View Full Version : Охх,не знам какво да правя!
unfaithful1234
05-02-2008, 19:23
Абе хора,имам проблем.Харесвам едно момче,на име Теодор и той ме харесва,днеска си говорихме и той каза,че ме харесва.До тук свъшва всичко хубаво,той ходи с една моя приятелка,на име Мария.Каза ми,че не е негов тип и ще късат.И каза,че сигурно ще ми предложи след като скъсат.Аз казах,че не искам да заставам м/у тях,но и че го харесвам.Утре отивам на негов мач и ще се видиме.Та не знам какво да правя...Трябва ли да тръгвам с него,защото аз го хаесвам,но ме притеснява приятелката ми? :(
unfaithful1234
05-02-2008, 19:25
епа щом е хубав тръгвай
абе не е до това,просто не искам да наранявам Мария,тъй като тя май мн го харесва... :(
Wrathchild
05-02-2008, 19:27
Впрочем като за начало - порастнете. Той не я харесва, харесва мене, пък ще скъсат, пък ще ми предложи...
unfaithful1234
05-02-2008, 19:28
Впрочем като за начало - порастнете. Той не я харесва, харесва мене, пък ще скъсат, пък ще ми предложи...
за сега е такова положението,не искам да пораствам... :D Примири се с ученическите любовни истории :D
alex_devv
05-02-2008, 19:28
щом се казва теодор и ходи с момиче на име мария значи работите не са на добре :-o
няма да го имаш скоро...
дай ни и години, населено място, цвят на косата, височина, гръдна обиколка и номера на обувките
епа щом е хубав тръгвай
абе не е до това,просто не искам да наранявам Мария,тъй като тя май мн го харесва... :(кат не искаш да нараняваш Мария страдай ти...
Wrathchild
05-02-2008, 19:29
за сега е такова положението,не искам да пораствам... :D Примири се с ученическите любовни истории :DНа първо място говори с Мария за чувствата си към него, иначе като нищо можеш да очакваш да забрави, че сте приятелки.
unfaithful1234
05-02-2008, 19:30
за сега е такова положението,не искам да пораствам... :D Примири се с ученическите любовни истории :DНа първо място говори с Мария за чувствата си към него, иначе като нищо можеш да очакваш да забрави, че сте приятелки.
Добре,благодаря ти! :-) :-) :-) :-)
unfaithful1234
05-02-2008, 19:31
щом се казва теодор и ходи с момиче на име мария значи работите не са на добре :-o
няма да го имаш скоро...
дай ни и години, населено място, цвят на косата, височина, гръдна обиколка и номера на обувките
какво общо има това?! :?
Добре,благодаря ти! :-) :-) :-) :-)и аз дадах съвет, и аз искам целувка 8-) 8-)
unfaithful1234
05-02-2008, 19:35
добре,мерси :-) :-) :-)
добре,мерси :-) :-) :-)ако дам още един съвет, кво ше ми дадеш 8-) 8-)
unfaithful1234
05-02-2008, 19:39
ти кво искаш? :lol:
ти кво искаш? :lol:срам ме е да си кажа 8-) 8-)
unfaithful1234
05-02-2008, 19:48
секс?Тройка? :razz:
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-)
unfaithful1234
05-02-2008, 19:53
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-) преди малко... 8-) Ама аз не съм по тая част,на 13 съм все пак.Малка съм,а и ти си един женкар... :D :D :D
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-) преди малко... 8-) Ама аз не съм по тая част,на 13 съм все пак.Малка съм,а и ти си един женкар... :D :D :Dох верно си малка :shock: а мислиш за гаджета :x 8-)
unfaithful1234
05-02-2008, 20:10
усещам че си чела и една друга тема 8-) 8-) преди малко... 8-) Ама аз не съм по тая част,на 13 съм все пак.Малка съм,а и ти си един женкар... :D :D :Dох верно си малка :shock: а мислиш за гаджета :x 8-)
аааааа,тва си е нормално,но без секс и натискания и напивания и напушвания...
