View Full Version : Права Коса HEEEELP |-(
niks_hates_you
05-02-2008, 18:08
Съжелявам ,че пак ви занимавам с глупости ,но МОЛЯ ВИ СЕ кажете как мога да си задържа косата ПРАВА без нито 1 чупка защото косата ми е на къси пластове и като се начупят сичките ми иде да се метна отнякъде.
Къдрава коса въобще не ми отива а моята е къдрава ;[[
някакви съветчета имате ли? Само без кристалите за коса и другите препарати,използвам лак и още 1 за фиксация ,нооооооооо няма ефект..
Spider4eto
05-02-2008, 18:09
използваш тях, ама използваш и преса или сешоар
С преса...
Моята е също къдрава, но от 3 год. използвам шампоани, балсами , маски и всякакви такива щуротии за изправяне и постепенно косъма ти се изглажда.
Обаче ако ти се налага да използваш пресата по-често , защото аз всеки ден си изправям косата задължително си вземи някакъв лосион или крем против изгаряне , предимно се "МАЖЕ" по самият косъм , но предполагам, че ще има оказания. Това е моят съвет.
Успех! :booooomb:
Obsession
05-02-2008, 18:56
А с какво се изправяш, с преса ли? Ако само си лагаш някакви стилизиращи продукти няма да има ефект. Слагай пяна и после се изправяй, след това лак и така ще се задържи, но не съм сиг колко време :(
nejnaDROGA
05-02-2008, 19:18
Nivea Straight & Easy :grin: :-) :grin: Аз имам шампоана,балсама и стилизиращия балсам :) Но скоро в един сайт видях,че има и някакъв спрей :)
niks_hates_you
05-02-2008, 19:27
Nivea Straight & Easy :grin: :-) :grin: Аз имам шампоана,балсама и стилизиращия балсам :) Но скоро в един сайт видях,че има и някакъв спрей :)
аам ем използвам преса ест не е няква страхотна от 300 кинта ама .. за 100 я купих.. на rowenta
имам и шампоана за права коса
имам и още 1 шампоан за права коса
преди да я изправя я суша със сешоар
просто хипер много ме нервят тия краища като се начупят :@
nejnaDROGA
05-02-2008, 19:47
аам ем използвам преса ест не е няква страхотна от 300 кинта ама .. за 100 я купих.. на rowenta
имам и шампоана за права коса
имам и още 1 шампоан за права коса
преди да я изправя я суша със сешоар
просто хипер много ме нервят тия краища като се начупят :@
Нз моята коса е много чуплива,но от както използвам тази серия на Нивеа съм супер :) Дори и преса не използвам :) Е само за краищата де :)
i az imam syshtiq problem :( samo4e motia presa e na ROWENTA ama e 60 lv... apak... i moita e kadrava ;( i as sam na kasi plastove do skoro si q vdigah s gel i sq... osobenno kato mi e po kasa daljinata se 4ydq dali ne e ot tova 4e e tolkoz kasa ama naistina izpravq q i sled nqkolko 4asa pak se naviva leko otdolo :@
niks_hates_you
05-02-2008, 21:38
i az imam syshtiq problem :( samo4e motia presa e na ROWENTA ama e 60 lv... apak... i moita e kadrava ;( i as sam na kasi plastove do skoro si q vdigah s gel i sq... osobenno kato mi e po kasa daljinata se 4ydq dali ne e ot tova 4e e tolkoz kasa ama naistina izpravq q i sled nqkolko 4asa pak se naviva leko otdolo :@
:@:@ e кво може да се направи за да не става така :@
miloto_girl_4e
05-02-2008, 21:51
Аз моята като си я изправя я пръскам с пяна и вечерта като спинкам си е връзвам, за да не ми се начупи :) Ползвай, ако искаш там разните
шампоани и т.н за изправяне и задължително продукти, които предпазват косата от изгаряне - като например кристали :)
niks_hates_you
05-02-2008, 21:51
Аз моята като си я изправя я пръскам с пяна и вечерта като спинкам си е връзвам, за да не ми се начупи :) Ползвай, ако искаш там разните
шампоани и т.н за изправяне и задължително продукти, които предпазват косата от изгаряне - като например кристали :)
kxxxxxxx да де ама аз съм написала ,че имам и кристали и краищата ми се пак са къдрави ;\
miloto_girl_4e
05-02-2008, 21:56
kxxxxxxx да де ама аз съм написала ,че имам и кристали и краищата ми се пак са къдрави ;\
Кристалите не са за изправяне, а за защита на косата :)
Като ти са къдрави краищата използвай преса :)
niks_hates_you
05-02-2008, 22:07
Кристалите не са за изправяне, а за защита на косата :)
Като ти са къдрави краищата използвай преса :)
omfs.прочети какво съм написала О.о ИЗПОЛЗВАМ ПРЕСА
:@:@ e кво може да се направи за да не става така :@
ole enznam i as imam toq problem i... izdivqvam mraza si kosata :@ sq mi kazaha za nekfa presa 15 sekundna izpravqla mn qko za kam 30 kinta... mislq i neq da si vzema... naistina poznavam momi4eto koeto q ima strashno qko i se izpravq Na SAPIR e tazi 15 sekundnata
Mademoiselle
05-03-2008, 06:57
osven sled kato q izpravi6 da q napraska6 s lak za kosa,no ako ne e vlajno i ne q vrazva6 s lastik ili 6nola naprimer nqma logika da ne stoi prava :?
kuklichka_bg
05-03-2008, 07:16
s presa?!!??!
niks_hates_you
05-03-2008, 12:39
моля ви четете поне преди да пишете
ползвам и преса и лак и кристали и още 1 там за пръскане и шампоана за права коса
но косата ми се чупи май заради шибаната влага във въздуха някви други съвети имате ли .?
nejnaDROGA
05-03-2008, 12:42
моля ви четете поне преди да пишете
ползвам и преса и лак и кристали и още 1 там за пръскане и шампоана за права коса
но косата ми се чупи май заради шибаната влага във въздуха някви други съвети имате ли .?
101% е заради влажното време :x А и ако искаш пробвай със стилизиращия крем на Нижеа (бях ти казала за него в предишен пост) Една позната ми беше казала,че то 3-те продукта(които ти бях изредила) той действа най-добре :) Мисля,че беше около 5 лв. :) Пробвай с него :)
Ms.Lonely
05-03-2008, 22:13
Еми , след като си измиеш , изсушиш и изправиш косата с професионална преса за коса си сложи кристали или просто заглждащ серум . И не забравяй да изправяш косата много прецизно за да има ефект от заглажщия продукт ! :)