Влез

View Full Version : Охх,не знам какво да правя!

unfaithful1234
05-02-2008, 19:23
Абе хора,имам проблем.Харесвам едно момче,на име Теодор и той ме харесва,днеска си говорихме и той каза,че ме харесва.До тук свъшва всичко хубаво,той ходи с една моя приятелка,на име Мария.Каза ми,че не е негов тип и ще късат.И каза,че сигурно ще ми предложи след като скъсат.Аз казах,че не искам да заставам м/у тях,но и че го харесвам.Утре отивам на негов мач и ще се видиме.Та не знам какво да правя...Трябва ли да тръгвам с него,защото аз го хаесвам,но ме притеснява приятелката ми? :(

tuzaro
05-02-2008, 19:25
епа щом е хубав тръгвай

unfaithful1234
05-02-2008, 19:25
епа щом е хубав тръгвай
абе не е до това,просто не искам да наранявам Мария,тъй като тя май мн го харесва... :(

Wrathchild
05-02-2008, 19:27
Впрочем като за начало - порастнете. Той не я харесва, харесва мене, пък ще скъсат, пък ще ми предложи...

unfaithful1234
05-02-2008, 19:28
Впрочем като за начало - порастнете. Той не я харесва, харесва мене, пък ще скъсат, пък ще ми предложи...
за сега е такова положението,не искам да пораствам... :D Примири се с ученическите любовни истории :D

alex_devv
05-02-2008, 19:28
щом се казва теодор и ходи с момиче на име мария значи работите не са на добре :-o
няма да го имаш скоро...
дай ни и години, населено място, цвят на косата, височина, гръдна обиколка и номера на обувките

tuzaro
05-02-2008, 19:29
епа щом е хубав тръгвай
абе не е до това,просто не искам да наранявам Мария,тъй като тя май мн го харесва... :(кат не искаш да нараняваш Мария страдай ти...

Wrathchild
05-02-2008, 19:29
за сега е такова положението,не искам да пораствам... :D Примири се с ученическите любовни истории :DНа първо място говори с Мария за чувствата си към него, иначе като нищо можеш да очакваш да забрави, че сте приятелки.

unfaithful1234
05-02-2008, 19:30
за сега е такова положението,не искам да пораствам... :D Примири се с ученическите любовни истории :DНа първо място говори с Мария за чувствата си към него, иначе като нищо можеш да очакваш да забрави, че сте приятелки.
Добре,благодаря ти! :-) :-) :-) :-)

unfaithful1234
05-02-2008, 19:31
щом се казва теодор и ходи с момиче на име мария значи работите не са на добре :-o
няма да го имаш скоро...
дай ни и години, населено място, цвят на косата, височина, гръдна обиколка и номера на обувките
какво общо има това?! :?

tuzaro
05-02-2008, 19:32
Добре,благодаря ти! :-) :-) :-) :-)и аз дадах съвет, и аз искам целувка 8-) 8-)

unfaithful1234
05-02-2008, 19:35
добре,мерси :-) :-) :-)

tuzaro
05-02-2008, 19:37
добре,мерси :-) :-) :-)ако дам още един съвет, кво ше ми дадеш 8-) 8-)

unfaithful1234
05-02-2008, 19:39
ти кво искаш? :lol:

tuzaro
05-02-2008, 19:44
ти кво искаш? :lol:срам ме е да си кажа 8-) 8-)

unfaithful1234
05-02-2008, 19:48
секс?Тройка? :razz:

tuzaro
05-02-2008, 19:51
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-)

unfaithful1234
05-02-2008, 19:53
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-) преди малко... 8-) Ама аз не съм по тая част,на 13 съм все пак.Малка съм,а и ти си един женкар... :D :D :D

tuzaro
05-02-2008, 19:56
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-) преди малко... 8-) Ама аз не съм по тая част,на 13 съм все пак.Малка съм,а и ти си един женкар... :D :D :Dох верно си малка :shock: а мислиш за гаджета :x 8-)

unfaithful1234
05-02-2008, 20:10
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-) преди малко... 8-) Ама аз не съм по тая част,на 13 съм все пак.Малка съм,а и ти си един женкар... :D :D :Dох верно си малка :shock: а мислиш за гаджета :x 8-)
аааааа,тва си е нормално,но без секс и натискания и напивания и напушвания...

