View Full Version : блокаж:(
cristiano
05-02-2008, 11:22
Хора,панирах се от паника заради приятелката ми!!!Проблемът е,че колкото пати сме го правили,нея все я боли(аз сам и парвият),знам,че е нормално,докато се натискаме всичко е о.к.,само че когато започна да прониквам в нея,колкото и бавно и внимателно да го правя,като усетя как тя започва да се свива от болка ми става някакво супергадно и ми пада на секундата...После пък като го вдигна свършвам още преди да и го вкарам(тя сащо ми е парвата).Страшно ми е кофти.Едно,че не искам да я боли заради мен,друго че яко се излагам,трето че не искам на нея да и е кофти(мисли си,че тя е виновна за това,че ми пада).Не искам да я изгубя,а вече направо ме е страх да започнем да правим секс,защото знам,че заболи ли я ще ми падне,както ми падна последните три пъти.Моля ви помогнете ми...
Sunny_stz
05-02-2008, 11:32
Ami qvno te purva zapo4vate da praktikuvate polov jivot...ako go pravite 4esto tova 6te se promeni,normalno e da q boli purvite puti,a na teb ti pada moje bi za6toto se pritesnqva6,otpusnete se i dvamata i deistvaite!Uspeh!
van4encetyYyY
05-02-2008, 11:38
Проблемът на двама ви от части се дължи на психична основа! :shock: .Твоята приятелка вече си е внушила мисълта ,че секса е болка а това далеч се основава на истината.Би трябвало преди да започнете секс да си поговорите открито ,спокойно и ти като момче да я поуспокоиш предразположиш! :-D .Любовната игра е от ГОЛЯМО значение за да има възбуда съответно малък риск за болка.Това би трябвало да ти повдигне самочувствието без да ти "падне"-спокоен че наистина твоята приятелка е доволна готова вече да започнете секс. :-D УСПЕХ!!!
cristiano
05-02-2008, 11:55
Знам,че всичко е на психическа основа,но колкото и да искам не мога да се отпусна изобщо!Навивам се цял ден ден,че всичко този път ще мине супер,представям си го,вечерта си лягаме...и е пълно фиаско!Страх ме е да опитам отново,не искам пак да я разочаровам.Говорили сме си много пати-преди и след като го направихме,тя не се притеснява да говори за всичко свързано със секса,и е готова да изтарпи болката,само че заради мене всичко ства все по-зле и по-зле...Иде ми да пукна вече:(
Май повече проблема ти е в това ,че много мислиш.Бъди нежен с нея като почнете да го правите и го прави бавно ,а не все едно си за състезание.Щом го искате и двамата опитвайте без да се притеснявате . И я предразположи да се отпусне ,а не да си стяга повече и повече организма ,защото така опредлено нищо няма да постигнете!
ironi_sky
05-02-2008, 12:20
Знам,че всичко е на психическа основа,но колкото и да искам не мога да се отпусна изобщо!Навивам се цял ден ден,че всичко този път ще мине супер,представям си го,вечерта си лягаме...и е пълно фиаско!Страх ме е да опитам отново,не искам пак да я разочаровам.Говорили сме си много пати-преди и след като го направихме,тя не се притеснява да говори за всичко свързано със секса,и е готова да изтарпи болката,само че заради мене всичко ства все по-зле и по-зле...Иде ми да пукна вече:(
Заеби тая психическа основа и дай по същество. За да ви е приятно от евентуалния секс, разбери каво й харесва повече, как да я докосваш, как и къде да я целуваш и т.н. За щото тя като момиче й се въртят двойно повече въпроси в главата "А сега дали ще стане?", "Дали ще ме боли като предния път?" и други подобни. Но ако искаш да ти е още по-лесно :), купи си лубриканта на Durex... надявам се да успееш да се справиш само нататък. Успех ;)
Pronikfai i pyrvo s pryst4e posle frenska i kato se vazbudi dostata4no togava go vkarvai nqma da q boli pyk ako nestane ima lubrikanti :} aide uspeh
ами, гледай скоро да я заболи от тебе, щото накрая ще и писне и ще отиде да я заболи от някой друг, тогава тебе ше те заболи.. :D
BirdsFarm
05-27-2008, 09:22
Хора,панирах се от паника заради приятелката ми!!!Проблемът е,че колкото пати сме го правили,нея все я боли(аз сам и парвият),знам,че е нормално,докато се натискаме всичко е о.к.,само че когато започна да прониквам в нея,колкото и бавно и внимателно да го правя,като усетя как тя започва да се свива от болка ми става някакво супергадно и ми пада на секундата...После пък като го вдигна свършвам още преди да и го вкарам(тя сащо ми е парвата).Страшно ми е кофти.Едно,че не искам да я боли заради мен,друго че яко се излагам,трето че не искам на нея да и е кофти(мисли си,че тя е виновна за това,че ми пада).Не искам да я изгубя,а вече направо ме е страх да започнем да правим секс,защото знам,че заболи ли я ще ми падне,както ми падна последните три пъти.Моля ви помогнете ми...
Абе ръгай смело! Ще квичи ама това е нормално - да не ти кръа! То щом сега я боли като й отвориш дупето кво ще й е? Я да не се лигави! :o
ся не моа разбера от кво те е страх ако е от тва че я боли - скоро нема
ако е от тва че щи падне- пробвайте няколко пъти само свирки и т.н. без нищо друго. говорете си без да се срамувате от абсолютно нищо и така тряя след няколко "сесии" сичко да е ок
AutumnTears
05-27-2008, 16:28
probvai s ezik :-D
ще се опраите вие сте в началото
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-27-2008, 17:39
Абе оставете я тази психическа основа - просто момичето е тясно отдолу. Не съм правила секс в истинския смисъл на думата, но пътите, когато приятелят ми е прониквал съвсем на плитко в мен, съм се превивала от болки. И това не е защото се страхувам или защото не ме е предразположил - просто явно съм устроена така, че да трябва повечко да се разширя, преди да започна пълноценен удовлетворяващ полов живот.
А пък ти, вместо да спираш ей така, кажи си, че веднъж завинаги трябва да се направи, говори и с приятелката си, защото бякога тази болка ще трябва да я изтърпи. 1-2 пъти ще е болезнено, после ще се пооправите.
beb4eto0o
05-27-2008, 17:49
mojibi priqtelkata ti se pritesnqva i se sviva kato vlezi6 v neq i za tova q boli pogovorete za6to e taka .
samonervi
05-27-2008, 17:52
Или се притеснява и не се отпуснала достатъчно и затова я боли ,или не я боли а просто не й се прави секс и затова ти казва ,че я боли