аааааа,тва си е нормално,но без секс и натискания и напивания и напушвания...ам за кво ти е гадже тогава, земи си куче 8-)
unfaithful1234
05-02-2008, 20:17
аааааа,тва си е нормално,но без секс и натискания и напивания и напушвания...ам за кво ти е гадже тогава, земи си куче 8-)
мама не дава :cry:
1nnocenT
05-02-2008, 20:17
да вървят заедно по улицата хванати за ръка и да се целуват по бузата :D :D :D
miloto_girl_4e
05-02-2008, 20:22
Когато се разделят изчакай да минат няколко дена и тогава се занимавай с него, защото иначе наистина е много подло...
Но ако ти е пък добра приятелка, като скъсат изчакай да мине известно време и говори с нея, кажи и, че имаш интерес към него и дали би имала нещо против да пробваш с него..
Но зачитай мнението и, ако наистина си струва като приятелка :!:
unfaithful1234
05-02-2008, 20:38
Когато се разделят изчакай да минат няколко дена и тогава се занимавай с него, защото иначе наистина е много подло...
Но ако ти е пък добра приятелка, като скъсат изчакай да мине известно време и говори с нея, кажи и, че имаш интерес към него и дали би имала нещо против да пробваш с него..
Но зачитай мнението и, ако наистина си струва като приятелка :!:
ами тя не ми е много близка приятелка,но все пак общуваме,а пък и ме е страх от една нейна фр.Може да ме пребие,така направи с една моя съученичка... :? 8-)
miss_popularity
05-02-2008, 20:39
spored men trqbva da i kazesh a tq moje da te razbere a moje i da ti se razsardi no ne si zaslujava da se karate za tova zashtoto vse pak ti go haresvash toi sa6to tq trqbva da ne vi se sardi
мале 13 годишни момичета се бият за момче... на къде върви света :shock:
unfaithful1234
05-02-2008, 20:43
мале 13 годишни момичета се бият за момче... на къде върви света :shock:
и аз това викам 8-)
DjuDjiTo
05-02-2008, 20:45
наистина е мега тъпо даа се карате за момче...независимо дали ти е добра приятелка или квато и да е.... не си заслужава...
unfaithful1234
05-02-2008, 20:53
наистина е мега тъпо даа се карате за момче...независимо дали ти е добра приятелка или квато и да е.... не си заслужава...
ама тя я била,защото се целувала с някакъв...Не знам какво е станало... :o
krisi_bep
05-02-2008, 20:53
Епа,поговори с Марчето,после и с Тедо и ще се наряд нещата 8-) Може направо конферентен по скайп да си оформите 8-) Всичко точно и ясно. =;
ioancheto
05-02-2008, 20:55
o0o az nikoga nqma da zabravq kak na 13 se sbih s edno momi4e s edna godina po-golqmo ot mene za mom4e..po to4no tq prave6e priblem 4e sam go haresvala i 4e sam i prikazvala zad garba deto ne be6e taka i... se sbihme pred cqloto daskalo... posle ni raztarvaha i taka...sega sme fr :D:D:D ujs lapetaaaa
ta taka de...pogovori s tvoqta priqtelka da ne stane ne6to takova :D
krisi_bep
05-02-2008, 20:58
o0o az nikoga nqma da zabravq kak na 13 se sbih s edno momi4e s edna godina po-golqmo ot mene za mom4e..po to4no tq prave6e priblem 4e sam go haresvala i 4e sam i prikazvala zad garba deto ne be6e taka i... se sbihme pred cqloto daskalo... posle ni raztarvaha i taka...sega sme fr :D:D:D ujs lapetaaaa
ta taka de...pogovori s tvoqta priqtelka da ne stane ne6to takova :D :lol: винаги ми е било смешно да "воюваш" заради едното момче...сякаш няма други,че и по-добри...