tuzaro
05-02-2008, 20:13
аааааа,тва си е нормално,но без секс и натискания и напивания и напушвания...ам за кво ти е гадже тогава, земи си куче 8-)

unfaithful1234
05-02-2008, 20:17
аааааа,тва си е нормално,но без секс и натискания и напивания и напушвания...ам за кво ти е гадже тогава, земи си куче 8-)
мама не дава :cry:

1nnocenT
05-02-2008, 20:17
да вървят заедно по улицата хванати за ръка и да се целуват по бузата :D :D :D

miloto_girl_4e
05-02-2008, 20:22
Когато се разделят изчакай да минат няколко дена и тогава се занимавай с него, защото иначе наистина е много подло...
Но ако ти е пък добра приятелка, като скъсат изчакай да мине известно време и говори с нея, кажи и, че имаш интерес към него и дали би имала нещо против да пробваш с него..
Но зачитай мнението и, ако наистина си струва като приятелка :!:

unfaithful1234
05-02-2008, 20:38
Когато се разделят изчакай да минат няколко дена и тогава се занимавай с него, защото иначе наистина е много подло...
Но ако ти е пък добра приятелка, като скъсат изчакай да мине известно време и говори с нея, кажи и, че имаш интерес към него и дали би имала нещо против да пробваш с него..
Но зачитай мнението и, ако наистина си струва като приятелка :!:
ами тя не ми е много близка приятелка,но все пак общуваме,а пък и ме е страх от една нейна фр.Може да ме пребие,така направи с една моя съученичка... :? 8-)

miss_popularity
05-02-2008, 20:39
spored men trqbva da i kazesh a tq moje da te razbere a moje i da ti se razsardi no ne si zaslujava da se karate za tova zashtoto vse pak ti go haresvash toi sa6to tq trqbva da ne vi se sardi

tuzaro
05-02-2008, 20:40
мале 13 годишни момичета се бият за момче... на къде върви света :shock:

unfaithful1234
05-02-2008, 20:43
мале 13 годишни момичета се бият за момче... на къде върви света :shock:
и аз това викам 8-)

DjuDjiTo
05-02-2008, 20:45
наистина е мега тъпо даа се карате за момче...независимо дали ти е добра приятелка или квато и да е.... не си заслужава...

unfaithful1234
05-02-2008, 20:53
наистина е мега тъпо даа се карате за момче...независимо дали ти е добра приятелка или квато и да е.... не си заслужава...
ама тя я била,защото се целувала с някакъв...Не знам какво е станало... :o

krisi_bep
05-02-2008, 20:53
Епа,поговори с Марчето,после и с Тедо и ще се наряд нещата 8-) Може направо конферентен по скайп да си оформите 8-) Всичко точно и ясно. =;

ioancheto
05-02-2008, 20:55
o0o az nikoga nqma da zabravq kak na 13 se sbih s edno momi4e s edna godina po-golqmo ot mene za mom4e..po to4no tq prave6e priblem 4e sam go haresvala i 4e sam i prikazvala zad garba deto ne be6e taka i... se sbihme pred cqloto daskalo... posle ni raztarvaha i taka...sega sme fr :D:D:D ujs lapetaaaa

ta taka de...pogovori s tvoqta priqtelka da ne stane ne6to takova :D

krisi_bep
05-02-2008, 20:58
o0o az nikoga nqma da zabravq kak na 13 se sbih s edno momi4e s edna godina po-golqmo ot mene za mom4e..po to4no tq prave6e priblem 4e sam go haresvala i 4e sam i prikazvala zad garba deto ne be6e taka i... se sbihme pred cqloto daskalo... posle ni raztarvaha i taka...sega sme fr :D:D:D ujs lapetaaaa

ta taka de...pogovori s tvoqta priqtelka da ne stane ne6to takova :D :lol: винаги ми е било смешно да "воюваш" заради едното момче...сякаш няма други,че и по-добри...

ioancheto
05-02-2008, 20:59

ta taka de...pogovori s tvoqta priqtelka da ne stane ne6to takova :D :lol: винаги ми е било смешно да "воюваш" заради едното момче...сякаш няма други,че и по-добри...

