяра изградих в себеси приоритет на вярност.

NeLLy_BaBy
05-03-2008, 08:38
Моят приятел не ми изневерява,но ако го направи едва ли бих му простила. Все пак не сме от малко време заедно, имаме си доверие, а и когато обичаш другия първо би трябвало да се замислиш как ще се почувства той. Моето мнение е , че когато един от двамата изневери много трудно биха се върнали старите отношения дори и да простиме след това.
Ако моя приятел ми изневери най-вероятно ще искам да знам причината, поради , която го направил, защото когато имаш сериозна връзка, другата страна , заслужава поне обяснение какво е породило тази изневяра. Но ако наистина не ти е изневерил един път , а повече пъти просто вече няма смисъл да си с този човек дори и на колене да ти се моли.

AnChItOoOo
05-03-2008, 08:50
Офф изневярата е нещо много болезнено...Не искам отново да испитвам тези чувства.Ако разбера че момчето до мен ми изневерява,колкото и да го обичам това за мен ще е края.Пък ако го хвана в крачка,просто и аз не знам какво съм способна да направя... :-x :smt021

Wrathchild
05-03-2008, 08:57
ironi_sky, къде видя афиширане не мога да разбера?
И напротив, би могъл на втората или третата седмица поне да кажеш на партньора си 'така и така, искам свободна връзка и да не си единствената в леглото ми', а от там другата страна да си прецени.
Аз също съм изневерявала, в предишната си връзка (и то със сегашния ми приятел), и точно това ме накара да си изградя такова мнение за изневярата. За мен и приятеля ми нещата стоят така - стигне ли се до изневяра, значи край. Значи нещо липсва, а не се е обсъдила темата. Значи е имало желание да се направи. За теб нещата пък стоят по друг начин. И тук е тънката разлика между двете - ако на теб ти е необходима изневяра, за да осъзнаеш, че имаш най-доброто за теб, то аз си го знам и без да прибягвам до такива методи.
В тази тема съществуват много истини и никой няма да убеди теб в своето мнение, както и ти няма да убедиш никой в твоето.

air_J
05-03-2008, 09:26
В тази тема съществуват много истини и никой няма да убеди теб в своето мнение, както и ти няма да убедиш никой в твоето.
Единственото що-годе умно изречение по темата досега. Казвал съм си мнението за изневярата - не е повод за гордост, но просто се случва. И ми се струва, че имате прекалено голямо доверие на приятелите си, не че е лошо, но помнете, че в крайна сметка отдавна совите не са това, което са (дано младата аудитория е гледала "Туин Пийкс"). В общи линии само като видя тема за изневяра и ми е ясно от А до Я кой какво и кога ще го каже. Ясно е кой като напише нещо ще засегне други, те какво ще му върнат. Ясно е, че за едни изневяра значи край, само дето по мой наблюдения това твърдение е по-скоро на теория, отколкото на практика, като разбира се не желая да ангажирам никой с мнението си, щото съм се отказал да споря на тема "изневяра", особено пък в този форум. И един съвет точно по темата "изневяра" - по-често четете izpoved.com в раздела "Похотливост". Пускат интересни теми, а и отдоло коментарите на мъжете може да ги четете и да не ви остане нищо друго, освен да поддържате красивата илюзия, че "милото" ви не е като тях. :razz:

SINDEL
05-03-2008, 11:15
Няма да понеса да остана с него, ако ми изневерява. Съжалявам, ужасно старомодна съм може би, но не мога. Пробвала съм, единствено по-зле стават нещата. Такова предателство аз не бих могла да простя и да забравя, камо ли да се правя, 4е нищо не е станало.
Ако не ме иска ве4е, ако не му давам каквото му е нужно, да ме зареже и тогава да 4ука други, тогава да прави каквото си иска - няма да мога да му държа сметка. Но не и докато е с мене.

hungry_vampire_f
05-03-2008, 11:22
късметлия е твоят приятел :) рядко се срещат вече толкова умни момичета

sadsad
05-03-2008, 16:12
AMi....sigurna sym 4e ne mi izneverqva...a tova kakvo bih napravila...dosta detinski izglejda....no bih prebila momi4eto ako razbera koq e..tq moje bi nqma da e tolkova vinovna...nito pyk 6te postigna ne6to s tova...no 6te mi e po-dobre...ina4e....adski mn 6te me zaboli ako tova se slu4i ;(

migancy
05-03-2008, 16:24
Izneverqval sym i shte go prava :D:D:D

RyAn
05-15-2008, 20:07
Ако ми изневери - тя губи . Просто отива на борсата .

А иначе не изневерявам , по простата причина че не съм привърженик на връзките . На тея години искам да съм свободен да бъда с която си поискам и когато си поискам ..... После цял живот че сън женен ( сигурно ) :razz: :razz:
1

VinDiesel
05-15-2008, 20:15
Когато човек изневери значи 1-во предава доверието на човека до себе си 2-ро за да изневери значи нещо му липсва в тая връзка

Аз лично съм против изневярата и никога до сега не съм изневерявал на нито едно гадже :)