ioancheto
05-02-2008, 20:59
ta taka de...pogovori s tvoqta priqtelka da ne stane ne6to takova :D :lol: винаги ми е било смешно да "воюваш" заради едното момче...сякаш няма други,че и по-добри...
ami da ne misli6 4e na men mi be6e hybavo...pri polojenie 4e az bqh v 5 klas a tq v 6 i tolkova me be6e strah ot golemite..bqh nqkva mishka :D
NeLLy_BaBy
05-02-2008, 20:59
ако го харесваш и мислеш че си заслужава давай...
krisi_bep
05-02-2008, 21:02
ami da ne misli6 4e na men mi be6e hybavo...pri polojenie 4e az bqh v 5 klas a tq v 6 i tolkova me be6e strah ot golemite..bqh nqkva mishka :D :lol: ем не си само ти така била..смисъл и много други деца са така :) Все пак "големите"...хм...после като станеш от тях ти е кеф и си правиш бъзик с дребосъците,ама нали и ти си бил така едно време :-D
Ама как на 13 си била 5 клас?не трябва ли да си била 6 даже 7?
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-)
nikinkaa
Ако сте толкова добри приятелки,не си заслужава да сте в лоши отношения заради момче.А и не се знае колко ще е дълга връзката ви-докато едно силно приятелство не се забравя току-така ;)
lovetanya
+1 Мани, мани една фр. все искат да я бият заради момчета, щото си говорела с тях...И вече не сме толков малки :?
По темата: Говори с Мария. Изяснете се...И после Теодорчо :-)
krisi_bep
05-02-2008, 21:03
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-) И да се бият за теб в калта :lol: каква мечта само... :lol:
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-) И да се бият за теб в калта :lol: каква мечта само... :lol: може и да не е за мене ама ше е хубаво поне да са с бели тениски и мокри :shock:
ioancheto
05-02-2008, 21:08
до ся не ми се е случвало да гледам женски бой, ама аз искам на по големи 16-17 годишни 8-) И да се бият за теб в калта :lol: каква мечта само... :lol: може и да не е за мене ама ше е хубаво поне да са с бели тениски и мокри :shock:
nqma6 problem az sam bahti4 :D :D na tvoite uslugi :lol:
Такам...сега слушай
Ти и да говориш с Мария тя най-вероятно ще ти каже, че няма чувства към него и вече го е превъзмогнала бля,бля... :D После изчакайте с Тедо 2-3 седмици все пак малко от възпитание :-D И след това тръгнете...Ако пък някой ти направи проблем му кажи той нали е футболистче ша ги набий всички :-D 8) 8) 8) :o :o :o :o Айде дано нямаш много синини :grin:
Такам...сега слушай
Ти и да говориш с Мария тя най-вероятно ще ти каже, че няма чувства към него и вече го е превъзмогнала бля,бля... :D После изчакайте с Тедо 2-3 седмици все пак малко от възпитание :-D И след това тръгнете...Ако пък някой ти направи проблем му кажи той нали е футболистче ша ги набий всички :-D 8) 8) 8) :o :o :o :o Айде дано нямаш много синини :grin:като е футболист да не е бокьор....