ami da ne misli6 4e na men mi be6e hybavo...pri polojenie 4e az bqh v 5 klas a tq v 6 i tolkova me be6e strah ot golemite..bqh nqkva mishka :D

NeLLy_BaBy
05-02-2008, 20:59
ако го харесваш и мислеш че си заслужава давай...

krisi_bep
05-02-2008, 21:02
ami da ne misli6 4e na men mi be6e hybavo...pri polojenie 4e az bqh v 5 klas a tq v 6 i tolkova me be6e strah ot golemite..bqh nqkva mishka :D :lol: ем не си само ти така била..смисъл и много други деца са така :) Все пак "големите"...хм...после като станеш от тях ти е кеф и си правиш бъзик с дребосъците,ама нали и ти си бил така едно време :-D
Ама как на 13 си била 5 клас?не трябва ли да си била 6 даже 7?

tuzaro
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-)

nikinkaa
Ако сте толкова добри приятелки,не си заслужава да сте в лоши отношения заради момче.А и не се знае колко ще е дълга връзката ви-докато едно силно приятелство не се забравя току-така ;)

lovetanya

+1 Мани, мани една фр. все искат да я бият заради момчета, щото си говорела с тях...И вече не сме толков малки :?

По темата: Говори с Мария. Изяснете се...И после Теодорчо :-)

krisi_bep
05-02-2008, 21:03
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-) И да се бият за теб в калта :lol: каква мечта само... :lol:

tuzaro
05-02-2008, 21:04
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-) И да се бият за теб в калта :lol: каква мечта само... :lol: може и да не е за мене ама ше е хубаво поне да са с бели тениски и мокри :shock:

ioancheto
05-02-2008, 21:08
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-) И да се бият за теб в калта :lol: каква мечта само... :lol: може и да не е за мене ама ше е хубаво поне да са с бели тениски и мокри :shock:

nqma6 problem az sam bahti4 :D :D na tvoite uslugi :lol:

metaxa
05-02-2008, 21:11
Такам...сега слушай
Ти и да говориш с Мария тя най-вероятно ще ти каже, че няма чувства към него и вече го е превъзмогнала бля,бля... :D После изчакайте с Тедо 2-3 седмици все пак малко от възпитание :-D И след това тръгнете...Ако пък някой ти направи проблем му кажи той нали е футболистче ша ги набий всички :-D 8) 8) 8) :o :o :o :o Айде дано нямаш много синини :grin:

tuzaro
05-02-2008, 21:14
Такам...сега слушай
Ти и да говориш с Мария тя най-вероятно ще ти каже, че няма чувства към него и вече го е превъзмогнала бля,бля... :D После изчакайте с Тедо 2-3 седмици все пак малко от възпитание :-D И след това тръгнете...Ако пък някой ти направи проблем му кажи той нали е футболистче ша ги набий всички :-D 8) 8) 8) :o :o :o :o Айде дано нямаш много синини :grin:като е футболист да не е бокьор....

metaxa
05-02-2008, 21:16
ех...нали рита здраво :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-)

tuzaro
05-02-2008, 21:18
ех...нали рита здраво :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-)може пък да се е записал на футбол да гледа как се събличат момченцата :razz: :razz:

metaxa
05-02-2008, 21:19
ее нали ходи с Мимчето яя да не би да е би-сексуален :shock: :-D :-D :-D

unfaithful1234
05-02-2008, 21:20
ее нали ходи с Мимчето яя да не би да е би-сексуален :shock: :-D :-D :-D
абе ей,не му се подигравайте! :x Аз си го харесвам :)

unfaithful1234
05-02-2008, 21:21
И не е би-сексуален! :x

tuzaro
05-02-2008, 21:23
И не е би-сексуален! :xти си малка не знаеш къв е и по добре не пробвай 8-)

metaxa
05-02-2008, 21:24
ххх...Е може пък Мимчето да е само прикритие а всъщност да е влюбен в брат ти :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:

tuzaro
05-02-2008, 21:27
ххх...Е може пък Мимчето да е само прикритие а всъщност да е влюбен в брат ти :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:почнахме да се разбираме, ама аз нямам брат 8-) дано да си имала предвид Мичето брат и 8-)

metaxa
05-02-2008, 21:29
ххх...Е може пък Мимчето да е само прикритие а всъщност да е влюбен в брат ти :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:почнахме да се разбираме, ама аз нямам брат 8-) дано да си имала предвид Мичето брат и 8-)
е не на Мисс_Индепендент (е*аси и ника :D ) ама може пък и да е на Мимчето :lol: :lol: :lol: Та тузаро ти как си иначе :lol: :lol: :lol:

tuzaro
05-02-2008, 21:32
е не на Мисс_Индепендент (е*аси и ника :D ) ама може пък и да е на Мимчето :lol: :lol: :lol: Та тузаро ти как си иначе :lol: :lol: :lol:ам бивам търся някоя згодна женица и така 8-)

metaxa
05-02-2008, 21:39
е не на Мисс_Индепендент (е*аси и ника :D ) ама може пък и да е на Мимчето :lol: :lol: :lol: Та тузаро ти как си иначе :lol: :lol: :lol:ам бивам търся някоя згодна женица и така 8-)
Еее той форума сякаш не е много голям а ти чак сега попадаш на мене :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: как тей не спиш очудващо :-D

tuzaro
05-02-2008, 21:42
ам аз лежа и леко ми се спи ама ше изчакам още малко 8-) ти може да се представиш и да постнеш няколко снимки(желателно с по малко дрехи) 8-) 8-)

metaxa
05-02-2008, 21:46
ам аз лежа и леко ми се спи ама ше изчакам още малко 8-) ти може да се представиш и да постнеш няколко снимки(желателно с по малко дрехи) 8-) 8-)
:-D :-D :-D хмм....Те са за лично :razz: :razz: :razz:

tuzaro
05-02-2008, 21:47
:-D :-D :-D хмм....Те са за лично :razz: :razz: :razz:ем може и там 8-)

gangstata
05-02-2008, 21:49
Абе хора,имам проблем.Харесвам едно момче,на име Теодор и той ме харесва,днеска си говорихме и той каза,че ме харесва.До тук свъшва всичко хубаво,той ходи с една моя приятелка,на име Мария.Каза ми,че не е негов тип и ще късат.И каза,че сигурно ще ми предложи след като скъсат.Аз казах,че не искам да заставам м/у тях,но и че го харесвам.Утре отивам на негов мач и ще се видиме.Та не знам какво да правя...Трябва ли да тръгвам с него,защото аз го хаесвам,но ме притеснява приятелката ми? :(
поговори с приятелката си и й кажи ,че го харесваш и тинтири минтири..ако тии е истинска фр шш те разбере..,ако не..майна и тва е..

unfaithful1234
05-03-2008, 10:15
E сега се връщам от мача,ама него го изгониха и беше мн ядосан,та не успяхме да си поговорим... :(

CfEtii
05-03-2008, 10:18
Ами те немогат цял живот да са заедно...все някога тази връза ще свърши,все някога и тя ще спре да го харесва.Пък и не мисля,че има смисъл да я лъже,след като харесва теб.Щом се харесвате,взимайте се 8-)

fuck_me_pls
05-03-2008, 10:28
Може и Мария мноо да го харесва ама той ибира теб за тва тръгвайте!!!

unfaithful1234
05-03-2008, 10:43
Охх,притеснявам се.Те днеска нито са се прегръщалио,нито са се целували,нио.А и двамата бяха там.Ам са не искам да се хваля,ама съм мн по-хубава от нея... 8)

unfaithful1234
05-03-2008, 19:02
Еми преди малко си писахме по скайп и той каза,че започва много да ме харесва и че му допадам много и като характер.Аз също го харесвам,много даже.Понякога се чудя как може да съм толкова влюбчива..но това е др тема,няма значение.Каза:"Охх,сега като видя Мария и я късам."Не знам дали я е отрязъл,ама аз искам да съм с него.Мария не ми е много добра фр,ноооо не искам да ми се сърди.Ако с Тедо стане нещо и тръгнеме ще си остане м/у нас за 2-3 седмици,след това ще разберат и другите... :)