ех...нали рита здраво :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-)
ех...нали рита здраво :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-)може пък да се е записал на футбол да гледа как се събличат момченцата :razz: :razz:
ее нали ходи с Мимчето яя да не би да е би-сексуален :shock: :-D :-D :-D
unfaithful1234
05-02-2008, 21:20
ее нали ходи с Мимчето яя да не би да е би-сексуален :shock: :-D :-D :-D
абе ей,не му се подигравайте! :x Аз си го харесвам :)
unfaithful1234
05-02-2008, 21:21
И не е би-сексуален! :x
И не е би-сексуален! :xти си малка не знаеш къв е и по добре не пробвай 8-)
ххх...Е може пък Мимчето да е само прикритие а всъщност да е влюбен в брат ти :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:
ххх...Е може пък Мимчето да е само прикритие а всъщност да е влюбен в брат ти :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:почнахме да се разбираме, ама аз нямам брат 8-) дано да си имала предвид Мичето брат и 8-)
ххх...Е може пък Мимчето да е само прикритие а всъщност да е влюбен в брат ти :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:почнахме да се разбираме, ама аз нямам брат 8-) дано да си имала предвид Мичето брат и 8-)
е не на Мисс_Индепендент (е*аси и ника :D ) ама може пък и да е на Мимчето :lol: :lol: :lol: Та тузаро ти как си иначе :lol: :lol: :lol:
е не на Мисс_Индепендент (е*аси и ника :D ) ама може пък и да е на Мимчето :lol: :lol: :lol: Та тузаро ти как си иначе :lol: :lol: :lol:ам бивам търся някоя згодна женица и така 8-)
е не на Мисс_Индепендент (е*аси и ника :D ) ама може пък и да е на Мимчето :lol: :lol: :lol: Та тузаро ти как си иначе :lol: :lol: :lol:ам бивам търся някоя згодна женица и така 8-)
Еее той форума сякаш не е много голям а ти чак сега попадаш на мене :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: как тей не спиш очудващо :-D
ам аз лежа и леко ми се спи ама ше изчакам още малко 8-) ти може да се представиш и да постнеш няколко снимки(желателно с по малко дрехи) 8-) 8-)
ам аз лежа и леко ми се спи ама ше изчакам още малко 8-) ти може да се представиш и да постнеш няколко снимки(желателно с по малко дрехи) 8-) 8-)
:-D :-D :-D хмм....Те са за лично :razz: :razz: :razz:
:-D :-D :-D хмм....Те са за лично :razz: :razz: :razz:ем може и там 8-)
gangstata
05-02-2008, 21:49
Абе хора,имам проблем.Харесвам едно момче,на име Теодор и той ме харесва,днеска си говорихме и той каза,че ме харесва.До тук свъшва всичко хубаво,той ходи с една моя приятелка,на име Мария.Каза ми,че не е негов тип и ще късат.И каза,че сигурно ще ми предложи след като скъсат.Аз казах,че не искам да заставам м/у тях,но и че го харесвам.Утре отивам на негов мач и ще се видиме.Та не знам какво да правя...Трябва ли да тръгвам с него,защото аз го хаесвам,но ме притеснява приятелката ми? :(
поговори с приятелката си и й кажи ,че го харесваш и тинтири минтири..ако тии е истинска фр шш те разбере..,ако не..майна и тва е..
unfaithful1234
05-03-2008, 10:15
E сега се връщам от мача,ама него го изгониха и беше мн ядосан,та не успяхме да си поговорим... :(
Ами те немогат цял живот да са заедно...все някога тази връза ще свърши,все някога и тя ще спре да го харесва.Пък и не мисля,че има смисъл да я лъже,след като харесва теб.Щом се харесвате,взимайте се 8-)
fuck_me_pls
05-03-2008, 10:28
Може и Мария мноо да го харесва ама той ибира теб за тва тръгвайте!!!
unfaithful1234
05-03-2008, 10:43
Охх,притеснявам се.Те днеска нито са се прегръщалио,нито са се целували,нио.А и двамата бяха там.Ам са не искам да се хваля,ама съм мн по-хубава от нея... 8)
unfaithful1234
05-03-2008, 19:02
Еми преди малко си писахме по скайп и той каза,че започва много да ме харесва и че му допадам много и като характер.Аз също го харесвам,много даже.Понякога се чудя как може да съм толкова влюбчива..но това е др тема,няма значение.Каза:"Охх,сега като видя Мария и я късам."Не знам дали я е отрязъл,ама аз искам да съм с него.Мария не ми е много добра фр,ноооо не искам да ми се сърди.Ако с Тедо стане нещо и тръгнеме ще си остане м/у нас за 2-3 седмици,след това ще разберат и другите... :)